Pavel Nedved-wzloty i upadki by Pajo1906
- Pajo1906
- Juventino
Pavel Nedved-Wzloty i upadki by Pajo1906- kompilacja przedstawia mojego ulubionego piłkarza... mozna w niej zobaczyc wszystkie gole w Serie B i dużo więcej rzeczy!
Pobierajcie i oceniajcie!
zapewne większość materiałow widzieliscie ale i tak zachęcam do pobierania
info
Czas trwania: 4.14 min.
waga: 49 mb
format: WMV (polecam odtwarzać na Windows Media Player)
link:
Pobierajcie i oceniajcie!
zapewne większość materiałow widzieliscie ale i tak zachęcam do pobierania
info
Czas trwania: 4.14 min.
waga: 49 mb
format: WMV (polecam odtwarzać na Windows Media Player)
link:
Kod: Zaznacz cały
http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Pavel_Nedved-22617.html
Kod: Zaznacz cały
http://pl.youtube.com/watch?v=lcmntoy4XZI
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2007, 10:53 przez Pajo1906, łącznie zmieniany 1 raz.

- Alexinhio.10
- Juventino
Chęci miałeś dobre i ta piosenka z poczatku fajna ale sory ale wykonanie nie za bardzo, pracuj dalej 

- Kamil_on
- Juventino
Pozwole sobie najpierw ocenic twoja prace w skali od 1 - 6. Potem przyjdzie czas na uzasadnienia. Moja ocena to: 2.
:puck: Bardzo zle dobrana muzyka.
:puck: Brak efektow.
:puck: Brak logiki przy zespajaniu fragmentow: " Po radości przychodzą bramki " - powinno byc odwrotnie " Po bramkach przychodzi radosc "
:puck: Nie spodobalo mi sie to, ze podprowadziles fragment kompilacji Bukola. - oczywiscie jest to normalne ze wiekszosc kompilatorow wycina fragmenty z innych prac, ale do kompilacji Bukola "Not only excellent footballer" mam szczegolny sentyment gdyz wyszukal on rzadko spotykane fragmenty. ( Jak mozna wywnioskowac jest to moja osobista uwaga )
:puck: Bardzo zle dobrana muzyka.
:puck: Brak efektow.
:puck: Brak logiki przy zespajaniu fragmentow: " Po radości przychodzą bramki " - powinno byc odwrotnie " Po bramkach przychodzi radosc "
:puck: Nie spodobalo mi sie to, ze podprowadziles fragment kompilacji Bukola. - oczywiscie jest to normalne ze wiekszosc kompilatorow wycina fragmenty z innych prac, ale do kompilacji Bukola "Not only excellent footballer" mam szczegolny sentyment gdyz wyszukal on rzadko spotykane fragmenty. ( Jak mozna wywnioskowac jest to moja osobista uwaga )
- darek
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Słuszna uwaga. Trochę mnie ten fakt zdziwił, bo zazwyczaj zawodnicy strzelają najpierw bramki, a dopiero póżniej się z tego cieszą.Kamil_on pisze::puck: Brak logiki przy zespajaniu fragmentow: " Po radości przychodzą bramki " - powinno byc odwrotnie " Po bramkach przychodzi radosc "
Myślę, że trzeba jeszcze trochę popracować nad tą kompilacją. Sam pomysł może jest dobry, ale wykonanie już nie do końca.
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to to, że najpierw były upadki, a później wzloty. Mniej więcej po środku umieściłeś ciekawy fragment z czasów młodości Nedveda, ale jeśli już miałeś to zamiar zrobić, to trzeba było to umieścić na początku.
Druga uwaga to muzyka. Może początkowo mogła się ona podobać, ale późniejsze chociażby Lordi już nie było dobrze dobrane.
Kompilacje jak się domyślam stworzyłeś w Windows Movie Maker? Ten program ma ograniczone zasoby w postaci efektów czy przejść wideo (wiem, bo sam w nim pracowałem), nie pozwala więc w pełni autorowi pokazać wszystkiego w dobry sposób.
- Mortal Wombat
- Juventino
Zgadzam się ze wszystkim z Kamilem_on, to samo chciałem powiedzieć, jak dla mnie to jest taka kompilacja typu "o fajnie, zrobiłem",każdego po trochu, 1 minuta upadku, 1 minuta wzlotu, po burzy wstaje słońce i super :roll: .Ale skoro to jest dopiero 2 kompilka to ta krytyka pozwoli Ci się udoskonalać, jeśli będzie coraz bardziej starał to może kiedys będziesz tworzył z kompilacji sztukę, rzemiosło tak jak pewnie ogólnie znany nam Mateusszek 

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..