Orange Ekstraklasa 2007/2008
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
kolego, Zaglebie wywalczylo awans na boisku. Jesli nie masz o sprawie i o klubie zielonego pojecia, to lepiej sie przed kibicami nie osmieszajpaku pisze:Jeśli chcemy aby nasza liga nie była aż tyle zacofana do reszty Europy nie możemy sobie na to pozwolić. Po za tym ZAGŁEBIE SOSNOWIEC jest podejrzane o korpucje i będą mieć postawionych 30 (!) zarzutów korupcji. Wiec nie mówicie mi że Zagłębie S. Wywalczyło awans na boisku. Niby to stare grzechy starego zarządu, Ale odpokutować trzebaUlTrAs pisze:Dokładnie tak. Piłkarze cały sezon walczyli na boisku i awans wywalczyli. A nie ich winą jest, że klub nie posiada odpowiedniego stadionu. Jeśli tylko Polonia i Zagłębie znalazły obiekty zastępcze (a tak się stało) to nie widzę przeszkód, aby grały w OE.LBaLin pisze:
Oba zespoly wywalczyly awans na boisku i ich miejsce jest w I lidze.
kacek_ pisze:Zgadzam sie.
Poza tym jesli balaganem nazywasz Zaglebie, ktore za korupcje nie powinno grac w OE, to balaganu w naszej pierwszej lidze jest duzo wiecej niz jeden klub.
Tu sie zgodze. Wszystkie podejrzane kluby powinny być ukarane. Ale na to już nie ma czasu, start ligi tuż tuż...
Ale ja sie już nie mogę doczekać nowego sezonu na Reymonta....To będzie rok sukcesów ! :-)
Oglądasz Polską Ligę ze tak typujesz ? I czytasz jakie transfery zostały przeprowadzone ?Owieczka pisze: Wisła Kraków - Górnik Zabrze x2
Następny lol. Cracovia nie ma szans na wygraną w Warszawie. Niby Legia posprzedawała piłkarzy, ale mają jednak lepszych piłkarzy niż Cracovia, a i 12 zawodnik w postaci kibicówOwieczka pisze: Legia Warszawa - Cracovia x2

- paku
- Juventino
To te 30 zarzutów wzieło się z choinki ?kacek_ pisze: kolego, Zaglebie wywalczylo awans na boisku. Jesli nie masz o sprawie i o klubie zielonego pojecia, to lepiej sie przed kibicami nie osmieszaj

2 Liga 2 Liga ZAGŁĘBIE !
- Owieczka
- Juventino
Jeszcze nie wyjaśniła sie sprawa Łęcznej która przeciez tez wywalczyła utrzymanie sie w Ekstraklasie a Zagłębie zajeło własnie miejsce Łęcznej.Według mnie zarówno Łęczna jak i Sosnowiec powinny zostac zdegradowane a do 1 ligi wskoczyc powinna Wisła Płock lub Lechia G. no ale pewnie nic juz sie nie zmieni.
- kacek_
- Juventino
mozliwe, ze tak. jeszcze niedawno mowilo sie tylko o 13.
poczytaj, poszperaj w internecie to pogadamy, nie bede prowadzil polemiki z czlowiekiem, ktory o sytuacji Zaglebia ma tyle pojecia co ja o jajnikowaniu pingwinow.
pozdrawiam normalnych.
poczytaj, poszperaj w internecie to pogadamy, nie bede prowadzil polemiki z czlowiekiem, ktory o sytuacji Zaglebia ma tyle pojecia co ja o jajnikowaniu pingwinow.
pozdrawiam normalnych.
- paku
- Juventino
Nie zamierzam nigdzie szperać, mi wystarczy. 30 zarzutów korupcyjnych = DEGRADACJA.kacek_ pisze:mozliwe, ze tak. jeszcze niedawno mowilo sie tylko o 13.
pozdrawiam normalnych.
- kacek_
- Juventino
Prokuratura i WD nie maja takiej wiedzy jak Ty, dlatego Zaglebie nie zostanie zdegradowane.. 
Wlasnie zakonczylo sie posiedzenie WD i Zaglebie nie zostalo zdegradowane.. a prawdopodobnie rozpocznie sezon z 8 ujemnymi punktami i grzywna w wysokosci 70,000 tys zl. Do tego w razie wykrycia w przyszlosci korupcji, licencja na ekstraklase zostanie zawieszona na 3 lata..

Wlasnie zakonczylo sie posiedzenie WD i Zaglebie nie zostalo zdegradowane.. a prawdopodobnie rozpocznie sezon z 8 ujemnymi punktami i grzywna w wysokosci 70,000 tys zl. Do tego w razie wykrycia w przyszlosci korupcji, licencja na ekstraklase zostanie zawieszona na 3 lata..

