Orange Ekstraklasa 2007/2008

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2007, 08:35

-+|[}{]4nt3r|+- pisze:Lech ma dużo sianka, ale jakoś w ogóle się nie wzmocnili ;/ A szkoda.
Smuda w ostatnim czasie powiedział, ze chce kupic lewego obrońce, żeby przesunąć Wilka do pomocy. Było jakichs 4 na testach, ale żaden nie spełnił oczekiwań :prochno: . No i kupili tego peruwiańskiego napastnika (nazwisko wyleciało mi z głowy). Podobno jest b. dobrym snajperem :smile: .
btw. 10 000 karnecików wykupili Lechici 8)

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2007, 09:53

steru pisze:
paku pisze:
steru pisze: @paku : Ty weź już wyluzuj bo nic nowego nie wnosisz oprócz nienawiści do Zagłębia wywołanej zgodą z Legią. Aż tak Cię to boli?

Pozdro
A mnie to lotto z kim Zagłębie ma zgodę. Ja chce czystej piłki. To samo tyczy sie innych zespołów na które pada cień korupcji. DEGRADACJA !
Tiaa... Uwierzyłbym gdybyś grzmiał degradacja dla wszystkich zamieszanych, zająć się sprawą innych drużyn takich jak Zagłębie Lubin. Ale nie bo Ty tylko : Degradacja dla Zagłębia Sosnowiec ! Cóż za dużo sie po wiślakach spodziewać nie można więc tak jak Ci mówię, nie zaskakujesz tu nikogo swoją wnikliwością...

Pozdro
Jestem za tym aby nawet Zagłębie Lubin zdegradować jak mają na nich dowody. Jakby Wisła także była zamieszana w korupcję, to także byłbym za oczyszczeniem ich z zarzutów i wymierzenie sprawiedliwej kary z degradacją włącznie.

Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2007, 17:16

Wie ktoś moze gdzie będzie można sciągnąć bramki OE (1 kolejka?

Obrazek
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2007, 18:33

Pajo1906 pisze:Wie ktoś moze gdzie będzie można sciągnąć bramki OE (1 kolejka?
Pewnie jak zwykle z http://www.bramkipolakow.net/news.php 8)

Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2007, 18:50

Michal17 pisze:
Pajo1906 pisze:Wie ktoś moze gdzie będzie można sciągnąć bramki OE (1 kolejka?
Pewnie jak zwykle z http://www.bramkipolakow.net/news.php 8)
Ziomek mylisz się... niestety na bramkipolaków.net juz nie będzie bramek z OE!!! :x

Obrazek
Wolas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2007, 19:23

stahoo pisze: btw. 10 000 karnecików wykupili Lechici 8)
11 000 8)

Z Juve od 2003 r.
Owieczka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2007, 21:01

No i mamy za sobą pierwszy mecz 1 kolejki Ruch moim zdaniem dosyc nieoczekiwanie wygrał z Groclinem 4:1.Groclin zagrał bardzo słabo z Azerami w Uefa ale sadziłem ze w OE zagrają lepiej no a tutaj prosze zostali wrecz rozgromieni.Zaimponował mi Ruch widac ze Radolsky ich tam niezle poustawiał :)

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2007, 21:52

Tak jest!! Ruch gromi na inaugracje Groclin na wyjeździe!! Mecz z Azerami to nie był przypadek, dzisiejsze spotkanie pokazało, iż obecny Groclin nie dorasta do pięt zespołowi Skorży z poprzedniej rundy. Moim zdaniem jest to błąd trenera Jacka Zielińskiego w przygotowaniach do sezonu, co dobitnie było widać zarówno dziś jak i tydzień temu podczas spotkania w Baku. Drugim powodem jest zapewne, jak wszyscy wiemy, zła polityka transferowa drużyny z Wielkopolski. Drużyna nie ma praktycznie środka pomocy. Sprzedani zostali zarówno Świerczewski jak i Goliński.

Z drugiej strony cieszę się ogromnie ze zwyciętwa Ruchu, który w ostatnich dniach miał wiele przeżyć. W dzisiejszym meczu wpełni udowonił, iż zasługuje na pierwszoligowy byt.

Mam nadzieje, że cały sezon dostarczy nam tylu emocji jak inauguracyjny mecz sezonu anno domini 2007/2008 w Orange Ekstraklasie.

Brawo Niebiescy!!

Obrazek
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2007, 16:38

No i 1 kolejka Orange Ekstraklasy prawie za nami bo mecz Wisła K.- Górnik Z. został przełożony. Najwieksza wedlug mnie niespodzianke zrobili pilkarze prowadzeni przez Duszana Radolskyego czyli Ruch Chorzów. Znow wielki horror byl w Poznaniu ale najbardziej zawiodla
mnie Korona Kielce ktora w Bełchatowie mogla przegrac nawet 5:0 przeciez Costly nie trafil do pustej bramki :doh: .

