Orange Ekstraklasa 2007/2008
- paku
- Juventino
Dziwne, ja weszłem w 20 sekund na stadion. Nowe kołowrotki powinny byc tylko lepiej oznaczone bo jak widziałem to duzo ludzi stało przy starych kołowrotkach na C, które teraz obsługują DMichal17 pisze: Gdzie dokładnie byłeś? Ja nie oszczędzałem swego gardła oczywiście na C, choć ze względu na skandaliczną wręcz obsługę kołowrotków byłem dość mocno z boku, wszedłem praktycznie na pierwszy gwizdek sędziego. .

Ja takze jestem na C. X Rox ;-)
Gniazdowy sie zmienił, nie dawał rady tak jak wcześniejszy, ale doping czasem miażdzył. Chociaz może byc lepiej

Pozdrawiam Wislackich braci

- charles
- Juventino
1 post:
wisła zagrała dobry mecz i mila szczescie wszystko wpadało albo wiekszosc a koronie dobrze szło tylko brakowalo szczescia w szesnastce!! ale mam pytanie co z ta jedna trybuna ktora niezle sie prezentuje a ciagle jest pusta!! ktos sobie chyba tam jaja robi ona juz od jakiegos czasu tam stoi i ciagle nie ma na niej kibiców!! miał byc kaplet i chyba był ale chyba nie do konca!! w Poznaniu wybudowali trybune i odrazu była ona dostepna dla widzów mimo ze nie ma dachu a uwas wszystko zrobione i siedzi na niej 1 ochroniarz:D ale brawo za wynik!! no i doping!!
2 post:
aaa teraz juz Groclin chyba 4 bramek wam nie pyknie z Niedzielanem Kosa i taka gra Wisła urosła to kandydata na mistrza!! brawo a Dyskobolia mam nadzieje pokona Legie jak to zawsze robi w Warszawie :lol: :lol:
małe ostrzeżenie. Kolejny raz skorzystaj z opcji 'edytuj'
/kouba
wisła zagrała dobry mecz i mila szczescie wszystko wpadało albo wiekszosc a koronie dobrze szło tylko brakowalo szczescia w szesnastce!! ale mam pytanie co z ta jedna trybuna ktora niezle sie prezentuje a ciagle jest pusta!! ktos sobie chyba tam jaja robi ona juz od jakiegos czasu tam stoi i ciagle nie ma na niej kibiców!! miał byc kaplet i chyba był ale chyba nie do konca!! w Poznaniu wybudowali trybune i odrazu była ona dostepna dla widzów mimo ze nie ma dachu a uwas wszystko zrobione i siedzi na niej 1 ochroniarz:D ale brawo za wynik!! no i doping!!
2 post:
aaa teraz juz Groclin chyba 4 bramek wam nie pyknie z Niedzielanem Kosa i taka gra Wisła urosła to kandydata na mistrza!! brawo a Dyskobolia mam nadzieje pokona Legie jak to zawsze robi w Warszawie :lol: :lol:
małe ostrzeżenie. Kolejny raz skorzystaj z opcji 'edytuj'
/kouba
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- leniup
- Redaktor
A tak w ogóle to ile kosztują bilety? Pytam bo nie znalazłem na stronie klubowej takowej informacji a od października zamierzam czasami wpadać na mecz Wisełkipaku pisze:Dziwne, ja weszłem w 20 sekund na stadion. Nowe kołowrotki powinny byc tylko lepiej oznaczone bo jak widziałem to duzo ludzi stało przy starych kołowrotkach na C, które teraz obsługują DMichal17 pisze: Gdzie dokładnie byłeś? Ja nie oszczędzałem swego gardła oczywiście na C, choć ze względu na skandaliczną wręcz obsługę kołowrotków byłem dość mocno z boku, wszedłem praktycznie na pierwszy gwizdek sędziego. .![]()
Ja takze jestem na C. X Rox ;-)

