GLIWICE || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 20:24

Marysia_Gliwice pisze:Również z Gliwic :)
NOŁ SZIT Marysia!? w życiu bym na to nie wpadł :D

Ja trochę dalej ale można uznać to za okolice; Tarnowskie Góry.

Marysia_Gliwice

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 22:01

Hahaha Co to za reakcja ? :D Moze masz cos do mojego ślicznego (xD i lol24323) imienia? :P :)

Pozdrawiam wszystkich z Gliwic i okolic :) i czekam na jakies znaki ! :)

alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 22:38

Anglicy mówią "NOŁ SZIT " jest to odpowienik Polskiego: "co Ty nie powiesz"

Marysiu broń boże, masz cudne imię, jednak jak widziałem w nicku "Gliwice" to wnioski nasunęły się same ;)

dacar666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 00:44

skoro jest kilka osób z Gliwic, to może kiedyś te kilka chętnych osób zagrałoby meczyk razem z fanami Juve z Katowic? Jak tylko mogę ja do Katowic na mecz jeżdżę i mam zawsze 4 miejsca w aucie wolne ;)

EDIT:

No mi miło zobaczyć również płeć piękną w naszych skromnych gliwickich progach ;)

Pabloz9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 08:46

Witam wszystkich "sąsiadów" 8) 8) 8)

"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 11:02

Może ktoś z Gliwiczan zna i zaproponuje jakieś dobre miejsce do grania w piłkę :?: Mnie na myśl przychodzi tylko sztuczne boisko za trybunami Piasta, tylko nawet nie wiem czy tam można w ogóle normalnie przyjść i grać :think:
A co do zebranie grupki osób i wyjazdu na mecz do Katowic, gdzie od pewnego czasu organizowane są mecze, to przyznam że sam o tym już myślałem i jest to dość ciekawy pomysł :) Może by tak zrobić wstępną listę chętnych :?:
Przy okazji, może osoby z Zabrza i okolic coś też zaproponują :?: Swoją drogą, kiedyś pisałem, że muszę się zająć organizacją spotkania i grania w piłkę np. w Zabrzu. Ale muszę się przyznać, że chyba jednak nie podołam :oops: Przede wszystkim, nie mam pojęcia gdzie są jakieś poczciwe boiska w tych okolicach. Czy w ogóle są. Pytałem się kilku kolegów z Zabrza i oni też nie bardzo potrafili mi takie wskazać. A takie co ja znam, to nie spełniają raczej jakichkolwiek norm :roll:

dacar666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 23:09

hm... co do miejsca, to kolega mi mówił, że kiedyś obok fabryki opla podobno było jakieś boisko... czy tam dalej jest - nie mam pojęcia. A w ogóle proponuję najpierw spotkać się tak ot żeby się poznać... wypić jakąś coca-colę... no i ogólnie poznać się...

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 10:51

dacar1 pisze:hm... co do miejsca, to kolega mi mówił, że kiedyś obok fabryki opla podobno było jakieś boisko... czy tam dalej jest - nie mam pojęcia.
Tak, obok Opla jest boisko i to nawet fajne. Tylko nie wiem czy tam każdy może sobie wejść od tak i pograć :think:
dacar1 pisze:A w ogóle proponuję najpierw spotkać się tak ot żeby się poznać... wypić jakąś coca-colę... no i ogólnie poznać się...
Osobiście nie mam nic przeciwko :ok:

dacar666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2007, 00:34

DamKam pisze:
dacar1 pisze:A w ogóle proponuję najpierw spotkać się tak ot żeby się poznać... wypić jakąś coca-colę... no i ogólnie poznać się...
Osobiście nie mam nic przeciwko :ok:
No więc ile osób jest chętnych na jakieś spotkanko? Powiedzmy jakoś w weekend? (Na razie luźne zapowiedzi...)

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2007, 09:48

Ja jestem chętny oczywiście, z Dacarem juz mniej wiecej sie znamy (z Piasta no i interesu z koszulkami hehe) ale pozatym nikogo innego nie znam, choć przyznam ze widziałem jedną osobe prawdopodobnie z tego forum w CH FORUM w koszulce któe były tu robione ;) CHętnie również pograłbym w piłke nawet w tych katowicach, jednak mam spore problemy z dojazdem ;) Ogólnie rzecz biorąc jestem chętny z tym że wyjeżdzam w przyszłym tyg ...

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2007, 10:41

Gałcio pisze: CHętnie również pograłbym w piłke nawet w tych katowicach, jednak mam spore problemy z dojazdem ;)
Z tego co wiem to dacar1 jedzie dzis na mecz do Katowic autem (jak zawsze zreszta) i mysle, ze gdybys chcial, to spokojnie moglbys sie z nim zabrac.

Co do spotkan w Gliwicach to rowniez jestem chetny, tyle, ze dopiero od pazdziernika, po rozpoczeciu roku akademickiego.

hektor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2007, 11:01

DamKam, w Sośnicy jest dobre boisko i do tego bezpłatne w przeciwieństwie do tego ligowego na Piaście :-D można kiedyś się umówić na meczyk tam...

SiemQa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 13:27

Kolejny Juventini z Gliwic się kłania :P Bardzo fajne pomysły,można się spotkać i pogadać przy coli :P A ten meczyk Gliwice na Katowice,bardzo dobry pomysł :) Tylko kiedy beda jakies konkretne info i czymkolwiek??:>

... Fruzie wolą optymistów ...
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2007, 13:34

Post z tematu "Katowice i okolice - wypady do pubu.. JUVENTUS - Livorno":
fanJuve2 pisze:a ja zapraszam na mecz Juventusu do pubu TWIERDZA w gliwicach nie jest za duzy ale prowadzimy go razem z kumplem i na pewno wszytskie mecze Juve bedziemy tam puszczac na telebimie :)

Tak więc zbieramy ekipe panowie, trzeba się w końcu spotkać :!: Wpisywać się prosze :-D

Arsen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2007, 13:46

Świetnie! Moja dziewczyna mówiła coś o tym pubie, bo niedaleko mieszka. Ja widziałem tylko ten piękny fresk ;). Czekam na wieści.

ODPOWIEDZ