Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dlaczego ? Te różowe to wcale nie taki zły pomysłaqUIET pisze:Z tymi różowymi to niezły żart :rotfl:
A co do prezentacji koszulek to nie będę ich widział w sierpni:( tylko dopiero we wrześniu bo będę na wakacjach:/

Pamiętacie jakie mieliśmy w sezonie 03/04 ?

(Znów mój projekt

Mi się one podobają tylko zamiast "Fastweb" dać "New Holland"
A co do wakacji to napewno tam gdzie jedziesz będą kafejki internetowe

- Kamil_on
- Juventino
DeViLl0o pisze:Dlaczego ? Te różowe to wcale nie taki zły pomysłaqUIET pisze:Z tymi różowymi to niezły żart :rotfl:
A co do prezentacji koszulek to nie będę ich widział w sierpni:( tylko dopiero we wrześniu bo będę na wakacjach:/
Pamiętacie jakie mieliśmy w sezonie 03/04 ?
(Znów mój projekt)
Mi się one podobają tylko zamiast "Fastweb" dać "New Holland"
A co do wakacji to napewno tam gdzie jedziesz będą kafejki internetowe
Mi sie bardzo podobaja te rozowe koszulki, ale z logiem "New Holland" nie wygladalby tak wspaniale jak z "Fastweb". Osobiscie sam mam taka koszulke

- Alfa i Omega
- Juventino
Radziłbym dowiedzieć się więcej o historii Juventusu. W pierwszych latach istnienia nasze koszulki były różowe. Więc byłby to piękny hołd. A poza tym, bylibyśmy unikalni i oryginalniqUIET pisze:Z tymi różowymi to niezły żart :rotfl:

- Simi
- Qualità Juventino
Na ISS znalazlem piłke i wydaje mi sie ze bedziemy miec znaczek Nike i wstawki czerwone zobaczcie :
http://www.iss.punkt.pl/start/shop,show,2040
Czyli jak to juz wczesniej podkresliłem bedziemy miec na koszulkach czerwone wstawki ale to tylko moje przypuszczenie
http://www.iss.punkt.pl/start/shop,show,2040
Czyli jak to juz wczesniej podkresliłem bedziemy miec na koszulkach czerwone wstawki ale to tylko moje przypuszczenie

- blk01
- Juventino
czemu ?? mi sie nasze różowe z fastweba podobały, te z rózowymi elementami z 04/05 tez.qUIET pisze:Z tymi różowymi to niezły żart :rotfl:
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Juve_kubusthc
- Juventino
Podoba mi sie nazwa New Holland moze to nowa Holandia
bedziemy miec Coffe Shopy w Turynie xD
a koszulki które widzialem w linkach nawet nieźle się prezentują w serie B byly takie czarne wyjadowe tera chyba mają byc białe 

- Skibil
- Redaktor
http://allegro.pl/item215274740__koszul ... wosc_.html
Widziałem jeszcze wyjazdowe takie granatowe tylko też nie umiem znaleść.
Jak coś to wyedytuje
Widziałem jeszcze wyjazdowe takie granatowe tylko też nie umiem znaleść.

- Juve_kubusthc
- Juventino
Nasze i tak są lepsze
fajnie to zrobili w Serie b były czarne a teraz w A bedą białe :)a za rok bedzie 30 scudetto (kto wie moze i w tym
)

- bolec_juve
- Juventino
Juve_kubusthc pisze:Nasze i tak są lepszefajnie to zrobili w Serie b były czarne a teraz w A bedą białe :)a za rok bedzie 30 scudetto (kto wie moze i w tym
)
30 Scudetto??W tym roku ??Nie wiem czy cie dobrze zrozumiałem ale chyba przespałeś ostatnie półtora roku

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- wit_juve
- Juventino
bolec_juve pisze:Juve_kubusthc pisze:Nasze i tak są lepszefajnie to zrobili w Serie b były czarne a teraz w A bedą białe :)a za rok bedzie 30 scudetto (kto wie moze i w tym
)
30 Scudetto??W tym roku ??Nie wiem czy cie dobrze zrozumiałem ale chyba przespałeś ostatnie półtora roku
dla mnie i chyba jak dla kazdego fana Juve mamy aktualnie 29 mistrzostw. Wiec za rok mamy 30 mistrzostwo

- Morte
- Juventino
Co do tematu (bo się mały offtop zrobił) chyba będą te czerwone wstawki na koszulkach. Zarząd twierdzi, że koszulki będą się odwoływać do historii Juve (mam nadzieję, że nie chodzi tu tylko o czerwony kolor i ew. różową koszulkę alternatywną). Pożyjemy zobaczymy. Bez względu na wszystko :
SIAMO NOI!
SIAMO NOI!

CAMPIONI D' ITALIA
Z Juventusem na dobre i na złe.
- alex_pl
- Juventino
Moim zdaniem wstawki czerwone mogą niefajnie wyglądać, ale pożyjemy zobaczymy, obym się mylił, nie mogę się doczekać prezentacji 

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri