Orange Ekstraklasa 2007/2008
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Wisełko, spokojnie teraz czas na gorący teren na ziemi łódzkiej, przy gorących fanach z pod zegara :lol:
A ponoć kilku graczy ma w Wiśle z powodu kontuzji nie zagrać, więc zobaczymy czy dalej będzie lider...
W profie ładnie płacą na oba łódzkie zespoły, aż żal nie postawić czystych jedynek
A ponoć kilku graczy ma w Wiśle z powodu kontuzji nie zagrać, więc zobaczymy czy dalej będzie lider...

W profie ładnie płacą na oba łódzkie zespoły, aż żal nie postawić czystych jedynek

- paul636
- Juventino
W meczu z Widzewem o zwycięstwo Wiśle raczej nie będzie łatwo. Pokazał to chociażby bezbramkowy remis Bełchatowa w Łodzi, tym bardziej, że nie zagra Niedzielan oraz prawdopodobnie Kosowski i Sobolewski... Z drugiej strony to doskonała szansa dla nominalnych rezerwowych: Jirsaka, Boguskiego i Ćwielonga (bądź Małeckiego). Jakoś jednak nie chce mi się wierzyć, żeby Wisła już w 4. kolejce przerwała swą serię zwycięstw...Kame1988_Kornel pisze:Wisełko, spokojnie teraz czas na gorący teren na ziemi łódzkiej, przy gorących fanach z pod zegara :lol:
A ponoć kilku graczy ma w Wiśle z powodu kontuzji nie zagrać, więc zobaczymy czy dalej będzie lider...![]()
Jak już ktoś ma w Łodzi w ten weekend stracić punkty, to zdecydowanie powinna to być Legia. Nie grają niczego specjalnego, a trener Borecki już zapowiada atakowanie bramki gości juz od pierwszych minut...
LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
- Chiellini3
- Juventino
Zagłębie Lubin 1:1 Lech Poznań bardzo wazny jeden punkt z Mistrzem Polski i to w dodatku na jego terenie
Forza KKS Lech
szkoda tylko kilku niewykorzystanych sytuacji czekamy na Widzew w Poznaniu moze znowu 6:2
Forza KKS Lech
szkoda tylko kilku niewykorzystanych sytuacji czekamy na Widzew w Poznaniu moze znowu 6:2
- Vincitore
- Juventino
Wisła mnie po prostu mile zaskakuje. Miałem obawy przed tym meczem bo i teren gorący a i graliśmy bez Niedzielana. Największe obawy miałem o Brożka jak poradzi sobie u boku Ćwielonga a nie byłego zawodnika NEC, i znów zostałem mile zaskoczony. Cieszy mnie postawa Wisły w tym sezonie bo dwa sezony bez mistrzostwa dla tego klubu to naprawdę posucha może w końcu Wisła powróci na tron a wiele na to wskazuje w tym sezonie.
Ładnie gra też Legia, gromadzi punkty nie traci bramek być może na dobre rozstrzelał się Grzelak od którego wiele oczekiwano po przejściu w styczniu do eLki.
Ładnie gra też Legia, gromadzi punkty nie traci bramek być może na dobre rozstrzelał się Grzelak od którego wiele oczekiwano po przejściu w styczniu do eLki.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Mam takie małe pytanko do zorientowanych w temacie kibiców Wisły. Jak myślicie, czy na mecz z Lechem bilety będzie można dostać w dniu meczu? Czy raczej rozejdą się wcześniej? I co z nową trybuną? Będzie dostępna już na spotkanie z Pyrami czy raczej szans na to nie ma? Pytam bo ciężko jakieś konkretne informacje na ten temat zdobyć na stronach Wisły. I napiszcie jeszcze z łaski swojej czy ceny biletów na poszczególne trybuny są ustalane na początku sezonu i tym samym są stałe, czy też zmieniane są w zależności od przeciwnika.
Sporo tych pytań
Sporo tych pytań

- luceksejny
- Juventino
Brawo Legia pokazaliście klasę w meczu z Zagłębiem Sosnowiec.
Legia na 1 - miejscu i tego miejsca nie odda :!: :!: :!:

Najlepszy klub na świecie Juventus Turyn a w Polsce Legia Warszawa!!
- paku
- Juventino
Trudno będzie Ci dostać bilet w dniu meczu. Może zostaną jakieś resztki na A bądź B. Kup sobie wcześniej biletUlTrAs pisze:Mam takie małe pytanko do zorientowanych w temacie kibiców Wisły. Jak myślicie, czy na mecz z Lechem bilety będzie można dostać w dniu meczu? Czy raczej rozejdą się wcześniej? I co z nową trybuną? Będzie dostępna już na spotkanie z Pyrami czy raczej szans na to nie ma? Pytam bo ciężko jakieś konkretne informacje na ten temat zdobyć na stronach Wisły. I napiszcie jeszcze z łaski swojej czy ceny biletów na poszczególne trybuny są ustalane na początku sezonu i tym samym są stałe, czy też zmieniane są w zależności od przeciwnika.
Sporo tych pytań
Ceny biletów są stałe. Na mecz z Legią są droższe

Sektor A/B: 35 zł
Sektor C: 25 zł
Sektor E: 30 zł
Co do nowej trybuny. Ma być otwarta już we wtorek. I w tym dniu będzie podana informacja o cenach biletów na D.
:rotfl:luceksejny pisze:Brawo Legia pokazaliście klasę w meczu z Zagłębiem Sosnowiec.
Nom, pokazali klasę z przyjaciółmi i ze zdegradowanym klubem

- Mateo
- Juventino
- MrMaro
- Juventino
Legia popełnia błędy w obronie, ale strzela bramki a to najważniejsze. Teraz, w najbliższym meczu z Zagłębiem może paść remis, ale pozostaną liderem i oby tak do końca. Gdyby Chinyama nie marnował tylu sytuacji to Legia wygrała by z 8-0 i wtedy dopiero to by zrobiło wrażenie na wszystkich. Ciekawą paczkę zbiera Urban, która powalczy o mistrzostwo i wygra tą walkę. A los chce, żeby w następnym sezonie złamać klątwę Widzewa i dlatego UEFA anulowała karę, aby Legia w przyszłym sezonie grała w elitarnych europejskich rozgrywkach Champions League.
- paku
- Juventino
Spoko, jedną kolejke możecie być LideremDionizos pisze:Tak wlasnie dzieki zwyciestwu Legii z nimi, Wisla nie jest liderem 8) .paku pisze: :rotfl:
Nom, pokazali klasę z przyjaciółmi i ze zdegradowanym klubem

Już w ten weekend tracicie tą pozycje