Pre-season: JUVENTUS 4-0 Biellese

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 11:30

Obrazek

AS Bielese
Pełna nazwa: Associazione Sportiva Biellese 1902 SpA
Data założenia: 1902
Prezes: Enzo Albertini
Trener: Nicola Caccia
Liga: Serie D/A
2006/2007: Serie C2/A, 17 miejsce
Oficjalna strona klubu

Ostatni już przedsezonowy mecz Juventusu zostanie rozegrany przeciwko drużynie AS Biellese.
O przeciwnikach nie znalazłem wielu informacji. To zdecydowanie najsłabszy z zespów, z którym graliśmy w sezonie przygotowawczym 2007.
Jeśli natomiast chodzi o nasz zespół, to jak wspomniałem ostatni sprawdzian przed rozpoczynającym się 25 sierpnia sezonem. Mam nadzieje, że Ranieri wystawi dobry skład, bo piłkarze potrzebują jeszcze odpowiedniego zgrania, którego chyba łatwiej nabyć w meczach ze słabszym rywalem. Wysoka wygrana może podnieść także morale zespołu.
O transmisji nie znalazłem niestety informacji, ale mam nadzieje, że spotkanie będzie relacjonowane na JuvePoland.

literatura: Wikipedia, Juventus.com, JuvePoland
Błędy proszę kierować do mnie na priv?! Z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2007, 20:12 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 11:43

No przeciwnik na pewno najsłabszy spośród wszystkich w tych przygotowaniach. Myślę tak jak autor tematu że Ranieri powinien wystawić najlepszy skład żeby chłopcy się zgrywali. Bramek na pewno nie zabraknie. Więcej będzie ich w wykonaniu Juve :wink:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 11:45

oo, nawet strone w necie maja :D
Ciekawe czy bedzie dwucyfrowy wynik :P

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 12:04

darek13 pisze:Myślę tak jak autor tematu że Ranieri powinien wystawić najlepszy skład żeby chłopcy się zgrywali.
Zapomnij. Nasze gwiazdy wyjeżdżają na zgrupowanie reprezentacji 8) Niemniej jednak mecz wygramy z 5-0 i tyle. Ale co z tego, ja chce widzieć skuteczność w meczach o stawkę. Bardziej od wyniku bedzie mnie interesowało w jakich strojach zagramy 8)
Może Iaquinta coś strzeli? :prochno:

Obrazek
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 12:15

Czy tylko mi, ich herb przypomina nasz poprzedni? ;)
Poza tym mają stroje podobne do naszych, a w ich pomocy gra... Tacchinardi ;)

Tacchi + parę fotek :)

Wydaje mi się, że mimo braku wielu zawodników, odniesiemy spokojnie kilkubramkowe (6-0) zwycięstwo.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 12:25

Dragon pisze:
darek13 pisze:Myślę tak jak autor tematu że Ranieri powinien wystawić najlepszy skład żeby chłopcy się zgrywali.
Zapomnij. Nasze gwiazdy wyjeżdżają na zgrupowanie reprezentacji
O kurczę, zapomniałem :oops: . No ale trudno mamy innych którzy też dużo potrafią. O wynik nie ma się co martwić :wink:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 13:30

To jest jedna z najslabszych druzyn grajaca z Juve w sparingach.
Nawet spokojnie powinnismy wygrac ten mecz 3 skladem. To juz
ostatni mecz w ktorym mozna sobie pograc na luzie bo juz w piatek rozpoczecie nowego sezonu Serie A :dance: :dance: .

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 21:05

matt16 pisze:Czy tylko mi, ich herb przypomina nasz poprzedni? ;)
Poza tym mają stroje podobne do naszych, a w ich pomocy gra... Tacchinardi ;)

Tacchi + parę fotek :)

Wydaje mi się, że mimo braku wielu zawodników, odniesiemy spokojnie kilkubramkowe (6-0) zwycięstwo.
w tym linku co podales, Tacchinardi gral w zespole przeciwnym - Pizzighettone.

PS. Puszczaja w ogole ten mecz w necie? Bo w TV to pewnie niema na to szans. Wie ktos cos o tym?

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 22:04

Podobnie jak niektórych zupełnie mnie mecz nie obchodzi tylko koszulki :) bo pewnie i tak wygramy wysoko, no może mnie trochę obchodzi bo lepiej, żeby nie było kontuzji tuż przed sezonem. Natomiast jak na razie zapowiada się, że nie będzie nam dane obejrzeć tych koszulek :płaczę: (tzn tego meczu :P ) jako, iż jak dotychczas brak choćby śladowych informacji o transmisji :płaczę: ale to ostatecznie okaże się jutro. rojadirecta.com nie zawiedź nas :wink:
mateo369 pisze:Wonki --> ale nowe stroje mają być oficjalnie zaprezentowane przed meczem więc może jakieś fotki będą na juventus.com :wink:
to pewne, jasna sprawa ale wszak bardziej nęcące są koszulki biegające, wierzgające i wiercące :wink:
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2007, 22:14 przez Wonki, łącznie zmieniany 1 raz.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2007, 22:10

Wonki --> ale nowe stroje mają być oficjalnie zaprezentowane przed meczem więc może jakieś fotki będą na juventus.com :wink:
Wonki pisze:to pewne, jasna sprawa ale wszak bardziej nęcące są koszulki biegające, wierzgające i wiercące :wink:
no chyba że tak, trudno trzeba bedzie poczekać do soboty do 20.25, włączyć C+ sport i w końcu się zacznie :wink: (zresztą pewno będą jakieś multimedia jutro po sparingu :wink: )

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 09:25

Mecz będzie transmitować stacja La 7.
Del pisze:PS. Puszczaja w ogole ten mecz w necie? Bo w TV to pewnie niema na to szans. Wie ktos cos o tym?
Jak chciałbys oglądać w internecie mecz nie transmitowany przez żadną telewizje :think: ?

Gramy bez dzewięciu zawodników pierwszego składu (plus kontuzjowani) więc nie ma co liczyć na złapanie zgrania.Mecz będzie właściwie o pietruszkę, a mimo braków kadrowych pewnie i tak sporo nastrzelamy.Chyba będzie atak Palladino - Iaquinta.Ciekaw jestem, jak Ranieri poukłada linię obrony.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 09:40

Del pisze: PS. Puszczaja w ogole ten mecz w necie? Bo w TV to pewnie niema na to szans. Wie ktos cos o tym?
www.liveonsat.com

wcale nie jest takie pewne ze nie bedzie w TV bo wg zrodla ktore podałem wyżej mecz mozla obejrzec na żywo w telewizji La7 a wiec jesli ktos ma taka stacje to bardzo mu zazdroszcze :-D

a co do meczu to to co najbardziej mnie w nim ciekawi to nowe stroje :D bo przeciez to tylko sparing i to nie w pierwszym skladzie

Obrazek
Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 10:07

ja ma JLC's Internet Tv i tam jest TG LA7 i mam pytanie czy to jest to samo ?

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
xam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 17:17

Jest na LA7 na Astrze :D
Teraz miał wywiad pajac z zarządu :P

No dzięki za cynk. Czytaj poprzednie posty. Regulamin najlepiej też...
Kartka
/kouba

piotrek.prz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 19:56

"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
Zablokowany