EDIT. Thx Michał

Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2007, 16:51 przez leniup, łącznie zmieniany 2 razy.
- Michal17
- Juventino
Tylko, że ja miałem bilet dla fanclubów i będąc pod stadionem ok 19:20 okazało się, że TYLKO 2 kołowrotki mogą takie osoby jak ja obsłużyć i kolejki były ogromne. Później, żeby było szybciej te kobiety nawet nazwisk na listach nie sprawdzały, tylko dowód osobisty do kamery i bilet... Ogromna lipa.paku pisze:Dziwne, ja weszłem w 20 sekund na stadion. Nowe kołowrotki powinny byc tylko lepiej oznaczone bo jak widziałem to duzo ludzi stało przy starych kołowrotkach na C, które teraz obsługują D![]()
paku pisze:Ja takze jestem na C. X Rox ;-)
Jak zwykle, a kiedy nasz młyn będzie zadaszony zyskamy taką akustykę, że już nigdy nikt nas nie przekrzyczy...
paku pisze:Gniazdowy sie zmienił, nie dawał rady tak jak wcześniejszy, ale doping czasem miażdzył. Chociaz może byc lepiej:)
Chłopak sobie nawet radził, oczywiście mogło być lepiej ale z meczu na mecz na pewno się poprawi. Nie zawsze potrafił zagłuszyć Koronę, a dodatkowo nie słyszałem kilku sprawdzonych przyśpiewek, np nie przypominam sobie "Wisełko wygraj mecz"...
Wybieracie sie we wtorek na Górnik? Ja będę na C oczywiście ;]
EDIT:
Dla przykładu:leniup pisze:A tak w ogóle to ile kosztują bilety? Pytam bo nie znalazłem na stronie klubowej takowej informacji a od października zamierzam czasami wpadać na mecz Wisełki
I w ogóle polecam tą stronę, chyba najlepsza, genialna w swej prostocie...www.wislakrakow.com pisze:Ceny biletów na mecz z Górnikiem Zabrze:
Sektory A i B: 35 zł
Sektor C: 25 zł
Sektor E: 30 zł
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Ech... to co grają obie łódzkie drużyny to jest totalne DNO. O ile jeszcze Widzew miał przeciwników dość dobrych, to ŁKS gra fatalnie. Z pozoru 3 mecze łatwe (Odra,Polonia,Jaga) powinno być 9 pkt. są tylko 2 :?
Teraz za tydzień kolejne wyzwanie dla obu łódzkich drużyn, w piątek ŁKS zmierzy się z Legią (która jeszcze nie straciła na dzień dzisiejszy bramki) a następnie Widzew podejmuje Wisłę (która podobnie jak Legia, gra rewelacyjnie) i albo dojdzie do zatopienia i pogromu Łodzi albo będzie jakiś cud i jakoś się uda jednej z drużyn o jakąś niespodziankę... ale będzie niebywale ciężko.
Btw, Nie spodziewałem się zwycięstwa Polonii Bytom nad Craxą, ale to miła niespodzianka
Teraz za tydzień kolejne wyzwanie dla obu łódzkich drużyn, w piątek ŁKS zmierzy się z Legią (która jeszcze nie straciła na dzień dzisiejszy bramki) a następnie Widzew podejmuje Wisłę (która podobnie jak Legia, gra rewelacyjnie) i albo dojdzie do zatopienia i pogromu Łodzi albo będzie jakiś cud i jakoś się uda jednej z drużyn o jakąś niespodziankę... ale będzie niebywale ciężko.
Btw, Nie spodziewałem się zwycięstwa Polonii Bytom nad Craxą, ale to miła niespodzianka

- białas
- Juventino
o ile ŁKS mógł zdobyć 6 punktów w 2 pierwszych meczach, to z taką grą, jaką piłkarze wczoraj pokazali w Białymstoku, o 3 punktach mogli tylko pomarzyć. Jaga była zdecydowanie lepsza, a stratę tylko jednej bramki w dużej mierze możecie zawdzięczać Bogusiowi. fakt faktem, że to Wyparło wybronił dwie 100% sytuacje, ale to też głównie beznadziejnemu zachowaniu napastników w tych sytuacjach. ŁKS jedynie w ostatnim kwadransie pokazał, że może powalczyć i o mały włos nie wyrównał, ale dobra postawa Banaszyńskiego w ostaniej minucie zadecydowała o zwycięstwie Jagi.Kame1988_Kornel pisze:Ech... to co grają obie łódzkie drużyny to jest totalne DNO. O ile jeszcze Widzew miał przeciwników dość dobrych, to ŁKS gra fatalnie. Z pozoru 3 mecze łatwe (Odra,Polonia,Jaga) powinno być 9 pkt. są tylko 2 :?
powiedziałbym, że to pierwsze.Teraz za tydzień kolejne wyzwanie dla obu łódzkich drużyn, w piątek ŁKS zmierzy się z Legią (która jeszcze nie straciła na dzień dzisiejszy bramki) a następnie Widzew podejmuje Wisłę (która podobnie jak Legia, gra rewelacyjnie) i albo dojdzie do zatopienia i pogromu Łodzi albo będzie jakiś cud i jakoś się uda jednej z drużyn o jakąś niespodziankę... ale będzie niebywale ciężko.
co do gry Wisły, to możemy spodziewać się, że walka o majstra bedzie trwała między wiślakami, pewnie Legią, Zagłebiem, które tanio skóry nie sprzeda, no i może Bełchatowem. ale czym więcej wyrównanych drużyn, tym ciekawsza liga.
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Albo inaczej, fatalna postawa napastnikówbiałas pisze:ŁKS jedynie w ostatnim kwadransie pokazał, że może powalczyć i o mały włos nie wyrównał, ale dobra postawa Banaszyńskiego w ostaniej minucie zadecydowała o zwycięstwie Jagi.

