Pre-season: Hamburger SV 1-0 JUVENTUS
- krystian11
- Juventino
jak ktoś będzie wiedział gdzie jest transmisja niech da znać
- pepee
- Juventino
- alex_pl
- Juventino
Zgadzam się z DP10 przesadzacie z tymi typami, od meczu z Newcastle minęło zaledwie parę dni.. myślicie że już jesteśmy zgrani i tym razem wszystko będzie wychodzić? ja przed meczem ze srokami mówiłem aby się nie przejmować jeśli przegramy bo to silny przeciwnik, szczególnie na swoim terenie, teraz mówię to samo, Hamburg jest gotowy do 1 kolejki Bundesligi, dodatkowo Romeo Castelen może nam trochę namącić 

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- frantic3
- Juventino
Hamburger SV - Juventus Turyn
-Juve od 2,5 tygodnia dopiero szlifuje forme (m.in.szukamy optymalnego zestawienia)
-Hamurg jest na koncowym etapie przygotowań(raczej wykrystalizowana jedenastka) do sezonu (liga 11 siernia) podobnie jak Newcastle(ostatni przeciwnik Juve)
-bedzie ciezko o korzystny rezultat , ale chyba wynik w meczu towarzyskim nie jest najwazniejszy
-wazne jest natomiast to zeby nasi chłopcy dochodzili z czasem do wysokiej formy a trener odnalazł optymalne ustawienie (czyz nie po to słuza sparingi?)
Tyle w kilku prostych słowach o tym meczu.
-Juve od 2,5 tygodnia dopiero szlifuje forme (m.in.szukamy optymalnego zestawienia)
-Hamurg jest na koncowym etapie przygotowań(raczej wykrystalizowana jedenastka) do sezonu (liga 11 siernia) podobnie jak Newcastle(ostatni przeciwnik Juve)
-bedzie ciezko o korzystny rezultat , ale chyba wynik w meczu towarzyskim nie jest najwazniejszy
-wazne jest natomiast to zeby nasi chłopcy dochodzili z czasem do wysokiej formy a trener odnalazł optymalne ustawienie (czyz nie po to słuza sparingi?)
Tyle w kilku prostych słowach o tym meczu.
- lukasz babik
- Juventino
no ja też mam nadzieję że z hamburgiem damy radę!!bo wpadka z newcastle była nie kiepska
no ale wierzmy choć to tylko przygotowania w fazie początkowej,no ale zwycięstwo by nas uszczęśliwiło!!fani juve łączmy się 

- lukasz babik
- Juventino
alex_pl szanuje Cie w pełni bo jesteś po tej stronie co ja-po stronie bianconeri.Ale nie udajmy po meczu z anglikami że nic się nie stało.Nie zgodzę się z tobą że jest to dobry zespół bo zajął środkowe miejsce w tabeli(chyba 13).NIE OSZUKUJMY SIĘ NASZA OBRONA KULEJE :oops: !ZAMBROTA BŁAGAM WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- stahoo
- Juventino
Nie sadze ze zambrotta wróci dlatego ze go błagasz... Po za tym może i zajeli miejsce w srodu tabeli Premiership, ale to nadal angielski zespoł bardzo niewygodny dla Juve na swoim stadionie, posiadajacy gwiazdy światowego formatu. Wg. mnie Newcastle to zespół stworzony (podobnie jak Liverpool) do wygrywania pojedynczych meczy z silnymi zespołami, za to gorzej radzący sobie w lidze gdzie trzeba miec równa wysoka forme cały czas. (sorry za off top w temacie o Hamburgerze <lol, jak to zabrzmiało
>)
- alex_pl
- Juventino
Lukasz Babik ja też Cię szanuję i nie zgodzę się z Tobą.. bo my nie gramy z Hamburgiem który zajął w zeszłym sezonie 13 miejsce, gramy z nowym Hamburgiem który na pewno w tym sezonie będzie starał się walczyć wśród najlepszych.
Juan Pablo Sorin, Joris Mathijsen, Vincent Kompany, Nigel Do Jong, Rafael van der Vaart czy nawet Jose Paolo Guerrero- nazwiska tych graczy mówią same za siebie, dlatego moja wcześniejsza wypowiedź była ostrożna, bo dlaczego po zaledwie paru dniach od meczu z Newcastle mamy już być zgrani? zanim się zgrają to jeszcze potrwa tygodniami, HSV jest gotowe aby przystąpić do bundesligi i na tle jeszcze nie zgranego i w trakcie przygotowań do sezonu Juve, to oni są faworytami według mnie.
Juan Pablo Sorin, Joris Mathijsen, Vincent Kompany, Nigel Do Jong, Rafael van der Vaart czy nawet Jose Paolo Guerrero- nazwiska tych graczy mówią same za siebie, dlatego moja wcześniejsza wypowiedź była ostrożna, bo dlaczego po zaledwie paru dniach od meczu z Newcastle mamy już być zgrani? zanim się zgrają to jeszcze potrwa tygodniami, HSV jest gotowe aby przystąpić do bundesligi i na tle jeszcze nie zgranego i w trakcie przygotowań do sezonu Juve, to oni są faworytami według mnie.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- Swider10
- Juventino
Czyli mecz nie ebdzie pokazany ani w TV ani w internecie ? Sprawdzałem na stronie http://www.rojadirecta.com/ tam nic nie ma o tym meczu, a na http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html tez nic takze chyba tego spotkania nie bejrzymy chyba ze ktos z Was ma jakies inne źródło ?:>
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- juvepavel11
- Juventino
Mam nadzieję że nie doznamy porażki.Wczoraj niemiecki zespół Hannover wygrał z Realem Madryt 3:0 ! :-D
PS. Będzie relacja live
PS. Będzie relacja live

FORZA GRANDE JUVE
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
wydaje mi sie ze przegramy ten mecz. hamburg zagra podstawowym skladem, a pilkarze beda umotywowani na 100%, bo przeciez graja z 'wielkim juventusem'. a my bedziemy cwiczyc warianty taktyczne. druzyny sa w innym etapie przygotowan co tez moze zadecydowac.
nie zapominajmy ze dla nas pierwszy mecz ktory trzeba wygrac to Juventus - Livorno (26.08.2007)
nie zapominajmy ze dla nas pierwszy mecz ktory trzeba wygrac to Juventus - Livorno (26.08.2007)
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."