Wrocław gra w gałę
- WADMIN
- Juventino
1. wojti-s
2. wadmin
3. boczuś
4. maciuś
5. Balon
6. Olee
JUVENTUS SIĘ ZJAWI NA TURNIEJU I BĘDZIE WALCZYL O ZWYCIĘSTWO
2. wadmin
3. boczuś
4. maciuś
5. Balon
6. Olee
JUVENTUS SIĘ ZJAWI NA TURNIEJU I BĘDZIE WALCZYL O ZWYCIĘSTWO
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2007, 15:48 przez WADMIN, łącznie zmieniany 3 razy.
Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Ten składzik byłby gicior...WADMIN pisze:1. wojti-s
2. wadmin
3. łysy
4. boczuś
5. maciuś
6. Olee na 50 % (ostateczna informacja w pt. do godz 15.00)
7. Marcin na 50 % (ostateczna informacja w pt. do godz 15.00)
8. Balon na 50 % (ostateczna informacja w pt. do godz 15.00)
Jezeli sie uda to przyjedzie nas 8 ;] EPAAAAAAAAAAAAAAAA

- Buczus_JuveFan
- Juventino
To załatw kogośwojti-s pisze:Kiri Olej i Marcin to są tacy kibice Juve jak z koziego zadka trąbkaIch bym nie liczył, bo jak fan Barcy może reprezentować Juventinich
?

- TURINIO
- Juventino
Jak dam radę to również się piszę..O której i gdzie się spotykamy jak coś?
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- wojti-s
- Juventino
Turinio a od czego zależy czy dasz radę
Wieczorem będę wiedział dokładnie gdzie, choć my będziemy ok. 8:30 na dworcu głównym pkp. Jak chcesz możesz nas odebrać, jak nie chcesz to np. o 9;30 na boisku gdzie ma być turniej
I taka informacja - jako, że u nas w składzie więcej osób z forum, nie wiadomo co z chłopakami ze świeradowa my gramy jako Juve 1.
Ma ktoś propozycje co do nazwy ?
Black & White Fighters ?
La Vecchia Signora
Squadra Bianconera
Squadra JuvePoland WRC
?

Wieczorem będę wiedział dokładnie gdzie, choć my będziemy ok. 8:30 na dworcu głównym pkp. Jak chcesz możesz nas odebrać, jak nie chcesz to np. o 9;30 na boisku gdzie ma być turniej

I taka informacja - jako, że u nas w składzie więcej osób z forum, nie wiadomo co z chłopakami ze świeradowa my gramy jako Juve 1.
Ma ktoś propozycje co do nazwy ?
Black & White Fighters ?
La Vecchia Signora
Squadra Bianconera
Squadra JuvePoland WRC
?
- Grant
- Juventino
Opis dojazdu z dworca PKP, lub PKS na boisko Szkoły 75 przy ul. Ignuta 28 na Kozanowie we Wrocławiu.
Pomiędzy dworcami PKP i PKS jest ul. Sucha. Tam trzeba wsiąść w autobus linii 135 (link do rozkładu jazdy http://www.zdik.wroc.pl/komunikacja/zdik/0135/w.html ) w stronę Kozanowa. Wysiadamy na przedostatnim przystanku, który się nazywa Dokerska. Będąc na Dokerskiej najlepiej się kogoś spytać jak dojść na boisko, ale na wszelki wypadek zamieszczam mapkę gdzie zanzacz6yłem przystanek i boisko. Mapkę pobierzcie z http://rapidshare.com/files/45328985/Mapka.rar.html
Jeśli macie jakieś pytania do piszcie.
Pomiędzy dworcami PKP i PKS jest ul. Sucha. Tam trzeba wsiąść w autobus linii 135 (link do rozkładu jazdy http://www.zdik.wroc.pl/komunikacja/zdik/0135/w.html ) w stronę Kozanowa. Wysiadamy na przedostatnim przystanku, który się nazywa Dokerska. Będąc na Dokerskiej najlepiej się kogoś spytać jak dojść na boisko, ale na wszelki wypadek zamieszczam mapkę gdzie zanzacz6yłem przystanek i boisko. Mapkę pobierzcie z http://rapidshare.com/files/45328985/Mapka.rar.html
Jeśli macie jakieś pytania do piszcie.
- Maciuś JuveFan
- Juventino
Czyli skład mamy, teraz czas na wybranie nazwy i koszulek, ja jestem za niebieskimi koszulkami, taki włoski akcent, co do nazwy to wy wybierzcie... jeśli ktoś ma koszulkę rep. Włoch mile widziana ;p
Edit:
ah.. zapomniałem że nie ma chłopaków ze świeradowa, czyli moglibyśmy wystąpić w koszulkach czarnobiałych, tylko jest mały problem, ja nie posiadam owej koszulki mam tylko 2 czarne... co do nazwy to będzie raczej Juve, bo jesteśmy jedną drużyną z turynu ;p
Edit:
ah.. zapomniałem że nie ma chłopaków ze świeradowa, czyli moglibyśmy wystąpić w koszulkach czarnobiałych, tylko jest mały problem, ja nie posiadam owej koszulki mam tylko 2 czarne... co do nazwy to będzie raczej Juve, bo jesteśmy jedną drużyną z turynu ;p
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2007, 13:57 przez Maciuś JuveFan, łącznie zmieniany 1 raz.