Pre-season: Sunderland 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Pablito

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 16:59

inaczej już będzie wybrany "drewnem sezonu" Very Happy
Na jakiej podstawie tak uważasz??

Mortal Wombat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 17:13

Bo pewna liczba userów już po 2 meczach go skreśliło uważając że Giuseppe Rossi byłby zdecydowanie lepszy, a nazwanie Iaquinty "drewnem" było moim zapożyczeniem od jakiegoś usera tego forum. Tyle

Obrazek
..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 17:27

Ranieri specjalnie przegrywa zeby wymoc na zarzadzie jakies transfery lol ;) zartuje

mozna by bylo w koncu cos pokazac, ale jak dostana to w sumie nic sie nie stanie... gorzej jak w serie a beda tak dostawac haha xD

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Miodek16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 17:44

zbieg18 pisze:Były 2 zwycięstwa, 2 porażki, to może teraz będą 2 remisy? :D Ale najlepiej byłoby wygrać chociaż 1:0 a strzelcem bramki Iaquinta :) , inaczej już będzie wybrany "drewnem sezonu" :D
I tak jest drewnem :prochno: :D

A co do meczu to Juve powinno to wygrac.. a Ranieri musi wystawic jeden sklad pozadny a nie testowy..

forza juve!!!!

www.antyradio.int.pl
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 18:17

Łatwo nie będzie. Sunderland to pożądna ekipa. Żeby wygrać ten mecz, nasi piłkarzy będą musieli się sporo napocić. Mam nadzieje, że tym razem Claudio Ranieri wystawi konkretny skład, zbliżony do pierwszej jedenastki tego sezonu.

Obrazek
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 23:29

Mam nadzieje, ze wygraja. Ranieri wyslycha moich blagan i ustawi obrone tak jak ja go o to prosze :) Grygera,Crisito,Andrade,CHiellini.

Ps wiecie moze o jakies transmisji w tv ??

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 02:47

to nie jest wazny mecz ze trzeba go wygrac..wygraja to dobrze, nie to....nie ma co robic tragedii! dobrze by jednak bylo jakby zaczely padac gole strzelone przez JUVE!! no i jestem ciekaw jak sobie Brazzo poradzi na prawej stronie w jakby nie patrzec waznej roli;)

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
juvepavel11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 11:17

Będzie relacja live ??

FORZA GRANDE JUVE
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 11:32

Mecz będzie do oglądnięcia na Sopcascie. Co do spotkania to pasowałoby je wkońcu wygrać lub chociaż nie przegrać. Skuteczność coś nam padła. Czyżby limit bramek został wcześniej wyczerpany ;)? Wiele zależy też od składu jaki wyjdzie bo jeżeli będzie on rezerwowy to na okazały łup liczyć nie możemy, zresztą mecz będzie ciężki bo na wyspach zawsze nam się ciężko grało.

piotrek.prz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 11:50

Pelson pisze:Mecz będzie do oglądnięcia na Sopcascie.
A nie wiesz może na jakim kanale i czy na żywo? Bo ja patrzyłem na stronce http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html i tam jest napisane, że mecz Sunderland - Juve bedzie tylko retransmitowany i to dopiero o 22:30 na jakimś angielskim kanale. Wiecie coś może o jakiś innych transmisjach :think:
I drugie pytanie: Informacje o transmisjach bierzecie z tej stronki co ją wyżej podałem, czy z jakiś innych???

"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
juvepavel11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 12:04

Niech Ranieri wystawi skład jaki ja chce i chciałbym taki widzieć w Serie A :

BUFFON
ZEBINA
ANDRADE
CHIELLINI
GRYGERA
NEDVED
ALMIRON
TIAGO
CAMORANESI (POWINIEN BYĆ MARCHINONNI ALE JEST KONTUZJOWANY)
IAQUINTA
ALEX DEL PIERO

FORZA GRANDE JUVE
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 12:07

piotrek.prz pisze:I drugie pytanie: Informacje o transmisjach bierzecie z tej stronki co ją wyżej podałem, czy z jakiś innych???
Z tej strony także. Informacje o transmisji z meczu (godz. 16:00) znalazłem na http://www.live-sport-tv.com/sobota.php oraz http://rojadirecta.com/ (ale póki co wszystko jest Maybe).

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 14:07

juvepavel11 pisze:Niech Ranieri wystawi skład jaki ja chce i chciałbym taki widzieć w Serie A :

BUFFON
ZEBINA
ANDRADE
CHIELLINI
GRYGERA
NEDVED
ALMIRON
TIAGO
CAMORANESI (POWINIEN BYĆ MARCHINONNI ALE JEST KONTUZJOWANY)
IAQUINTA
ALEX DEL PIERO
to według Ciebie podstawowym prawoskrzydłowym powinien być Marchionni a nie Camora :?: :stop: oj jak dobrze, że Ranieri nie bierze pod uwagę Twojego zdania, oj jak dobrze :)

sorry za offtopic :)

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
juvenerro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 14:41

a ja bym wolal zeby sklad juve w serie a wyglondal tak:
buffon
Zebina
Andrade
Grygera
Chiellini
Nedved
Tiago
Almiron
Hasan badz Camor
Del piero
Trezegeut

uwazam ze hasan lepszy od Camora bo moim zdaniem poprzedni sezon Hasan mial bardzo udany ! I takze Grygera na Środku bo w ajaksie dosyc czesto grywal na srodku i mysile ze lepiej gra na Środku od Chielliniego.

Juvenerro !!!!! jak juve wychodzi na boisko zawsze wygrywa !!!!!!! Alex viva capitano !!!
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 17:11

Do przerwy Juventus niestety przegrywa z Sunderlandem 0:1. Miejmy nadzieję, iż Ranieri szybko zareaguje i zmiany będą miały miejsce już na początku drugiej połowy. Na palcu gry chciałbym oczywiście zobaczyć Del Piero, choć jestem przekonany, że Palladino też może wnieść coś do gry Juve. No i to chyba byłoby na tyle ponieważ resztę zawodników rezerwowych stanowią obrońcy lub defensywni pomocnicy, a bronić jak dotąd nie ma czego.

P.S Teraz widać, choćby po składzie rezerwy, że tacy gracze jak Giovinco czy Paro jednak by się przydali...

juvepavel11 pisze:Niech Ranieri wystawi skład jaki ja chce i chciałbym taki widzieć w Serie A :
juvenerro pisze:a ja bym wolal zeby sklad juve w serie a wyglondal tak:
:stop:

Obrazek
Zablokowany