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja mówiłem wyłącznie o stadionach nie o zarzutach dla Zagłębia. To są dwie inne bajki.paku pisze:Jeśli chcemy aby nasza liga nie była aż tyle zacofana do reszty Europy nie możemy sobie na to pozwolić. Po za tym ZAGŁEBIE SOSNOWIEC jest podejrzane o korpucje i będą mieć postawionych 30 (!) zarzutów korupcji. Wiec nie mówicie mi że Zagłębie S. Wywalczyło awans na boisku. Niby to stare grzechy starego zarządu, Ale odpokutować trzebaUlTrAs pisze:Dokładnie tak. Piłkarze cały sezon walczyli na boisku i awans wywalczyli. A nie ich winą jest, że klub nie posiada odpowiedniego stadionu. Jeśli tylko Polonia i Zagłębie znalazły obiekty zastępcze (a tak się stało) to nie widzę przeszkód, aby grały w OE.LBaLin pisze:
Oba zespoly wywalczyly awans na boisku i ich miejsce jest w I lidze.
- steru
- Qualità Juventino
To że Zagłębie jest winne nie ulega najmniejszej wątpliwości i mimo że czekaliśmy na ten awans tyle lat, degradacja byłaby zasłużona więc My nie mamy na co narzekać.Ale jest jedno "ale" : sprawy korupcyjne i ich konsekwencje nie mogą byhć załatwiane dzień przed startem ligi!Prokuratura zawaliła i dzięki temu jesteśmy tam gdzie jesteśmy i NIKT nie ma prawa mówić nic złego na Zagłębie bo awans z 2 do 1 ligi został wywalczony na boisku.
@paku : Ty weź już wyluzuj bo nic nowego nie wnosisz oprócz nienawiści do Zagłębia wywołanej zgodą z Legią. Aż tak Cię to boli?
Pozdro
@paku : Ty weź już wyluzuj bo nic nowego nie wnosisz oprócz nienawiści do Zagłębia wywołanej zgodą z Legią. Aż tak Cię to boli?
Pozdro
- Conrad JUVE
- Juventino
Łęczna nieprzystapi do rozgrywek Ekstraklasy zas Zaglębie Sosnowiec zagra w 1 kolejce na wyjezdzie z Lechem poniewaz decyzja co do Sosnowca zapadnie w czwartek 2 sierpnia 8)
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- zoff
- Qualità Juventino
No proszę, od jakich sprytnych ludzi zależy nasza Orange Ekstraklasa. Szkoda, że Ci nasi ''sprytni'' nie zaczeli myśleć o przyznawaniu licencji troszeczkę wcześniej niż za pieć dwunasta.Conrad JUVE pisze:Łęczna nieprzystapi do rozgrywek Ekstraklasy zas Zaglębie Sosnowiec zagra w 1 kolejce na wyjezdzie z Lechem poniewaz decyzja co do Sosnowca zapadnie w czwartek 2 sierpnia 8)
Cieszy mnie jedno Ruch pozostał w I ligowej stawce, z całego serca życzyłem tego wszystkim kibicom Niebieskich, bo komu jak komu, ale Im to byt w pierwszoligowej stawce się należał.
- paku
- Juventino
A mnie to lotto z kim Zagłębie ma zgodę. Ja chce czystej piłki. To samo tyczy sie innych zespołów na które pada cień korupcji. DEGRADACJA !steru pisze: @paku : Ty weź już wyluzuj bo nic nowego nie wnosisz oprócz nienawiści do Zagłębia wywołanej zgodą z Legią. Aż tak Cię to boli?
Pozdro
- -+|[}{]4nt3r|+-
- Milanista
Lech ma dużo sianka, ale jakoś w ogóle się nie wzmocnili ;/ A szkoda.

- steru
- Qualità Juventino
Tiaa... Uwierzyłbym gdybyś grzmiał degradacja dla wszystkich zamieszanych, zająć się sprawą innych drużyn takich jak Zagłębie Lubin. Ale nie bo Ty tylko : Degradacja dla Zagłębia Sosnowiec ! Cóż za dużo sie po wiślakach spodziewać nie można więc tak jak Ci mówię, nie zaskakujesz tu nikogo swoją wnikliwością...paku pisze:A mnie to lotto z kim Zagłębie ma zgodę. Ja chce czystej piłki. To samo tyczy sie innych zespołów na które pada cień korupcji. DEGRADACJA !steru pisze: @paku : Ty weź już wyluzuj bo nic nowego nie wnosisz oprócz nienawiści do Zagłębia wywołanej zgodą z Legią. Aż tak Cię to boli?
Pozdro
Pozdro