Trofeo RAI: Roma 2-5 JUVENTUS
- Mr Cezary
- Juventino
Dwa lata temu również RAI zakodowało mecz. Pamiętam, że zobaczyłem tylko składy i przywitanie zawodników obu drużyn, a potem obraz zrobił się czarny. Nie ma się co napalać, to prawda. Może mecz będzie jeszcze w necie, ale to też jest mało prawdopodobne.ForzaDelPiero pisze:Jeśli rok temu w podobnym okresie Juve i Roma grały ze sobą to pamiętam, że RAI zakodowało ten mecz. :doh:Dragon pisze:Na Twoim miejscu bym się nie napalałJudzio pisze: Oby znów nie było komedii z transmisją![]()
- Jimmy Fast
- Juventino
Według livescore.pl mecz nie powinien być zakodowany ale nie ma co się zbytnio napalać...
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE
- Gigi Buffon
- Juventino
Ja myślę,ze będzie remis lub nasza wygrana a tak to przy okazji wie ktoś jakie będą sklady ? i oxczywiście czy będzie relacja na JP lub na Internecie ,jak ktoś wie to niech da Link :-D
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- slk!
- Juventino
Ci co nie posiadają Rai uno, beda mogli poogladac mecz na necie.
:puck: 1. Download : http://www.streamerone.it/download/wind ... -4.5.2.zip
-Test 1= RaiUno
-Test 2= RaiDue
-Test 5= Canale 5
-Test 6= Italia 1
Otworzy nam sie strona na ktorym bedzie mozna wybrac kanał. Jezeli komuś sie nie otworzy musi sie połączyc z http://127.0.0.1:6777/
:puck: U mnie na Mozilli nie chcialo odtwarzać sie, wiec raczej polecam IE.
:puck: Jakosc 160 kb, lepsze to niz nic.
Tylko własnie nie wiem, czy na necie mogą zakodowac czy nie.
Mam nadzieje ze wszystko bedzie działac jak należy :-D
-Test 1= RaiUno
-Test 2= RaiDue
-Test 5= Canale 5
-Test 6= Italia 1
Otworzy nam sie strona na ktorym bedzie mozna wybrac kanał. Jezeli komuś sie nie otworzy musi sie połączyc z http://127.0.0.1:6777/
- Monte Cristo
- Juventino
Moze mi ktos podac tutaj liste wszystkich kanalow na ktorym bedzie lecial ten mecz? Z gory dzieki ^^
A tak wogole to mysle ze bedzie 3-1 dlka naszych : >
- Alex_10
- Juventino
No więc na necie obejrzymy jak coś bo nie zakodują ponieważ z Interem zakodowali na Canale 5 a tutaj oglądałemslk! pisze:Ci co nie posiadają Rai uno, beda mogli poogladac mecz na necie.
-Test 1= RaiUno
-Test 2= RaiDue
-Test 5= Canale 5
-Test 6= Italia 1

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wobec braku Giorgio i Zdenka Ranieri na środku zagra Boumsongiem a na lewej pewnie Molinario. Wiecie może co jest powodem absencji Chielliniego i Grygery?? A w pomocy nie jest tak źle. Na bokach zagrają Salihamidzić i Nedved.
No to fantastycznie!! Popisałeś się kolego!! Wielkie dzięki.slk! pisze:Ci co nie posiadają Rai uno, beda mogli poogladac mecz na necie.
-Test 1= RaiUno
-Test 2= RaiDue
-Test 5= Canale 5
-Test 6= Italia 1
- tabo89
- Juventino
tylko Rai Uno (inaczej Rai1)Ibra_fan pisze:Moze mi ktos podac tutaj liste wszystkich kanalow na ktorym bedzie lecial ten mecz? Z gory dzieki ^^

a tak na przyszłość to www.liveonsat.com :-D
- JuveFilip_8_
- Juventino
Wiemy ze na necie bedzie... a ktos wie czy bedzie na SopCascie??

