Serie A (1): JUVENTUS 5-1 Livorno
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Lol ja mam całkiem inny mecz:D!szczypek pisze:Proszę: http://bgtelevizor.net/index.php?show=watchtv&cid=4bastuś pisze:dajcie linka do tego mecza
bo mi cos innego idzie
i w tej chwili gdy pisze ten post jest 77 minuta
JUVE 1:0 LIVORNO
JEDZIEM ***** JEDZIEM!

DOMINUJEMY

Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2007, 10:46 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

- Maciuś JuveFan
- Juventino
jaka 77?! to Ty masz jakis przyśpieszacz czasu? xD u mnie jest właśnie przerwa xD

- Myzarel
- Juventino
Popróbuj troche to wejdziedarek13 pisze:Czemu jak włażę na tą bułgarską strone od szczypka to wyskakuje mi: Cannot coonect to DB. O co chodzi?

Co do wyniku - inaczej być nie może

ugoczukwe ja mam tb7 i jakies gwiazdy hollywudu pokazują chwilowo, zaczynam wątpić

Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007, 21:29 przez Myzarel, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Włodar
- Juventino
dp10 --> jak juz Szczypek wczesniej pisal chodzi o to zeby wpisac adres z gmail.com bo inne raczej nie pojda.
ugoczukwe --> program to TV7 - po bułgarsku TB7 a jak jest czarny obraz i wyświetla napis "Ready" to po prostu kliknij jeszcze raz Play
ugoczukwe --> program to TV7 - po bułgarsku TB7 a jak jest czarny obraz i wyświetla napis "Ready" to po prostu kliknij jeszcze raz Play
- darek
- Juventino
На този адрес ще получите вашата парола, в случай че я забравите.
Co to znaczy?
Вече има потребител регистриран с този и-мейл!
I to też.
Wyskakuje mi to jak sie rejestruje na tej bułgarskiej stronie. Już mnie szlag trafia
Co to znaczy?
Вече има потребител регистриран с този и-мейл!
I to też.
Wyskakuje mi to jak sie rejestruje na tej bułgarskiej stronie. Już mnie szlag trafia

- dp10
- Juventino
właśnie z tym gmail tez nie szło ale poszlo z końcówka hotmail.com :-DWłodar pisze:dp10 --> jak juz Szczypek wczesniej pisal chodzi o to zeby wpisac adres z gmail.com bo inne raczej nie pojda.