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 21:08

No i Zagłębie Zdegradowane. Co prawda od przyszłego sezonu ale jednak dobrze sie stało. Precz z Korupcją!

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 00:56

mecenas Tomasz Damięcki reprezentujący Zagłębie zdecydował się ujawnić listę zawodników i pracowników klubu, którzy - jak ustaliła Prokuratura Apelacyjna we Wrocławiu - byli zamieszani w korupcyjny proceder, zarówno jeśli chodzi o kupowanie, jak i sprzedawanie meczów. Oprócz już wcześniej znanych nazwisk, pojawia się kilka nowych. Na liście tej znajdują się: piłkarze - Mariusz Ujek, Marcin Lachowski, Łukasz Antczak, Wojciech Małocha, Daniel Treściński, Marcin Drzymont, Janusz Wolański, kierownik drużyny Waldemar Włosowicz, asystent trenera Bogdan Pikuta, dyrektor Wojciech Rudy, trener Krzysztof Tochel, II trener Michał Nowak.
radze wszystkim zapamiętać te nazwiska. nazwiska sprzedawczyków i zwykłych śmieci dla których nie powinno być miejsca w profesjonalnym futbolu. Mariusz U, odchodził z Zagłębia z wielkim żalem, że go wykorzystywano, KŁAMCA! Obstawiał mecze u bukmachera razem z innymi wymienionymi. do tej pory mam przed oczami jego sportową brykę, teraz wiadomo jak na nią zarobił w trzecioligowym klubie.

kara dla Zagłębia, słuszna czy nie, nie będę się o to spierał tym bardziej z ludźmi nie mającymi o procederze w Zagłębiu zielonego pojęcia, ale w tym momencie jest po prostu bez sensowna. skoro udowodniono Zagłębiu blisko 20 przypadków korupcji to ewidentnie widać, że pan Rusko znalazł sobie kozła ofiarnego.. bo gdzie cholera kluby od których Zagłębie kupowało albo sprzedawało mecze.. ?![/b]

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 09:44

Dla tych piłkarzy, działaczy, Powinna być jedna kara:
Dożywotni zakaz zajmowania sie futbolem, jako piłkarz, działacz, trener :evil:

Safin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 10:51

Zgadzam sie z kackiem ze jezeli ktos sprzedawal mecze musial byc tez i kupca. Jednak sprawa korupcji to wg mnie studnia bez dna, dziwie sie tylko jednemu ze Zaglebie Lubin gra w OE podobno oni najwiecej w tym procederze krecili - ale jezeli to plotki zwracam honor.

A wracajac do tematu zwiekszenie budzetu klubow to lepsi zawodnicy no i co za tym idzie ciekawsze widowisko, moze w koncu doczekamy sie druzyny na prawdziwym europejskim poziomie, druzyny z prawdziwego zdarzenia, ktora bedzie miala szanse sprostac najwiekszym klubom .

:)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 11:49

Wczoraj było bardzo ciekawie w Kielcach chodzi o mecz Korona - Lech. Zwycięstwo Kielczan 1:0 ale uważam że sprawiedliwym wynikiem byłby remis. Początek zdecydowanie dla Lecha, później inicjatywę przejeła Korona co udokumentowała golem Ediego. Początek drugiej połowy zdecydowanie dla Korony - Kolejorz nie mógł wyjśc z własnej połowy aż do 55 minuty kiedy to opamiętał się i rozpoczął napór na bramkę gospodarzy. Znakomitą zmianę dał Florian, aż dziw bierze że ten zawodnik grał w tak słabej Sandecji. Na wyróżnienie w Lechu zasługuje Florian i Murawski. w Koronie podobali mi się najbardziej Sobolewski i Edi który zbyt dużo próbował sam ale wkońcu był aktywny.
Dzisiaj w Lubinie jeszcze większe emocje. Zagłębie podejmuje Wisłe Kraków.
Wisełka do boju!

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2007, 23:58

Lalalalla ! Lalalala ! Lalalala ! LALALA LA LA WISŁA !
Nikt mi nie powie że mecz w Lubinie nie był dobry. Był bardzo dobry w wykonaniu dwóch drużyn. Jednak do WISŁA miała przewagę.
Gdyby Brożek wykorzystywał sytuacje jak Treze Wisła wygrała by więcej niż 1-0. Szczególnie szkoda tej pięty :prochno: Brożek tym strzałem mnie zszokował ;)
I niech mi nikt nie mówi ze Wisła nie ma składu na mistrzostwo POLSKI, ma, i w tym sezonie to potwierdzi.
Pozdrawiam nielicznych Wiślaków na tym Forum ;)

Zablokowany