Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- Iuliano
- Juventino
Z oficjalnej strony...naros pisze:Skąd wiesz? i czmu tak poźno?
Konkretniej ten
news, a jeszcze konkretniej ten fragment: 'La vera divisa ufficiale, da indossare per tutta l’annata 2007/08, verrà presentata nel corso della tradizionale vernissage di Villar Perosa del 22 agosto.'
Dlaczego tak późno ? nie wiem.
- Conrad JUVE
- Juventino
Nie no chyba zgodzicie sie ze mna ze te biale koszulki Valencii wygladaja jak t-shirty ??mateelv pisze:Super... Np. Valencia i Barcelona znają już swoje stroje, a my?!Ani widu, ani słychu...
Co do trykotów w/w drużyn:
Valencia
Barcelona - Podczas prezentacji Abidala
Z tyłu

Iuliano napisał:
matt16 napisał: Nie jestem pewny, ale na przyszły sezon, będziemy chyba mieli białe stroje:
In estate ci vestiamo così
"Presentata la maglia che la squadra indosserà nelle gare di pre-campionato. E’ completamente bianca, con lo sponsor New Holland sul petto. Blanc: “Un colore scelto per segnare il ritorno il A”
Link
To są stroje 'zastępcze' w których zagramy m.in. w najbliższym sparingu.
Stroje na sezon 2007/2008 zostaną zaprezentowane dopiero 22 sierpnia... .
przecierz jasno widac ze wyszli w tych koszulkach na prezentacje wlasna a nie strojow gdzie wy tam widzicie ze to sa koszulki meczowe ??

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- alex_pl
- Juventino
Widze że upalna niedziela daje się we znaki niektórym użytkownikom.Nie możecie na tyłkach usiedzieć i poczekać spokojnie? Jak będą koszulki to będą, wtedy wyrażą wszyscy swoje zdanie na ten temat, bo zamieszanie robicie, grzebiecie po oficjalnej stronce i wklejacie wszystkie fotki jakie popadną z nadzieją że już się prezentacja odbyła.Ale tak nie jest, jak już ktoś napisał odbędzie się ona 22 sierpnia.Więc wyluzujcie.
Chyba zabrakło newsów z serii NIEKOńCZąCA SIę OPOWIEść czyli "Barzagli łączony z Juve" i nudy co? stąd zapewne tyle postów w tym temacie.
Chyba zabrakło newsów z serii NIEKOńCZąCA SIę OPOWIEść czyli "Barzagli łączony z Juve" i nudy co? stąd zapewne tyle postów w tym temacie.
- swiergot
- Juventino
- darek
- Juventino
O. Ten napis z tyłu odpada. Brzydko to wygląda. Z przodu nawet nawet jednak mogli to lepiej wykonać. Kołnierz też taki sobie. Ale i tak nie wiemy czy to jest to czy nie. Więc na razie nie ma się o co bać :-D
- naros
- Juventino
Bardzo, bardzo prawdopodobne. Krój ten sam co w koszulkach przedsezonowych. Nawet mi się to podoba tylko po co te czerwone napisy?

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- JaPs
- Juventino
Hmm... brakuje najwazniejszej rzeczy, czyli gwiazdek (chyba ze jestem slepy), poza tym strasznie nie podoba mi sie "obwodka" podobna do tej, jaka mieli gracze ManU w zeszlym sezonie. Pasy identyczne jak w ubieglym z Serie B. Z przodu w oczy rzuca sie zolty kolor, patrzysz na tyl i co? Czerwono. To glupi pomysl. Tyl koszulki nawet fajny ale po pierwszym komplecie wiecej bym sie spodziewal. Wydaje mi sie jakas biedna :lol:
- MaHeR
- Juventino
Najprawdopodobniej właśnie tak będą wyglądały, gdyż NIKE w tym sezonie lubuje się w tych obwódkach herbów ;P
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- BOOM
- Juventino
Dodajmy, że te obwódki herbów sa tragiczne i nijak pasują czy to do strojów, czy to nawet do t-shirt-ów i polo... jak dla mnie jest to naprawdę zły pomysł. A co do napisów na plecach - czuję w kościach, że będą czerwone, ale oby mnie przweczucie myliło bo bardzo mi się to nie podoba...

- naros
- Juventino
Myślę że gdyby naprawdę miałaby być obwódka wokół herbu to już na koszulkach przedsezonowych byśmy ją dostrzegli, chociaż niewiem mogę się mylić. W ostatnich latach Nike jest nieobliczalna. :lol:

- Soulfly_Fanatic
- Juventino
No to sie doczekaliśmy naszych w traktorze 
Nie wiem czy widzieliscie, niecodzienne fotki
http://www.juventus.com/fe_images/fotog ... oom/35.jpg
http://www.juventus.com/it/news/fotogal ... AME=39.jpg

Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- naros
- Juventino
Oczywiście że widzieliśmy :-D Fotki super najlepszy jest NedvedSoulfly_Fanatic pisze:No to sie doczekaliśmy naszych w traktorze

- Szymek
- Juventino
To jest chyba temat o strojach Juve w przyszłym sezonie, a nie o najnowszej galerii na juventus.com. :roll:
A co koszulki zaprezentowanej przez Swiergota, to wszystko w porządku, tylko, ta czerwień z tyłu nie pasuje. Na przedzie koszulki widać żółty, a z tyłu czerwony, nie pasuje to do siebie.
Wyobrażam sobie, jaki będzie syf w tym temacie do 22 sierpnia...
A co koszulki zaprezentowanej przez Swiergota, to wszystko w porządku, tylko, ta czerwień z tyłu nie pasuje. Na przedzie koszulki widać żółty, a z tyłu czerwony, nie pasuje to do siebie.
Wyobrażam sobie, jaki będzie syf w tym temacie do 22 sierpnia...