Kompliacja o Tiago
- wojt100@op.pl
- Juventino
W związku z przejściem do Juve Tiago chciałbym zobaczyć jak gra jego styl . Jeśli ktoś ma komplikacje prosze o podanie linku.Dzięki z góry 8)
KOMPLIKACJE.... ehhh :doh: :roll: /Dragon
KOMPLIKACJE.... ehhh :doh: :roll: /Dragon
Juve is the best !!!
www.wojtek785.funtest.pl Quiz o mnie !
www.juventus1897.funtest.pl Quiz o Juve !
www.fanfootball999.funtest.pl Quiz o Footballu !
www.wojtek785.funtest.pl Quiz o mnie !
www.juventus1897.funtest.pl Quiz o Juve !
www.fanfootball999.funtest.pl Quiz o Footballu !
- Wonki
- Juventino
Ponadto bariera językowa może okazać się tutaj przeszkodą. Tiago w swej karierze zwiedził Portugalię, trochę Anglii i Francji, może mieć mały problem z nauką włoskiego. Z rodaków będzie miał tu chyba tylko Antunesa, co nie sprzyja raczej aklimatyzacji. Oczywiście jeszcze chłopak jest nieobyty ze stylem gry Calcio, ale to wszystko można nadrobić, dajmy mu trochę czasu. Chyba jeszcze za wcześnie, aby mówić tutaj o jakiś wielkich komplikacjach. Trzeba być optymistą, będzie 
No dobra, tutaj są trzy brameczki, nawet ładne, potrafi i przywalić i uderzyć technicznym lobem. Kompilacji żadnych chyba jeszcze o tym graczu nikt nie poczynił. A swoją drogą można o to było chyba poprosić w temacie o Tiago

No dobra, tutaj są trzy brameczki, nawet ładne, potrafi i przywalić i uderzyć technicznym lobem. Kompilacji żadnych chyba jeszcze o tym graczu nikt nie poczynił. A swoją drogą można o to było chyba poprosić w temacie o Tiago

- Xiao
- Juventino
brameczki fajne , sczegolnie ta w barwach Chelsea zajefajnaWonki pisze:Ponadto bariera językowa może okazać się tutaj przeszkodą. Tiago w swej karierze zwiedził Portugalię, trochę Anglii i Francji, może mieć mały problem z nauką włoskiego. Z rodaków będzie miał tu chyba tylko Antunesa, co nie sprzyja raczej aklimatyzacji. Oczywiście jeszcze chłopak jest nieobyty ze stylem gry Calcio, ale to wszystko można nadrobić, dajmy mu trochę czasu. Chyba jeszcze za wcześnie, aby mówić tutaj o jakiś wielkich komplikacjach. Trzeba być optymistą, będzie
No dobra, tutaj są trzy brameczki, nawet ładne, potrafi i przywalić i uderzyć technicznym lobem. Kompilacji żadnych chyba jeszcze o tym graczu nikt nie poczynił. A swoją drogą można o to było chyba poprosić w temacie o Tiago![]()

- Becker
- Juventino
- JuveR
- Juventino
Znasz może tytuł piosnki? :-DBecker pisze:Wystarczy poszukac -.-'
http://youtube.com/watch?v=1MFOhN6VWvI& ... ed&search=
Widać że ma świetne uderzenie z dystansu

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Eee powiedzcie mi, czy wy nigdy wcześniej Tiago nie widzieliście i dopiero poznaliście go jak dołączył do Juve, czy tylko udajecie?Rafalinho pisze: Widać że ma świetne uderzenie z dystansuDo tego ma świetny (że tak powiem
) ciąg na bramkę
A i Google* nie boli!
* W tym przypadku YouTube

- Becker
- Juventino
Niestety nie znam tytulu ale gdyby go ktos podal bylbym wdziecznyRafalinho pisze:Znasz może tytuł piosnki? :-DBecker pisze:Wystarczy poszukac -.-'
http://youtube.com/watch?v=1MFOhN6VWvI& ... ed&search=
Widać że ma świetne uderzenie z dystansuDo tego ma świetny (że tak powiem
) ciąg na bramkę
- JuveR
- Juventino
Ja znam tylko Ronaldinho, Beckhama, Henrego itd. itp.mateelv pisze:Eee powiedzcie mi, czy wy nigdy wcześniej Tiago nie widzieliście i dopiero poznaliście go jak dołączył do Juve, czy tylko udajecie?Rafalinho pisze: Widać że ma świetne uderzenie z dystansuDo tego ma świetny (że tak powiem
) ciąg na bramkę
A i Google* nie boli!
* W tym przypadku YouTube

...Oczywiście że znam Tiago (nie osobiście), ale jakoś nie miałem okazji oglądać Go ostatnio. Widziałem kilka meczy EURO 2004 i Chelsea z jego udziałem

Co nie zmienia faktu że temat bez sensu 8)
:lol: komplikacje :lol: