Vlepki JUVE - IV Tura - LISTA ZAMKNIETA.
- Radek_88
- Qualità Juventino
ZOSTAŁ JESZCZE JEDEN WOLNY KOMPLET!!
Pieniadze mozecie juz zaczac wplacac na numer konta podany w pierwszym poscie - im szybciej to zrobicie, tym szybciej vlepki pojda do druku. Jak juz bede mial ponad polowe wplat to zloze zamowienie u producenta. Miejmy nadzieje, ze tym razem obejdzie sie bez zadnych 'niespodzianek'.
Pozdrawiam.
Pieniadze mozecie juz zaczac wplacac na numer konta podany w pierwszym poscie - im szybciej to zrobicie, tym szybciej vlepki pojda do druku. Jak juz bede mial ponad polowe wplat to zloze zamowienie u producenta. Miejmy nadzieje, ze tym razem obejdzie sie bez zadnych 'niespodzianek'.
Pozdrawiam.
- Conrad JUVE
- Juventino
ola465 pisze:jestem chetna

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- ola465
- Juventino
co sie smiejesz? Szybko pisalam zeby nie zabraklo dla mnie kompletu, a ty od razu masz jakies podteksty na mysli
Naszym klubem HKS każdy Ślonzok o tym wie, że najlepszy w Polsce jest nasz chorzowski HKS
- ola465
- Juventino
mam nadzieje, że szybko wszyscy wplaca pieniadze i juz niedlugo ujrze te vlepki na oczy...ja juz jutro wplace pieniadze:)
Naszym klubem HKS każdy Ślonzok o tym wie, że najlepszy w Polsce jest nasz chorzowski HKS
- Radek_88
- Qualità Juventino
Przygotowalem maly bonus w zwiazku z tym, ze z poprzedniej tury zostaly 2 komplety vlepek, i leza one u mnie na biurku zapakowane, lecz nie zaadresowane. Otoz komplety te wysle do dwoch osob, ktore jako pierwsze wplacily pieniadze na podane konto. Osobami tymi sa laeti74 oraz JuveDamianO (Damiano-pl). Prosze wiec o jak najszybsze wyslanie mi adresow na pw.
Reszta zainteresowanych bedzie musiala poczekac na sfinalizowanie IV tury, jednak juz niedlugo planuje dac vlepki do druku.
Pozdrawiam.
Reszta zainteresowanych bedzie musiala poczekac na sfinalizowanie IV tury, jednak juz niedlugo planuje dac vlepki do druku.
Pozdrawiam.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Można jeszcze zamówić komplet vlepek?
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Ok wielkie dzięki. Jeśli będzie jakiś wolny komplecik to ja już rezerwuję, a przy okazji chciałbym się zapytać czy będzie jakaś kolejna tura?
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jesli chodzi o te same projekty co dotychczas to kolejnej tury nie przewiduje. Jednak jak juz uporam sie z IV tura to bede zbieral projekty na nowa serie. Wiec kolejnej edycji z nowymi wzorami spodziewalbym sie najwczesniej w okolicach listopada.Bartek(Juventino) pisze:Ok wielkie dzięki. Jeśli będzie jakiś wolny komplecik to ja już rezerwuję, a przy okazji chciałbym się zapytać czy będzie jakaś kolejna tura?
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
To długi i blisko. W każdym bądź razie mam nadzieję, że uda Ci się gdzieś znaleść jeszcze jakiś komplecik dla mnie. Byłbym bardzo wdzięczny, czekam na pozytywną informacje
Wielkie dzięki już za zainteresowanie się problem i z góry za ewentualne pomyślne rozwiązanie go.