- Swider10
- Juventino
Na SopCascie raczej nie bynajmniej tak wynika z informacji na tej stronie http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.htmlDavids8 pisze:Wiemy ze na necie bedzie... a ktos wie czy bedzie na SopCascie??
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- mpolek
- Qualità Juventino
No oglądalem całą połowę na najlepszej jakości
Muszę przyznać, że bardzo podoba mi się gra Juve. Nie ma żadnych rewelacji, ale z meczu na mecz grają coraz lepiej. Nie podoba mi się 2 stracona bramka totalnie nie pilowany Mexes z bliskiej odleglości pokonal Buffona głową. 2 akcje po ktorych padly bramki Trezeguet były naprawde bardzo dobre. Bardzo stara sie grac Nedved - zaliczyl asystę, ale fatalnie spudłował w okolicach 20 minuty. Trezeguet stzelił 2 całkiem ladne brameczki. Walczy też Nocerino i bardzo widoczny jest Almiron. Najbardziej podoba mi się doping. na stadionie tylko słychać fanów Juve. Zobaczymy drugą połowę. Wnioskuję, że jak Juve strzela to dodaje im powera. Cieszy mnie bardzo szybkie odrobienie wyniku 0-2. Mecz jest naprawdę wyrównany i myślę, że przy dobrych wiatrach damy rade wygrać
Muszę przyznać, że bardzo podoba mi się gra Juve. Nie ma żadnych rewelacji, ale z meczu na mecz grają coraz lepiej. Nie podoba mi się 2 stracona bramka totalnie nie pilowany Mexes z bliskiej odleglości pokonal Buffona głową. 2 akcje po ktorych padly bramki Trezeguet były naprawde bardzo dobre. Bardzo stara sie grac Nedved - zaliczyl asystę, ale fatalnie spudłował w okolicach 20 minuty. Trezeguet stzelił 2 całkiem ladne brameczki. Walczy też Nocerino i bardzo widoczny jest Almiron. Najbardziej podoba mi się doping. na stadionie tylko słychać fanów Juve. Zobaczymy drugą połowę. Wnioskuję, że jak Juve strzela to dodaje im powera. Cieszy mnie bardzo szybkie odrobienie wyniku 0-2. Mecz jest naprawdę wyrównany i myślę, że przy dobrych wiatrach damy rade wygrać
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2007, 21:44 przez mpolek, łącznie zmieniany 3 razy.
- Tigmar
- Juventino
głupie blędy obrony i zrobiło się 0:2
ale na szczęście mamy czym straszyć w ataku.
Trezeguet 3 strzały i 2 bramy
Iaquinta zaczął podawac, ale dalej nieskuteczny.
Świetnie Nocerino. Ładnie Nedved.
Przy pierwszej bramce winę ponoszą Criscito z Almironem.
ale to dużo przypadkowości było.
przy wolnym i drugiej dla Romy nie wiem co nasi obrońcy robili... spali...
no nic, druga połowa teraz
obyśmy to wygrali, bo jesteśmy lepsi.
ale na szczęście mamy czym straszyć w ataku.
Trezeguet 3 strzały i 2 bramy

Iaquinta zaczął podawac, ale dalej nieskuteczny.
Świetnie Nocerino. Ładnie Nedved.
Przy pierwszej bramce winę ponoszą Criscito z Almironem.
ale to dużo przypadkowości było.
przy wolnym i drugiej dla Romy nie wiem co nasi obrońcy robili... spali...
no nic, druga połowa teraz

- Vincitore
- Juventino
Buffon - Birindelli,Andrade,Criscito,Molinaro - Salihamidzic,Nocerino,Almiron,Nedved-Iaquinta,Trezeguet. - tak wyszli.
W pierwszej połowie jedna zmiana - Zanetti za Biriego.
Do przerwy 2:2 po golach Vucinica i Mexesa, dla Juve dwa trafienia Trezeguet.
I krótko o meczu odemnie. W moim mniemaniu mamy optyczną przewagę. Mexes cięty na Nedveda i jak tak dalej pójdzie to może się zakończyć kontuzją Czecha, zresztą Francuz już dostał żółtko za starcie z Nedvedem. Szanse miał Iaquinta, szansę miał Nedved - nie udało się. Gol na 1-0 dla Romy katastrofalne zachowanie defensywy, najpierw Cristico wyprowadzał piłkę i się poślizgnął, później złe zachowanie Almirona i Vucinić miał wolną droge do bramki. Gol na 2-0 to błąd w kryciu Birindellego który nie dość że źle krył Mexesa to jeszcze go zostawił. Bramka kontaktowa to przytomne zachowanie Nedveda. Gol trochę przypominał trafienie Trezeguet z Werderem na 1:1 podczas meczu Ligi Mistrzów 2005/2006 na Delle Alpi aktorzy Ci sami i scenariusz podobny. Wyrównująca bramka to majstersztyk Nocerino zachował się wręcz kapitalnie i dograł doskonałą prostopadłą piłkę do Trezeguet a ten już wiedział co z tym zrobić
. A teraz zmykam na drugą połowę.
W pierwszej połowie jedna zmiana - Zanetti za Biriego.
Do przerwy 2:2 po golach Vucinica i Mexesa, dla Juve dwa trafienia Trezeguet.
I krótko o meczu odemnie. W moim mniemaniu mamy optyczną przewagę. Mexes cięty na Nedveda i jak tak dalej pójdzie to może się zakończyć kontuzją Czecha, zresztą Francuz już dostał żółtko za starcie z Nedvedem. Szanse miał Iaquinta, szansę miał Nedved - nie udało się. Gol na 1-0 dla Romy katastrofalne zachowanie defensywy, najpierw Cristico wyprowadzał piłkę i się poślizgnął, później złe zachowanie Almirona i Vucinić miał wolną droge do bramki. Gol na 2-0 to błąd w kryciu Birindellego który nie dość że źle krył Mexesa to jeszcze go zostawił. Bramka kontaktowa to przytomne zachowanie Nedveda. Gol trochę przypominał trafienie Trezeguet z Werderem na 1:1 podczas meczu Ligi Mistrzów 2005/2006 na Delle Alpi aktorzy Ci sami i scenariusz podobny. Wyrównująca bramka to majstersztyk Nocerino zachował się wręcz kapitalnie i dograł doskonałą prostopadłą piłkę do Trezeguet a ten już wiedział co z tym zrobić