Czy będziecie śledzić rozgrywki serieB?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja mam dobre wspomnienia z Serie B, w końcu wygraliśmy znaczną część spotkań, całą lige, mając kilka punktów na minus. Tobie zapewne chodziło o to, że nie powinniśmy tam się znaleźć, ale czasu nie cofniemy...Łyko pisze:mam złe wspomnienia z serieB, wiec raczej nie ;/
Raczej nie będę śledził rozgrywek 2 ligi włoskiej, ale dlatego, że mnie już nie interesuje. Może sporadycznie co jakiś czas zajrzę na tabele i wyniki, to wszystko.
- DamKam
- Juventino
Ja osobiście z pełnym przekonaniem stwierdzam, iż Serie B to był tylko drobny epizod do którego nie będę wracał, bo po co
Wiadomo, że gdyby nie Juventus, to nigdy nie oglądałbym i nie śledził tej ligi. Choć podobnie jak autor tematu, muszę przyznać, że polubiłem drużynę Rimini i życzę im awansu, a co 

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ja osobiscie bede od czasu do czasu przegladac wyniki serie b.Oczywiscie to juz nie bedzie gralo roznicy za kim bede czy kto ma byc 1 w tabeli,bo to juz nie ma znaczenia bo wiadomo Juve juz nie ma w serie b,ale jak beda jakies "hity" drugiej ligi jak np. Chievo-Bologna albo cos w tym stylu to chetnie bede zainteresowany wynikiem