GLIWICE || wspólne wypady na mecz
- Marysia_Gliwice
- Juventino
Hahaha Co to za reakcja ?
Moze masz cos do mojego ślicznego (xD i lol24323) imienia?
Pozdrawiam wszystkich z Gliwic i okolic
i czekam na jakies znaki ! 

Pozdrawiam wszystkich z Gliwic i okolic

- dacar666
- Juventino
skoro jest kilka osób z Gliwic, to może kiedyś te kilka chętnych osób zagrałoby meczyk razem z fanami Juve z Katowic? Jak tylko mogę ja do Katowic na mecz jeżdżę i mam zawsze 4 miejsca w aucie wolne 
EDIT:
No mi miło zobaczyć również płeć piękną w naszych skromnych gliwickich progach

EDIT:
No mi miło zobaczyć również płeć piękną w naszych skromnych gliwickich progach

- DamKam
- Juventino
Może ktoś z Gliwiczan zna i zaproponuje jakieś dobre miejsce do grania w piłkę
Mnie na myśl przychodzi tylko sztuczne boisko za trybunami Piasta, tylko nawet nie wiem czy tam można w ogóle normalnie przyjść i grać
A co do zebranie grupki osób i wyjazdu na mecz do Katowic, gdzie od pewnego czasu organizowane są mecze, to przyznam że sam o tym już myślałem i jest to dość ciekawy pomysł
Może by tak zrobić wstępną listę chętnych
Przy okazji, może osoby z Zabrza i okolic coś też zaproponują
Swoją drogą, kiedyś pisałem, że muszę się zająć organizacją spotkania i grania w piłkę np. w Zabrzu. Ale muszę się przyznać, że chyba jednak nie podołam :oops: Przede wszystkim, nie mam pojęcia gdzie są jakieś poczciwe boiska w tych okolicach. Czy w ogóle są. Pytałem się kilku kolegów z Zabrza i oni też nie bardzo potrafili mi takie wskazać. A takie co ja znam, to nie spełniają raczej jakichkolwiek norm :roll:

A co do zebranie grupki osób i wyjazdu na mecz do Katowic, gdzie od pewnego czasu organizowane są mecze, to przyznam że sam o tym już myślałem i jest to dość ciekawy pomysł

Przy okazji, może osoby z Zabrza i okolic coś też zaproponują

- dacar666
- Juventino
hm... co do miejsca, to kolega mi mówił, że kiedyś obok fabryki opla podobno było jakieś boisko... czy tam dalej jest - nie mam pojęcia. A w ogóle proponuję najpierw spotkać się tak ot żeby się poznać... wypić jakąś coca-colę... no i ogólnie poznać się...
- DamKam
- Juventino
Tak, obok Opla jest boisko i to nawet fajne. Tylko nie wiem czy tam każdy może sobie wejść od tak i pograćdacar1 pisze:hm... co do miejsca, to kolega mi mówił, że kiedyś obok fabryki opla podobno było jakieś boisko... czy tam dalej jest - nie mam pojęcia.

Osobiście nie mam nic przeciwkodacar1 pisze:A w ogóle proponuję najpierw spotkać się tak ot żeby się poznać... wypić jakąś coca-colę... no i ogólnie poznać się...

- dacar666
- Juventino
No więc ile osób jest chętnych na jakieś spotkanko? Powiedzmy jakoś w weekend? (Na razie luźne zapowiedzi...)DamKam pisze:Osobiście nie mam nic przeciwkodacar1 pisze:A w ogóle proponuję najpierw spotkać się tak ot żeby się poznać... wypić jakąś coca-colę... no i ogólnie poznać się...
- Gałcio
- Juventino
Ja jestem chętny oczywiście, z Dacarem juz mniej wiecej sie znamy (z Piasta no i interesu z koszulkami hehe) ale pozatym nikogo innego nie znam, choć przyznam ze widziałem jedną osobe prawdopodobnie z tego forum w CH FORUM w koszulce któe były tu robione
CHętnie również pograłbym w piłke nawet w tych katowicach, jednak mam spore problemy z dojazdem
Ogólnie rzecz biorąc jestem chętny z tym że wyjeżdzam w przyszłym tyg ...

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Z tego co wiem to dacar1 jedzie dzis na mecz do Katowic autem (jak zawsze zreszta) i mysle, ze gdybys chcial, to spokojnie moglbys sie z nim zabrac.Gałcio pisze: CHętnie również pograłbym w piłke nawet w tych katowicach, jednak mam spore problemy z dojazdem![]()
Co do spotkan w Gliwicach to rowniez jestem chetny, tyle, ze dopiero od pazdziernika, po rozpoczeciu roku akademickiego.
- SiemQa
- Juventino
Kolejny Juventini z Gliwic się kłania
Bardzo fajne pomysły,można się spotkać i pogadać przy coli
A ten meczyk Gliwice na Katowice,bardzo dobry pomysł
Tylko kiedy beda jakies konkretne info i czymkolwiek??:>

... Fruzie wolą optymistów ...
- DamKam
- Juventino
Post z tematu "Katowice i okolice - wypady do pubu.. JUVENTUS - Livorno":
Tak więc zbieramy ekipe panowie, trzeba się w końcu spotkać :!: Wpisywać się prosze :-D
fanJuve2 pisze:a ja zapraszam na mecz Juventusu do pubu TWIERDZA w gliwicach nie jest za duzy ale prowadzimy go razem z kumplem i na pewno wszytskie mecze Juve bedziemy tam puszczac na telebimie
Tak więc zbieramy ekipe panowie, trzeba się w końcu spotkać :!: Wpisywać się prosze :-D