Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Abi
- Juventino
co Ty nie powiesz :PDionizos pisze:Flaga a transparent to co innego. Transparent to takie cos z jakims napisem :D.
Po prostu czytałem 'gdzieś tam' że zakaz wnoszenia obejmie: transparenty, race, petardy oraz flagi niezwiązane bezpośrenio z klubem, czyli takie jak np. te dwa powiewające cuda:
http://www.drughi.com/photogallery/0607 ... 10002.html
Stąd pytanie - czy ostatni zakaz jest przestrzegany?
- juveluck
- Juventino
Protest rozpoczął się już jakiś czas temu, nie tylko na ostatnim spotkaniu z napoli.
Co do możliwości wnoszenia różnych rzeczy. To materiałów pirotechnicznych już od kilku sezonów nie wolno wnosić na stadion. Jak jest naprawdę? Każdy kto był na genui słyszał co chwile wybuchające petardy.
Co do zakazu wnoszenia flag ugrupowań, nic mi nie wiadomo. We Włoszech tradycją jest, że ugrupowania wieszają swoje flagi, taki zakaz mógł by sie skończyć nieprawdopodobnymi protestami i oburzeniem kibiców.
Co do transparentów, to słyszałem, że wszystko co będzie widać na stadionie trzeba zgłaszać. Czy tak sie naprawdę dzieje trudno powiedzieć. Choć myślę, że jest podobnie jak z materiałami pirotechnicznymi.
Wracając do meczu z napoli, to tak jak mówiłem na Nord był doping, ponoć był też na Sud, ale u nas nie było go słychać.
Co do możliwości wnoszenia różnych rzeczy. To materiałów pirotechnicznych już od kilku sezonów nie wolno wnosić na stadion. Jak jest naprawdę? Każdy kto był na genui słyszał co chwile wybuchające petardy.
Co do zakazu wnoszenia flag ugrupowań, nic mi nie wiadomo. We Włoszech tradycją jest, że ugrupowania wieszają swoje flagi, taki zakaz mógł by sie skończyć nieprawdopodobnymi protestami i oburzeniem kibiców.
Co do transparentów, to słyszałem, że wszystko co będzie widać na stadionie trzeba zgłaszać. Czy tak sie naprawdę dzieje trudno powiedzieć. Choć myślę, że jest podobnie jak z materiałami pirotechnicznymi.
Wracając do meczu z napoli, to tak jak mówiłem na Nord był doping, ponoć był też na Sud, ale u nas nie było go słychać.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Andryk
- Juventino
ja z takim nie typowym pytaniem... wróciłem wczoraj z Włoch i gdy byłem w Weronie spotkałem sie z tagiem klubowym i został on tak jakby 'przekreślony' i nie bardzo rozumiem tego znaku, bo może to jest jakis inny znak włoski, więc pytam bo sie nie znam
może ktoś sie zna na tym i wie co oznacza ten znak
tag Napoli >
http://img101.imageshack.us/img101/4747/obraz049ua9.jpg
pozdrawiam

http://img101.imageshack.us/img101/4747/obraz049ua9.jpg
pozdrawiam

- Dionizos
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Temat długo nie ruszany, ale można jeszcze do niego wrócić :p
Rozpoczął się nowy sezon, czeka nas wiele wielkich pojedynków z wieloma wrogami. Jednak miniony sezon też optował w gorące spotkania z nieprzyjaciółmi. Poniżej przedstawiam zdjęcia kilku flag naszych wrogów zarówno z Serie B jak i A które udało się skraść naszym Ultras w minionym sezonie:
flaga bresci zaprzyjaźnionej z milanem, pokazana na spotkaniu Juventus - brescia:
zdjęcie 1
zdjęcie 2
flaga lazio - SPALLE LARGHE CUORE GRANDE, pokazana na spotkaniu arezzo - Juventus
zdjęcie 1
zdjęcie 2
Flaga interu skradziona podczas świętowania Scudetto 06/07 w Mediolanie
Zdjęcie 1
Rozpoczął się nowy sezon, czeka nas wiele wielkich pojedynków z wieloma wrogami. Jednak miniony sezon też optował w gorące spotkania z nieprzyjaciółmi. Poniżej przedstawiam zdjęcia kilku flag naszych wrogów zarówno z Serie B jak i A które udało się skraść naszym Ultras w minionym sezonie:
flaga bresci zaprzyjaźnionej z milanem, pokazana na spotkaniu Juventus - brescia:
zdjęcie 1
zdjęcie 2
flaga lazio - SPALLE LARGHE CUORE GRANDE, pokazana na spotkaniu arezzo - Juventus
zdjęcie 1
zdjęcie 2
Flaga interu skradziona podczas świętowania Scudetto 06/07 w Mediolanie
Zdjęcie 1

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
Widze że flagi legi zadomowiły sie na dobre, ciekawe jak tam na łazienkowskiej.
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!