1 rok nowego juve . . .

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2007, 13:55

Calciopoli Nam dało naprawdę dużo... młodszy skład, a przede wszystkim większa chęć wygrywania. Myślę, że większsość zawodników będzie teraz starała się pokazać z jak najlepszej strony. A za rok, mam nadzieję, będziemy pisać tutaj posty, na tym forum, jako kibice Mistrza Włoch!!! :)

Mortal Wombat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2007, 13:56

Na początku może być ciężko, ale z każdym dniem będziemy coraz silniejsi i znów będziemy walczyć o najwyższe cele. Spadek paradoksalnie wzmocnił drużynę i nas, kibiców którzy zostali bez względu na konsekwencje. Teraz musimy wszystko poukładać by znów budzić postrach i zniszczenie :D

Obrazek
..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 03 lipca 2007, 16:39

zbieg18 pisze:kibiców którzy zostali bez względu na konsekwencje
Właśnie Ci kibice, którzy zostali mogą nazywać się kibcami :!: Co do całej afery i tego co nas czeka... Tego nie wie nikt. Każdy z nas chciałby jak najlepiej, ale trudno powiedzieć czy drużyna jest i będzie mocniejsza czy też nie. Jedno jest pewne Juventus jest nadal silną ekipą, która może wakczyć o najwyższe cele (Mistrzostwo Włoch np. :-D ).

Inter. Tego zespołu nie jestem w stanie oceniać obiektywnie :-D

mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2007, 16:44

Moim zdaniem żeby sprawdzić Juventus to powinniśmy sobie dobrać troche trudniejszy rywali w meczach towarzyskich, ale mamy zaklepane mecze z interem i milanem to zobaczymy co bedzie :smile:

!!! Juventus Per Sempre !!!
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2007, 17:17

Tulynek pisze:Moim zdaniem żeby sprawdzić Juventus to powinniśmy sobie dobrać troche trudniejszy rywali w meczach towarzyskich [...]
My na nich nie mamy sprawdzac druzyny, tylko ja zgrywac, a ze stosunkowo slabszymi przeciwnikami lepiej nam sie to uda :wink:

#AllegriOut
Jimmy Fast

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 23:29

*** Zobaczymy co owe drużyny zaprezentują na Trofeo Tim, mam nadzieję że wygramy wszystkie pojedynki z Interem w następnym sezonie, już widzę te komentarze na fcinter jakby inter wygrał;/
*** Z Milanem to jeszcze pół biedy przegrać bo w końcu Mistrzowie Europy! pogratulować;] Kibice Milanu są dużo bardziej wyrozumiali i sympatyczniejsi w stosunku do Juve

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE
aruna1616

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 09:40

mysle ze po spadku do serie b wiele sie w juve zmienilo teraz po awansie jest zdania ze mozemy duzo osignac pod wodza nowego szkoleniowca pilkarze beda chcieli udowodnic ze graja czysto a nie kupuja mecze i pokonac 2 razy ten je.... inter i milan

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2007, 02:23

Jak dla mnie nowe Juve zaczyna się dopiero z tym sezonem. Dlaczego? Dlatego, że poprzedni był w Serie B i to z bardzo słabym składem. To był czyściec. Teraz nadchodzi nowe Juve, z nowym trenerem, nowymi zawodnikami!

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2007, 20:12

Otwiera się nowy rozdział w naszej historii. We Włoszech byliśmy potęgą (i nadal nią jesteśmy 8)). Dostaliśmy jednak solidnego kopniaka w tyłek i troszkę sie nasza maszyna rozleciała. Teraz musimy pozbierać się na nowo. Ciężko będzie to zrobić w jeden sezon. Myślę że łatwiej odbudować potęge mając ku temu fundamenty niż budować od podstaw.

ODPOWIEDZ