- paku
- Juventino
Mamy Lidera ! Wisełko Mamy Lidera ! :-)
A wiec Górnik pokonany, nie tak łatwo jak ktoś by mógł przypuszczać.
Trochę o dopingu napiszę ;-)
Kibiców Górnika spodziewałem się o wiele więcej. Ci co przyjechali słabo sie zaprezentowali, gorzej jak Kibice Korony.
Jednak o dopingu Wisły trochę słów.
Ostatnie 10 minut z HSV zmiażdżyło wszystko :-) C+E robią makabrę
Dla nie kumatych co to HSV ;-)
Parę tekstów też dobrych było
C: Górnik !?
E: Co?!
C: Hahaha
"10 sekund dla Górnika, 10 sekund dla Górnika"
Był ktoś na meczu?
Michal17 ? ;-)
A wiec Górnik pokonany, nie tak łatwo jak ktoś by mógł przypuszczać.
Trochę o dopingu napiszę ;-)
Kibiców Górnika spodziewałem się o wiele więcej. Ci co przyjechali słabo sie zaprezentowali, gorzej jak Kibice Korony.
Jednak o dopingu Wisły trochę słów.

Dla nie kumatych co to HSV ;-)
Parę tekstów też dobrych było
C: Górnik !?
C: Hahaha
"10 sekund dla Górnika, 10 sekund dla Górnika"
Był ktoś na meczu?

- Michal17
- Juventino
paku jasne, że byłem, oczywiście na C. Już się nie mogę doczekać meczu z Lechem! Jednak teraz trochę o meczu z Górnikiem:
"Lidera mamy! Za [hmmm?] go nie oddamy!"
Co do gry naszych piłkarzy nie była już tak rewelacyjna jak ostatnio, choć Wisła była zespołem lepszym. Szkoda kontuzji Niedzielana, bardzo nieciekawe rozpoczęcie sezonu.
Karny w 3 min? Nie wiem czy był czy go nie było. Generalnie ustawił on praktycznie cały mecz...
Hehe, doskonale wiesz, że na stadionie poszła inna przyśpiewka, ze względów regulaminowych nie będę przytaczał całości:paku pisze:Mamy Lidera ! Wisełko Mamy Lidera ! :-)
"Lidera mamy! Za [hmmm?] go nie oddamy!"
W związku z tym zostali wyśmiani przez gniazdowego właśnie przez m.in.:paku pisze:Kibiców Górnika spodziewałem się o wiele więcej. Ci co przyjechali słabo sie zaprezentowali, gorzej jak Kibice Korony.
orazpaku pisze:C: Górnik !?
C: Hahaha![]()
Nie muszę chyba mówić, że po upływie tych 10 sekund ciszy całe C wróciło do genialnego HSV na pełnej mocy - efekt znakomity!paku pisze:"10 sekund dla Górnika, 10 sekund dla Górnika"
Pełen szacunek dla ludzi z E za to co zrobili kiedy my krzyczeliśmy "Jeszcze głośniej! Jeszcze głośniej!" - dawno takiej "rywalizacji" między C a E o to kto faktycznie głośniej będzie śpiewał nie widziałem i nie słyszałem na Reymonta. Tak jak mówi paku - totalna miazga! Nie mam zupełnie pojęcia co działo się na boisku w ciągu ostatnich 10 min, doping był tak wspaniały wtedy, że nawet A i B śpiewało!paku pisze:Jednak o dopingu Wisły trochę słów.
Co do gry naszych piłkarzy nie była już tak rewelacyjna jak ostatnio, choć Wisła była zespołem lepszym. Szkoda kontuzji Niedzielana, bardzo nieciekawe rozpoczęcie sezonu.
Karny w 3 min? Nie wiem czy był czy go nie było. Generalnie ustawił on praktycznie cały mecz...
- Michal17
- Juventino
Mam wrażenie, że to co spotkało wczoraj T.Hajtę to i tak bardzo łagodne traktowanie w porównaniu z tym co może spotkać Dolhę na Reymonta 8)paku pisze:Przyjedzie Lech, i odjedzie bo nie dojdzie do głosu
Czekamy na Dolhę na R22![]()
EDIT: Zapomniałem zupełnie: przecież było jeszcze "Che sera, sera – Wisełka lidera ma!"

- białas
- Juventino
chyba "que" :roll:Michal17 pisze:EDIT: Zapomniałem zupełnie: przecież było jeszcze "Che sera, sera – Wisełka lidera ma!"
swoją drogą, gratuluję zwycięstwa Wiśle. widać, że bedzie wlaczyć o majstra.
PS. prawda to, że Niedzielan ma kłopoty z kolanem? słyszałem nawet, że może mieć sezon z głowy :?
- Michal17
- Juventino
MEGA OFFTOP (przepraszam z góry):
Może "che" po włosku, "que" po francusku? Generalnie to znaczy chyba "co ma być to będzie". Przyznam szczerze, że nie zwracałem na pisownie nigdy uwagi ale ta forma z "che" mi utkwiła w pamięci. Wie ktoś jak to powinno zostać poprawnie napisane?białas pisze:chyba "que" :roll:Michal17 pisze:EDIT: Zapomniałem zupełnie: przecież było jeszcze "Che sera, sera – Wisełka lidera ma!"