Juve może trafić na Inter w 1/4 PW
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Venomik pisze: Dlaczego mismy my, bo nie bardzo łapię...
Dokładnie tak. Newet jeśli jest róznica 1 miejsca w tabeli to gospodarzem, gdy rozgrywany jest 1 mecz, zawsze jest drużyna, która była niżej.swiergot pisze:Chociażby dlatego, że Parma była wyżej w ubiegłym sezonie.
Venomik pisze:I dlaczego zmieniłeś nick?

- swiergot
- Juventino
Z drugiej strony w losowaniu terminarza Serie A będziemy wśród drużyn najwyżej rozstawionych.
Właśnie sprawdziłem, mecz z Parmą faktycznie gramy na wyjeździe. Może to wszystko jest wbrew zasadom, ale za to logiczne.
Właśnie sprawdziłem, mecz z Parmą faktycznie gramy na wyjeździe. Może to wszystko jest wbrew zasadom, ale za to logiczne.

- Swider10
- Juventino
Zgadzam sie z przedmówca najpierw musimy przejść Parme potem mozemy myśleć o nastepnym meczu, kto wie może Inter przegra swoj mecz (najprawdopodobniej bedzie grał z Reggina) ale gdy juz na nich trafimy ... :twisted:
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- juvepavel11
- Juventino
Wie ktoś gdzie rozegrany mecz z Empoli (jeśli wygramy z parmą) w 1/8 ??
FORZA GRANDE JUVE
- The_Sickness
- Juventino
Jak przejdziemy Parmę, to następne mecze będą rozgrywane w formie mecz-rewanż.
- juvepavel11
- Juventino
U mnie drabinka nie chodzibiałas pisze:w linku z drabinką, którą podał JuveForever10 są daty nad kolejnymi rundami turnieju.juvepavel11 pisze:Wie ktoś gdzie rozegrany mecz z Empoli (jeśli wygramy z parmą) w 1/8 ??

FORZA GRANDE JUVE
- białas
- Juventino
co znaczy "nie chodzi"? a masz Acrobat Readera zainstalowanego? lekki off-top :roll:juvepavel11 pisze:U mnie drabinka nie chodzibiałas pisze:w linku z drabinką, którą podał JuveForever10 są daty nad kolejnymi rundami turnieju.juvepavel11 pisze:Wie ktoś gdzie rozegrany mecz z Empoli (jeśli wygramy z parmą) w 1/8 ??
napisane jest "5,12,19 grudzień '07" i rewanż "16 styczeń '08".
- juveluck
- Juventino
Oczko w w głowie interu mówisz... Fajnie jednak jak byśmy my w końcu przywiązali większą wagę do Coppa. Bo ja mam wrażenie, że nawet jak gramy w tym finale czy dochodzimy daleko to wszystko jest tak od niechcenia. Po kompromitującym występie w poprzednim roku, teraz w tym nadchodzącym naprawdę trudnym sezonie wygranie Pucharu było by czymś. W końcu to ważne trofeum, umożliwiające grę o Superpuchar. Poza tym, w końcu, Lega Calcio poszła po rozum do głowy i uatrakcyjniła te rozgrywki, które prosiły sie o to od dawna. Jedno spotkanie finałowe, jest bardzo dobrym pomysłem. Czy nie pięknie było by wygrać w finale z taką romą.... Myślę, że każdy z nas by tego chciał. Nie mam Europejskich Pucharów więc walka w Lidze i Pucharze nie powinna być dla nas obciążaniem ponad siły.Michał`fcj pisze:Jak wszyscy wiemy Puchar Włoch to oczko w głowie interu, więc zrobią wszystko zeby zdobyć swoje ulubione trofeum. A Ranieri napewno dobrze parmę rozpracuje. 8)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Mrówa
- Juventino
Oczywiście juveluck masz racje. Juventus od ładnych paru laty traktuje Puchar Włoch jak jakieś mecze sparingowe. Teraz mam nadzieję zmienią podejście i powalczą na serio. A jeśli się spotkamy z interem to na bank będą kości trzeszczeć, tylko najpierw trzeba przejś inne drużyny. 

- Szymek
- Juventino
Na dodatek, jeśli wygramy, będzie to nasze dziesiąte zwycięstwo, co oznacza, że na naszych koszulkach pojawi się srebrna gwiazdka. Byłoby bardzo miło, gdybyśmy w końcu powalczyli o to trofeum, bo w ostatnich latach wyglądało na to, że gramy tym pucharze bo musimy. Ostatni raz wygraliśmy w 1995r., czyli dawno temu, więc teraz możemy przerwać te ponad 10 lat czekania na zwycięstwo. Tak jak napisał, juveluck, przyszły sezon będzie bardzo trudny, a wygranie Coppa Italia byłoby naprawdę czymś, a po zwycięstwie w tych rozgrywkach możemy zagrać o Superpuchar, co oznacza, że jeśli weźmiemy się do pracy, to możemy zgarnąć dwa ładne puchary do klubowej gabloty. Mam nadzieję, że Ranieri nie wystawiał w meczach o Puchar Włoch tylko zawodników, którzy nie grają w meczach ligowych, lecz również tych, którzy grają w podstawowym składzie, ponieważ rezerwami za wiele nie zdziałamy. Czas pokaże, co nasz trener myśli o zwycięstwie w rozgrywkach o Puchar Włoch, pewnie dowiemy się tego po meczu, z Parmą.
- ForzaInter!
- Interista
Przejdzcie Parme, przejdzcie Empoli, zagramy derby !!
Pozdro
Pozdro
Pasja na całe życie... |= FC INTERNAZIONALE 1908 MILANO =| Wierność to podstawa.
- Tasak
- Juventino
Troszkę nie w temacie jesteś. Z Parma już wygraliśmy z bity miesiąc temu. Także zostało Empoli. A ty się lepiej martw o ReggineForzaInter! pisze:Przejdzcie Parme, przejdzcie Empoli, zagramy derby !!![]()
![]()
![]()
Pozdro