Derby Turynu w sezonie 07/08 !!!
- lukasz9013
- Juventino
Juventus wygra na 100% i będzie przeważał obydwa mecze. Ale mam nadzieję że Torino utrzyma się w Serie A.

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Kondzik1993
- Juventino
- Juve_kubusthc
- Juventino
Są derby Rzymu Mediolanu Genui... To czemu na nie byc Turynulukasz9013 pisze:Juventus wygra na 100% i będzie przeważał obydwa mecze. Ale mam nadzieję że Torino utrzyma się w Serie A.

- kouba
- Qualità Juventino
uuu, do teraz nie umiem sie pozbierać po tym zabójczym wnioskuKondzik1993 pisze:Mam nadzieje że nie bedzie nudny , bo raczej nei bedzie heh

a co do meczu, to cięzko mi powiedziec, ze bez problemu z nimi wygramy. Zawsze kiedy z nimi gralismy byliśmy zdecydowanymi faworytami, a mimo to łatwo sie nie grało. Derby jednak rządzą sie swoimi prawami...
- Dominik10
- Juventino
Napewno jestesmy lepsza druzyna to po pierwsze ale jak tu wczesniej napisano derby rzadza sie swoimi prawami. Pamietam mecz wlasnie z Torino nie pamietam sezonu ze bylismy wielkimi faworytami nikt nawet nie dawal szans im an remis. A tu dzieki Maresce ktory trafil na 2:2 w
ostatnich minutach mileismy tylko 1 punkt. Wiec nie bylbym tak pewny o wynik ale mam nadzieje ze wygrany.
FORZA JUVE

ostatnich minutach mileismy tylko 1 punkt. Wiec nie bylbym tak pewny o wynik ale mam nadzieje ze wygrany.
FORZA JUVE

- Kibic000 Juve
- Juventino
Powiem prosto :
Juventus... W tą czy we wtą i tak bedziemy kibicować Juve [...]
Jestem juz kibicem Juve od 2002 roku , i nawet jeżeli "spadnie" ale to jest nie możliwe bedę kibicował jeżeli zwycieży bede oczywiscie tez kibicował
FRoRzA JuvE
:-D

Juventus... W tą czy we wtą i tak bedziemy kibicować Juve [...]
Jestem juz kibicem Juve od 2002 roku , i nawet jeżeli "spadnie" ale to jest nie możliwe bedę kibicował jeżeli zwycieży bede oczywiscie tez kibicował

FRoRzA JuvE
:-D

- Juve_kubusthc
- Juventino
Rzym Mediolan Genua mają swoje derby mamy i my
a co do kibicowania ja kibicuje od 1996 kiedy to moj tata przywiózl mi kubek Juve i ACM z Włoch ten drugi sie szybko rozbil i tak się zaczeła moja pasja do Juve 

- naros
- Juventino
Nareszcie derby na które tak długo czekaliśmy. To będzie wielki mecz i nie ma w nim faworyta. Derby żądzą się swoimi prawami, tu wszystko może się zdarzyć. Jednak liczę na Juve i myślę że nie zawiodą tifosich. :-D

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Maniekwawa
- Juventino
tu moze wygrac kazdy ale zawsze wygrywa lepszy licze na Alexa i spulke stawiam 3:1 dla JUVE 8)