Pre-season: Sunderland 1-1 JUVENTUS
- Mati
- Juventino
Z pewnością cieszy fakt, że mamy coraz więcej akcji w meczach, wydaje mi się, że drużyna zaczyna rozumieć się na boisku, o czym może świadczyć bramka strzelona przez Molinaro, która była poprzedzona wspaniałą akcją drużyny.Bardzo dobrze zagrał Almiron, widać że sporo sytuacji znalazł sobie Trezeguet, często przy piłce był Iaquinta.Aha, muszę jeszcze pochwalić Nedveda za kapitalny mecz, ale on nas do tego przyzwyczaił, oraz Salihamidzica.Oj bardzo jestem ciekawy, kto będzie występował na naszym prawym skrzydle ...
- tabo89
- Juventino
- Wonki
- Juventino
Trzeba powiedzieć, że zagraliśmy naprawdę dobry mecz! Muszę przyznać, że dawno już nie widziałem Juventusu tak swobodnie grającego na połowie rywala, mądrze, zespołowo, bez żadnego strachu wchodzącego w linie defensywne przeciwnika jak w masło
wiadomo, że przeciwnik nie był "pierwsza klasa" ale trzeba wiedzieć, że do końca przygotowań jeszcze daleko, aż się boję myśleć co oni będą robić za parę tygodni
trzeba pochwalić cały zespół - Treze wreszcie znajduje sobie dobre okazje, mamy potężnie obsadzone rzuty wolne (Alex, Almiron, Nedved), Molinaro zaliczył wejście ofensywne jakiego Zambrotta chyba nigdy nie miał, może wreszcie chłopak w siebie uwierzy. Żeby nie było za miło to trochę faktycznie martwi postawa Iaquinty, ale tłumaczę to tak, że linia napastników najtrudniej się zgrywa i potrzeba na to najdłużej czasu, więc będzie dobrze. I faktycznie mogło się to skończyć porażką 3:0, Sunderland miał 3 okazje, ale za to świetne (raz gol, raz przestrzelony, raz słupek) więc dobrze, że strzeliliśmy tego jednego gola bo jeśli po takim meczu przegralibyśmy to byłoby dziwne 
Teraz Birra Moretti

Teraz Birra Moretti

- Vincitore
- Juventino
Już coś zaczyna iskrzyć, Sunderland jest do przodu z przygotowaniami a dla nas to był piąty sparing. Gra mi się podobała ale widać że do poprawienia zdecydowanie jest skuteczność. Podobają mi się wejścia skrzydłami naszych graczy takie w stylu Zambrotty kiedy to piastował najlepsze lata w Juventusie. Bramka Molinaro wspaniała i nie chodzi mi tutaj o sam strzał bo zachował się bardzo przytomnie gdy ruszył do tej piłki.
- peste
- Juventino
Po obejrzeniu meczu z Newcastle i skrótow z Sunderlandem jestem optymista. Trzeba poprawic skutecznosc bo to najbardziej szwankuje. Gdyby Juve wykorzystalo choc polowe sytuacji we wczorajszym meczu strzeliliby z 7 lub 8 bramek. :roll: A tak trzeba zadowolic sie jednym pieknym golem Molinaro. :twisted:
Iaquinta musi sie w koncu nauczyc podawac, bo inaczej daleko nie zajedzie...
Iaquinta musi sie w koncu nauczyc podawac, bo inaczej daleko nie zajedzie...
- Pilekww
- Juventino
Po skrócie musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony. Juve przeprowadziło wiele ładnych składnych akcji, tylko zawsze brakowało kilkudziesięciu centymetrów, no naprawde sie nie spodziewalem. Bradzo dobra gra Nedveda chyba Almiron też nieźle grał. Tiago wogule nie widziałem.
Obrona nie gra bezbłenie, zawodnicy czasem zapominają kryć i obracają sie tyłem do bramki i zawodnika, trzeba te błędy wyeleminowac.
Myśle ze jest OK.
Obrona nie gra bezbłenie, zawodnicy czasem zapominają kryć i obracają sie tyłem do bramki i zawodnika, trzeba te błędy wyeleminowac.
Myśle ze jest OK.
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Jimmy Fast
- Juventino
Prosiłbym o podanie linka do bramki Molinaro... Mam wolnego neta i nie mogę obejrzeć owych skrótów...
Z góry dziękuję...

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE
- Juve_kubusthc
- Juventino
Ja mysle ze jescze musza sie troche zgrywac ale czuje ze pomoc i atak beda wymiatac i uwazam ze gdzie w polowie sezonu beda juz w 100% zgrani i rozpocznie sie prawdziwe wymiatanie. Ale mimo wszystko sparingi pokazały, że obrona jescze nie jest kompletna i dobrze byłoby zakupić jeszcze 1 lub 2 dobrych obrońców bo dalej obrona to nasza pięta
bo do reszty to brakuje tylko wykończenia akcji to spewnością zawita w sezonie i akcje takiego beda sie konczyc bramką
pozdro Bianconeri FORZA JUVE!!

- JuveFan11111111111111111
- Juventino
ma ktos linka ze skrotem tego meczu ??
- mateo369
- Juventino
a nie lepiej najpierw samemu poszukać/przeglądnąć tematJuveFan11111111111111111 pisze:ma ktos linka ze skrotem tego meczu ??

Dragon na 3 stronie TEGO tematu pisze:1 połowa
2 polowa
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood