JUVE na giełdzie
- juveluck
- Juventino
Juventus jest spółka notowaną na Mediolańskiej giełdzie, tak więc zakup ich akcji jest możliwy zapewne tylko przez włoskiego pośrednika.
Poprzez oficjalną stronę klubu można śledzić notowania akcji kliknij tu.
Poprzez oficjalną stronę klubu można śledzić notowania akcji kliknij tu.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Bobeknaklo
- Juventino
tabo89 pisze:ciekawe czy moglibysmy jako JuvePoland albo JPC (bo niedlugo wstępuje w szeregi) zlozyc sie na akcje Juve i stac sie tak jakby wspolwlaścicielami naszego ukochanego klubu
to byloby ciekawe
To by trzeba niezłą zrzute zrobić
Każdy by miał po trochu Juve

- stahoo
- Juventino
Kiedys chyba było coś wspominane na JP. I chyba troche więcej niz 1 Euro. Cos koło 100 mi się kojarzy. Było chyba o tym pisane, jak wyszliśmy z Serie B. Ale pewny nie jestem bo jak widac Venomik ma zupełnie inne dane 

- Alexa Del Piero
- Juventino
- naros
- Juventino
Zamiast robić krawaty, vlepki i szaliki teraz mozną byłoby zrobić zrzute na akcje JuveBobek1991 pisze:tabo89 pisze:ciekawe czy moglibysmy jako JuvePoland albo JPC (bo niedlugo wstępuje w szeregi) zlozyc sie na akcje Juve i stac sie tak jakby wspolwlaścicielami naszego ukochanego klubu
to byloby ciekawe
To by trzeba niezłą zrzute zrobić![]()
Każdy by miał po trochu Juve![]()

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Bobeknaklo
- Juventino
Na poczatku, jak napisalem posta po południu to wydawało mi się to smieszne. A teraz tak myśle...jako oficjalny fanklub Juve można by było zrozić zrzutke i wykupić troszki. To nie takie głupie.
Niektórzy powiedzą, że po co to, nic nam nie daje, ale ja bym akurat był bardzo chętny, chociażby tylko dlatego, że Juventus to mój ukochany klub, i chce być jego częscią, chociaż w symbolicznym stopniu. Moglibyśmy to przemyśleć.
Niektórzy powiedzą, że po co to, nic nam nie daje, ale ja bym akurat był bardzo chętny, chociażby tylko dlatego, że Juventus to mój ukochany klub, i chce być jego częscią, chociaż w symbolicznym stopniu. Moglibyśmy to przemyśleć.
- minimav
- Juventino
Wybacz, ale nie wszyscy umieja jezyk wloski

- blk01
- Juventino
- Bobeknaklo
- Juventino
Domino88 pisze:A jak myslicie ile trzeba bylo by wykupic tych akcji zeby miec cos do powiedzenia w zarzadzie...Ile by to kosztowalo??
Obawiam się że to "póki co" jest poza naszym zasięgiem
Ciekawe ile są warte wszystkie akcje Juve... :lol:
Gdybysmy mieli chociaż częsc, Juve pewnie zwiekszy swoja wartosc jak wroci do LM to zarobimy