Skoki do wody
- malas
- Juventino
Kto z was lubi wygłupiać się skacząc do wody? Albo kto ma jakiś filmik w którym bierze udział? Proponuje żeby powstał taki temat, może wyjdzie z tego coś ciekwego, proponuje wrzucać tutaj również różne linki z ciekawymi linkami :!:
OD KOŁYSKI PO SAM GRÓB W MOIM SERCU JEDEN KLUB FORZA JUVE
- CzarnyZkultury
- Juventino
łeee slaby ten filmik.. i same 'tricki' tez slabiutkie :x
- Polonia219
- Juventino
skoki do wody zajefajne byly dopoki sie kumpel nei zabil skaczac an glowke :evil:
- cygi
- Juventino
Filmik nic ciekawego, ale skoki na piach to jest niezła zajawka. Też, mieliśmy przypał na to z kumplami. Mam nawet kilka zdjęć i film
Z tym, że u nas wysokości i odległości były dużo większe. Zabawa była i sie źle skończyła. Kumpel złamał torebkę stawową i teraz ma kłopoty jak cholera. Krzywo stanie i trach... 

- iwan_91
- Juventino
na głebszym basenie mozna poskakać, tylko u mnie te skoki musza byc zaplanowane 8) zawsze musze wchodzic do wody pod duzym skosem prawie pionowo a jak płasko to ...decha
i tak co 4 /5 spoko. nawet sie przyzwyczaiłem. a z wygłupów to lubie skakac tak zeby jak najwiecej ludzi ochlapac

- stahoo
- Juventino
Generalnie lubie ogladac skoki do wody (sa czasami transmitowane na Eurosporcie, a przynajmniej "w sezonie"). Zwłaszcza z najwyzszej wysokosci (jakos nie "po polsku" to zabrzmiało
, ale co tam
) no i oczywiscie w wykonaniu kobiet