Vlepki JUVE - IV Tura - LISTA ZAMKNIETA.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jak tak dalej pojdzie z wplatami to niepredko.SiemQa pisze:I wogle kiedy bede mógł zobaczyc vlepki na własne oczy??:>
Na zielono Cie zaznacze jak bede mial pieniadze zaksiegowane na koncie, poki co ich nie dostalem.ola465 pisze:JA zapłacilam dzisiaj. Takze prosze mnie zaznaczyc na zielono
- ola465
- Juventino
Ludzie wpłacajcie kase, chyba chcecie jak najszybciej zobaczyc vlepy! nie mam zamiaru dostac ich w przyszlym roku!!!
Naszym klubem HKS każdy Ślonzok o tym wie, że najlepszy w Polsce jest nasz chorzowski HKS
- Radek_88
- Qualità Juventino
Przez ostatnie 5 dni nie wplynela do mnie na konto zadna wplata. Co prawda mam informacje od osob, ktore chca przekazac pieniadze osobicie, ale sa to tylko 4 osoby. Rozesle w najblizszym czasie privy, ustale ostateczny termin na dokonanie wplat i jesli ktos sie nie dostosuje to zostanie usuniety z listy, bo chetni juz czekaja na zwolnienie miejsca.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Obawiam sie, ze bedzie z tym ciezko, bo jeszcze w tym tygodniu wyjezdzam na wczasy i wracam dopiero 18 wrzesnia. Jednak jak dobrze pojdzie to uprzedze producenta o tym, ze planuje kolejne zamowienie, tak zeby po przyjezdzie dlugo nie czekac na vlepki. Jednak to zalezy ile do tego czasu otrzymam wplat.JuveCloud pisze:Sluszna decyzja. Popieram ja w 100% czyli w nastepnym tygodniu mozna spodziewac sie rozstrzygniecia jak to dalej pojdzie z vlepkami ?
- JuveCloud
- Juventino
Grunt ze nie zamierzasz tymczasowo zostawic sprawy ze tak powiem nierozstrzygnietej
miejmy nadzieje ze juz przyjdzie wieksza czesc wplat
p.s milego wypoczynku
zeby pogoda byla normalna 

p.s milego wypoczynku

..:: There can be only onE ::..
- Radek_88
- Qualità Juventino
Wczoraj udało mi sie skontaktowac z wiekszoscia osob, ktore nie wplacily pieniedzy i najczesciej odpowiedz brzmiala: "Sorry, kompletnie o tym zapomnialem..."
Nie jest wiec najgorzej, a osoby te zadeklarowaly, ze w najblizszych dniach uiszcza oplate. W piatek wyjezdzam, wracam 19 wrzesnia i mam nadzieje, ze jak przyjade to bede juz mial wszystkie wplaty na koncie i bede mogl spokojnie zlozyc zamowienie na vlepki.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Dzieki, mam nadzieje, ze taka bedzie.JuveCloud pisze:p.s milego wypoczynkuzeby pogoda byla normalna