Pre-season: Sunderland 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Burq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 17:40

Pocieszmy się tym że i inter przegrywa.. :P

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 18:01

Koniec z końcem. Juventusowi udaje się zremisować po pięknej (podobno:P) bramce Molinaro!!

Burq pisze:Pocieszmy się tym że i inter przegrywa.. :P
Przegrywa?? Dostaje równe baty od Aston Villi. 3:0 ostra strzelanka!!

Obrazek
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 19:04

ale w was zawisc ...
czym wy sie przejmujecie sparingami ;P ? w sparingach zawsze wypadaja lepiej teoretycznie gorsze druzyny bo bardziej sie angazuja

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 19:05

Czyżby angielska liga była lepiej przygotowana? Choć Inter vs. ManU było 3:2 jak pamiętam. ;)

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 20:12

SIALALA wychodzimy podstawowa jedenastka i po kilku minutach przegrywamy ze slabeuszem premiership.... oj oj oj

calma calma
alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 20:32

boże pluto a Inter grał z jakąś potęgą piłkarską? dostał z Aston Villa 3:0, Lazio przegrywa( na razie) z Athletico M. 3:1, Torino przegrało z Tottenhamem 2:0, Roma przegrała z West hamem 2:1 skreślamy więc Inter i Rome? bo jak dla mnie na tle tych sparingów, Juve poradziło sobie całkiem całkiem z nieobliczalnym beniaminkiem Premiership, cieszy też bramka Molinaro.
Z meczu na mecz jest stopniowo lepiej, pod koniec sierpnia chłopaki już będą ekipą która będzie mogła walczyć z Milanem i Interem, wierze w to, w końcu jesteśmy Juventus.

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 21:02

Skibil pisze:Czyżby angielska liga była lepiej przygotowana? Choć Inter vs. ManU było 3:2 jak pamiętam. ;)
Liga angielska rusza juz niedlugo (nie pamietam kiedy dokladnie) a do poczatku Serie A jeszcze sporo czasu... ;]
ja narazie jestem spokojny, mam nadzieje ze Ranieri wybierze optymalne ustawienie i optymalna taktyke... ;)

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
juvepavel11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 21:14

Ma ktoś bramki lub skrót.Na Jp jest do obejrzenia a ja bym chciał do ściągniecia

FORZA GRANDE JUVE
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 21:19

Skróty mozna ogladac na youtube .Ja tam jestem nawet zadowolony z gry juve,w meczu z Sunderlandem i Newstacle ogladajac skroty mozna zobaczyc ze byli lepsza druzyna ,mieli wiecej sytuacji do strzelenia gola brakuje nam tylko skutecznosci ,a Iaquinta to juz w ogule powinienen na treningu tylko miec strzelecki bo mial tyle sytuacji ze łohooo i walil gdzies w trybuny :) a bramka Molinaro <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ;)

MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 22:17

MaHeR pisze:Ja narazie jestem spokojny
a po obejżeniu skrótu z meczu to jestem jeszcze bardziej spokojny, Juve stworzyło wiele sytuacji, widać że to my byliśmy lepszą drużyną i mecz powinien zakończyć się naszym zwycięstwem ;D poprawmy skuteczność i będzie dobrze ;)

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
Iuliano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 22:50

Jakby ktoś chciał zobaczyć retransmisję (trwa już od 14 minut) to wchodzić na http://www.setatips.com/. Mecz w małym okienku, w prawym dolnym rogu ekranu.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2007, 01:53

Wróciłem z imprezy (wesele :-D) i trudno mi ocenić sytuację. Bramkę straciliśmy po prostym dośrodkowaniu i błędzie obrony. Mimo wszystko jestem zadowolony z uzyskanego wyniku i bramki Molinaro. Ten chłopak miał coś do udowodnienia po ostatnim, niezbyt udanym spotkaniu. Jeśli dobrze dostrzegłem w skrócie, to stworzyliśmy sobie więcej sytuacji (Iaquinta tutaj myślę zasługuję na wyróżnienie) od przeciwnika i mogliśmy ten mecz wygrać.

juvepavel11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2007, 09:15

PISZE DRUGI RAZ MA KTOŚ BRAMKI LUB SKRÓT DO ŚCIĄGNIECIA???

FORZA GRANDE JUVE
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2007, 10:05

juvepavel11 pisze:PISZE DRUGI RAZ MA KTOŚ BRAMKI LUB SKRÓT DO ŚCIĄGNIECIA???
Masz bo napiszesz jeszcze 10 takich postów, samemu trudno pouszkać :roll:
1 połowa
2 polowa

o obejrzeniu skrotu jestem o wiele bardziej spokojny. Naprawdę wygląda to nieźle, szkoda tylko, że do momentu kiedy trzeba postawić kropkę na ,,i''. Wyróznia się Almiron, Iaquinta gra egoistycznie, nie da się tego oglądać, jakiej by nie miał pozycji to ładuje gdzieś w trybuny :roll: Zabardzo chce się pokazać i wychodzi mu to z odwrotnym skutkiem. Piękny gol Molinaro.

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2007, 10:28

Wczoraj wróciłem z wakacji i jedyną rzęczą jaką widziałem w tv były 2 stracone bramki przez naszych zawodników w meczu z Newcastle. Oczywiście wyniki meczów z reprezentacją olimpijską Chin i HSV znałem, ale pojęcia o grze naszych graczy nie miałem żadnego. Wczoraj późnym wieczorem zobaczyłem na youbube wszystkie skróty z JuveChannel i muszę powiedzieć, że biorąc pod uwagę nasz stan przygotowań, a stan naszych rywali, to wypadaliśmy na ich tle bardzo dobrze. Ba, nawet wydawało mi się, że mieliśmy momentami lekką przewagę w meczach z Newcastle i HSV, bo o Sunderlandzie nie wspomnę. Jak na razie podoba mi się to, że Ranieri próbuje wszystkich zawodników. Oby tak dalej a wykrystalizuje się pierwszą jedenastka naszego zespołu.

Zablokowany