Królestwo Śląskie jedzie do Babska ! (02.09)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2007, 19:45

Jak wszyscy pewnie wiedzą 3 września mija 18 rocznica śmierci Scirei. Ale, że wypada to w poniedziałek, w który niektórzy (w tym ja i dejot :D) pracują, to do Babska mamy zamiar wybrać się dzień wcześniej.

Zawyżony koszt wypadu dla całej ekipy (do auta wejdzie 5 osób+desperat gotowy jechać w bagażniku) to 120 złotych, na pewno tyle nie wyjeździmy, ale po moich ostatnich przygodach, kiedy to przyszło mi siedzieć w aucie z pustym bakiem, na terenach nie gorszych od brixton'skiego getta, wolę mieć tej kasy na paliwo więcej, aniżeli mniej. W Babsku będzie można już dokładnie wyliczyć ile konkretnie nas ten wypad wyjdzie, i wtedy się dokładnie rozliczymy.

Cały wyjazd zajmie nam około dziesięc godzin (wliczony czas wyjadania cukru w zajeździe). Można by to załatwić dużo szybciej, ale dopiero w poniedziałek czyści mi się konto z zeszłorocznych pkt karnych, więc gdyby mieć pecha i trafić na upierdliwego policjanta, to powrót odbędzie się pod znakiem nieogolonej nogi dejota, dzięki której będziemy próbować złapać jakiś starych pederastów na stopa,a tego nie chcemy, przynajmniej nie wszyscy (prawda dejot ?:D). Auta nikomu nie dam, więc bendziem szaleć 80km/h na całej trasie... aż się chce zaśpiewać "kwiaty we włosaaaach potargał wiatrrrr sialalala" :prochno:

Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to z Lędzin/Tychów ruszamy kole 7.00/8.00, wyjeżdżamy na znaną i lubianą przez wszystkich tutejszych kierowców S1, zostawiamy po lewej Mysłowice i Sosnowiec, później po prawej Dąbrowę Górniczą, i poprzez Miasto Królów (Siewierz :D) wjeżdżamy na E75, później na E76 i cały czas prościutko i wolniutko będziemy się toczyć do Babska. Dojazd z Tychów do E75 może odbyć się też przez 86 lub 86 i 94 przez Zawodzie, Tereny Czeladzia, Będzina i Sosnowca.

Póki co na 100% jadą dwa osobniki, zostają jeszcze 3 miejsca, więc zgłaszać się.

psss Zeszłoroczny Oświęcim już nam się przejadł, więc w tym roku jakby co to jedziemy do Zabrza :D

pssss2 Oprócz ściepy na gaz, każdy zobowiązany jest zabrać ze sobą 5 zł, które później zostaną przelane na konto JPC. Kasa będzie na kwiaty, które dzień później zostaną złożone w Babsku.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2007, 19:53

czemu ja musze miec egzamin 3 wrzesnia? :(

a Miasto Królów to Kołbaskowo...

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2007, 19:55

kouba pisze:czemu ja musze miec egzamin 3 wrzesnia? :(

a Miasto Królów to Kołbaskowo...
Przeczytaj może raz a dokładnie mojego pościka i zastanów się raz jeszcze :P
A Miasto Królów, a raczej Króla, to Lędziny :D

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2007, 20:00

miejsce z przodu. Klima. I powóz pod dom! 2x nie bede powtarzac gdzie mieszkam

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2007, 20:05

No to trasa wzbogaca się o imielińskie zadupie ^_^
Co do miejsca z przodu to zrobimy kto pierwszy ten lepszy, a że Ty będziesz pierwszy to musisz tylko uważać na dejota, który jest bardzo agresywny w tej kwestii.

A klime to ja ci zrobię jak się najem dzień wcześniej bigosu i stryki :D

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2007, 20:14

kouba pisze:miejsce z przodu. Klima. I powóz pod dom! 2x nie bede powtarzac gdzie mieszkam
Wybacz, ale zostały tylko miejsca z tyłu, aczkolwiek siedzące. Pilot DeeJay musi siedzieć z przodu i kierować kierowce na Katowice.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2007, 13:08

Hej ziomki ! :P

Jako, że dosyć niespodziewanie w sobote wypadła mi rzeźnicka impreza, na której będę robił za sołtysa, proponuję wyjazd przełożyć do godziny 9/10 aż będę w miarę prosto chodził :D

pozdro z roboty :wink:

sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2007, 13:32

Witam mam pytanie o której będziecie w Babsku ? . Ja w niedziele jade na ślask Tirem i będę przejerzdzał może byśmy sie stykneli na miejscu !!

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2007, 15:52

Jestem za tym poźniejszym wyjazdem! Wiadomo - sobota.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2007, 13:45

sushi pisze:Witam mam pytanie o której będziecie w Babsku ? . Ja w niedziele jade na ślask Tirem i będę przejerzdzał może byśmy sie stykneli na miejscu !!
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to około południa powinniśmy już tam być.

Jedną osobę będziemy odbierać z Dąbrowy Górniczej, więc jeśli ktoś z tamtych okolic chciałby się wybrać z nami, to zapraszamy.

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2007, 22:24

Siewier pisze:
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to około południa powinniśmy już tam być.
Hehe. No to lekkie spóźnienie zaliczyliśmy ;]
Czekam na foty :)

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2007, 23:19

Kilka minut nikogo chyba nie zbawiło 8)

Fotki wrzucę jutro po robocie, ale tylko jeśli moje serce przeżyje diagnozę mechanika samochodowego :whistle:

Polskie drogi rulez !

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2007, 21:30

Wrzuciłem fotki, może dzięki temu część z was przestanie się do mnie wreszcie odzywać :P

Ściągnij fotki

no ciekawe kto to... ;)
/kouba

Miałem na myśli Radka, ale skoro Ty też dasz mi przy okazji spokój to będę podwójnie szczęśliwy :D
/sss

ODPOWIEDZ