BUFFON FURIAT???????
- azuriana
- Juventino
Buffona znam stosunkowo krótko bo od czasu Mundialu2002.Oglądałam nie tylko sparingi ,Ligę mistrzów ale też Serie A na Rai uno zawsze myślałam ,że jest on bardzo opanowany poprawny istny chodzący aniołek.Do czasu kiedy nie zobaczyłam jak w jakimś meczu przy 3 powtórce rzutu wolnego Buffon się wściekł i zaczął pokaz karate na słupku od bramki.BARDZO MI SIĘ TO PODOBAŁO.

- BIANCONERI
- Juventino
Buffon może i jest opanowany ale podczas meczów nerwy puszczają nawet najspokojniejszym...Taki zawód 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- azuriana
- Juventino
na stronie www.buffononline.com był cudny filmik właśnie z tego meczu.Niestety ta stronka przestała działać
Kocham Buffonka nawet jak się złości.Dopiero teraz widzę jaki opanowany był na Mundialu po meczu z Koreą.W finale Ligi mistrzów też się wściekł po ostatnim karnym kopnął piłkę tak ,że odbiła się od dachu.Nie było widać ale mówili.Poza tym ani Buffon ani Nedved nie odebrali medalu 
- Ozzy
- Milanista
Kurde jednego, czego wam w tym Juve zazdroszcze to wlasnie Buffona. Najlepszy bramkarz na swiecie bez dwoch zdan. Utwierdzil mnie w tym broniac glowke Inzazghiego w finale LM w Manchesterze. Dobrze, ze wtedy z Feyenordem nie skopal jakiegos obroncy bo ostatnio Lehmann wylecial za to ze opieprzyl i popchnal swojego wlasnie.
Rossonero per la Vita.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A ta złość Buffona z Feyenoorem bardzoo mi ise podobała
Ozzy zapewneim Cię, że jest więcej rzeczy, ktoryś powineneś nam zazdrościć. Jak sie orientuję z twojego podpisu jesteś za ...milnem, w związku z tym ja tobie niewyobrażalnie zadroszczę zdobycie LM..

Ozzy zapewneim Cię, że jest więcej rzeczy, ktoryś powineneś nam zazdrościć. Jak sie orientuję z twojego podpisu jesteś za ...milnem, w związku z tym ja tobie niewyobrażalnie zadroszczę zdobycie LM..