BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Judzio
- Juventino
Mi póki co pasuje, jeżeli mamy zagrać porządny meczyk i przyjechałyby osoby nie tylko z Białegostoku, trzeba będzie poszukać boiska trawiastego.
Narazie ustalone jest i chyba tak zostanie, że zagramy poprostu z kibicami Jagiellonii.
Boisko przy lodowisku jest w fajnym stanie ale musielibyśmy sie spytać czy możemy zagrać, ale i tak nie dostaniemy bramek...
Jest także boisko na Polibudzie, koło Kręgu, ewentualnie boczne na Włókniarzu, bo sztucznej murawy raczej nie wynajmiemy
Narazie ustalone jest i chyba tak zostanie, że zagramy poprostu z kibicami Jagiellonii.
Boisko przy lodowisku jest w fajnym stanie ale musielibyśmy sie spytać czy możemy zagrać, ale i tak nie dostaniemy bramek...
Jest także boisko na Polibudzie, koło Kręgu, ewentualnie boczne na Włókniarzu, bo sztucznej murawy raczej nie wynajmiemy

- Giacobbneri
- Juventino
Witam . Czy byłby ktoś chętny obejrzeć meczyk w Bydzi we wspólnym kibicowskim gronie ?? ;-)
Ostatnio zmieniony 17 października 2007, 16:39 przez Giacobbneri, łącznie zmieniany 3 razy.
- SmyQ
- Juventino
Ja jestem zdecydowanie za juz myślałem że w bydgoszczy nima kibiców JUVE hehe a jednak!!!
!!!!!FORZAJUVE!!!!!
po[Z]dro
!!!!!FORZAJUVE!!!!!
po[Z]dro
"Gdy idę korytarzem o jednym tylko marze by wszystkich Internistów trafił szlag!
By żony ich zdradzały, a córki się puszczały,a stary Juventinio śpiewał tak!..."
By żony ich zdradzały, a córki się puszczały,a stary Juventinio śpiewał tak!..."
- Giacobbneri
- Juventino
Dobra . Drugi raz próbuje
Teraz też trochę późno ale może się uda . Mecz będzie do oglądania praktycznie w każdym pubie , bo nie ma żadnej innej alternatywy ( Ruch-Wisła raczej wątpię by kogoś rajcowało ) . Jakby co to ja mogę pójść zarezerwować żeby nie było zonka do jakiegoś pubu , bo mam bardzo blisko do centrum ale na 99.9 % w Multikinie będzie można obejrzeć jak również w pubach koło starego . Także jakby ktoś był chętny to pisać. jakby co moje gg:4671974
Panowie Krzyżaki się zorganizują to my nie
??
P.S. Pozdro dla nich ;-)

Panowie Krzyżaki się zorganizują to my nie

P.S. Pozdro dla nich ;-)
- Franek1897
- Juventino
Choć jestem z Unislawia to sie pisze:) bo od poniedzialku zaczyna studia w bydzi
No ale niestety jeszcze nie na ten weekend
mam nadzieje ze na kolejne mecze rowniez beda spotkania we wspolnym gronie 8)
pozdro

pozdro

"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- Giacobbneri
- Juventino
W łuczniczce jakby co też będzie mecz . Choć też bym chętnie wpadł do multikina . Kto jeszcze Panowiestara_dama pisze:Jezeli mecz bedzie w multikinie to ja bede, ale ciagle czekam az info o meczu pojawi sie w ramowce na storonie multikina.

Wojti może zrobimy tak , że raz my do was a raz wy do nas