Juve może trafić na Inter w 1/4 PW
- juvepavel11
- Juventino
Fragment newsa ze strony : fcinter.pl
Już wiadomo, że mistrz Włoch Inter Mediolan w ćwierćfinale będzie mógł się spotkać z Juventusem Turyn. Wicemistrz AS Roma w półfinałach może trafić na AC Milan.
Fragment ze strony : fcparma.uk.pl
Wiemy że zwycięzca pary Juve - Parma zagra z Empoli.
Już wiadomo, że mistrz Włoch Inter Mediolan w ćwierćfinale będzie mógł się spotkać z Juventusem Turyn. Wicemistrz AS Roma w półfinałach może trafić na AC Milan.
Fragment ze strony : fcparma.uk.pl
Wiemy że zwycięzca pary Juve - Parma zagra z Empoli.
FORZA GRANDE JUVE
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dopiero czy aż w ćwierćfinale. Chyba wolałbym taki właśnie finał. Chociaż z drugiej strony, kto powiedział, że Juventus i Inter muszą się tam znaleźć? :roll:
Wcześniej spotkanie pomiędzy tymi drużynami odbędzie się napewno w Serie A.
Wcześniej spotkanie pomiędzy tymi drużynami odbędzie się napewno w Serie A.
- KieLoN
- Juventino
ja bym sie nie napalał zbytnio na Coppa Italie. wszak to aby klucz do furtki z napisem - Puchar UEFA.
Czeka nas trudny sezon i podstawowy cel jakim jest pierwsza czwórka (wszystko co lepsze, łacznie ze scudetto traktuje jako Extra).
Inter za głowny cel z pewnością postawi sobie zwyciestwo w LM; potem liga, a na końcu puchar włoch.
tak wiec nie ma co spekulować. w przyszłości może sie okazać, że obydwa kluby nie wystąpią w ćwierćfinale.
Czeka nas trudny sezon i podstawowy cel jakim jest pierwsza czwórka (wszystko co lepsze, łacznie ze scudetto traktuje jako Extra).
Inter za głowny cel z pewnością postawi sobie zwyciestwo w LM; potem liga, a na końcu puchar włoch.
tak wiec nie ma co spekulować. w przyszłości może sie okazać, że obydwa kluby nie wystąpią w ćwierćfinale.
- Juve_kubusthc
- Juventino
Byłoby czymś wpsaniałym wygrac z nimi w Pucharze Włoch oraz w lidze takie zwycięstwa smakowały by jeszcze lepiej
ale nic łatwo nie przyjdzie o zwycięstwo bedzie trzeba bardzo ciężko sezon pokaze czy czasy kiedy inter lekutko dostawał 2:0 są dalej czy też może się zmieniły
oby pozostały 
"ja bym sie nie napalał zbytnio na Coppa Italie. wszak to aby klucz do furtki z napisem - Puchar UEFA. " Tu się z tobą nie zgodze Platini chyba zmieniła to na Lige Mistrzów (chyba ze sie myle to mnie poprawcie)

"ja bym sie nie napalał zbytnio na Coppa Italie. wszak to aby klucz do furtki z napisem - Puchar UEFA. " Tu się z tobą nie zgodze Platini chyba zmieniła to na Lige Mistrzów (chyba ze sie myle to mnie poprawcie)

- KieLoN
- Juventino
swego czasu czytałem na necie, że przepisy te wejdą (o ile zostaną uchwalone) w sezonie 2009/10Juve_kubusthc pisze:"ja bym sie nie napalał zbytnio na Coppa Italie. wszak to aby klucz do furtki z napisem - Puchar UEFA. " Tu się z tobą nie zgodze Platini chyba zmieniła to na Lige Mistrzów (chyba ze sie myle to mnie poprawcie)
- Juve_kubusthc
- Juventino
No chyba ze tak... Moze nie tyle co wygrac puchar ale dokopac interowi byloby dobrze :twisted:KieLoN pisze:swego czasu czytałem na necie, że przepisy te wejdą (o ile zostaną uchwalone) w sezonie 2009/10Juve_kubusthc pisze:"ja bym sie nie napalał zbytnio na Coppa Italie. wszak to aby klucz do furtki z napisem - Puchar UEFA. " Tu się z tobą nie zgodze Platini chyba zmieniła to na Lige Mistrzów (chyba ze sie myle to mnie poprawcie)

- Michal87
- Juventino
Prosze bardzo:Dragon pisze:Wie ktoś gdzie można znaleść całą drabinkę PW? Bo jest już rozlosowana... i 1 mecz z Parmą gramy zdaje się u siebie, wedlug przepisów?
http://www.lega-calcio.it/comun/0708/Ta ... im_Cup.pdf

- The_Sickness
- Juventino
Z Parmą gramy tylko jeden mecz wg. nowych przepisów.
- peste
- Juventino
Gramy tylko 1 mecz z Parmą i to zdaje sie w Parmie (to czerwone C to chyba ma oznaczac casa)Dragon pisze:Wie ktoś gdzie można znaleść całą drabinkę PW? Bo jest już rozlosowana... i 1 mecz z Parmą gramy zdaje się u siebie, wedlug przepisów?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dzięki.JuveForever10 pisze: Prosze bardzo:
http://www.lega-calcio.it/comun/0708/Ta ... im_Cup.pdf
Niemozliwe, przecież według zasad MUSIMY grać u siebie, pogielo ich?? ta drabinka też zrobiona, że nie wiadomo kto jest gospodarzem :?peste pisze: Gramy tylko 1 mecz z Parmą i to zdaje sie w Parmie (to czerwone C to chyba ma oznaczac casa)

- Venomik
- Juventino
Dlaczego mismy my, bo nie bardzo łapię...Niemozliwe, przecież według zasad MUSIMY grać u siebie, pogielo ich?? ta drabinka też zrobiona, że nie wiadomo kto jest gospodarzem Confused
I dlaczego zmieniłeś nick?

Dirty mind