Najlepszy Polski bramkarz!!!
- steru
- Qualità Juventino
Problemem Boruca jest to że został on wyniesiony przez wszystkich na piedestał.Jego zmiennik jest tak daleko za jego plecami, że Boruc nie odczuwa konkurencji. Celtic jest bezkonkurencyjny w Szkocji, nikt im nie zagraża.Wiąże się to z tym, że gra się z inną motywacją. Z każdej strony pochwały. To się tak musiało skończyć.
Boruc jest świetnym bramkarzem ale na dzień dzisiejszy jest w lekkim dołku, wierzę że wkrótce z niego wyjdzie i będzie jasnym punktem Celticu i reprezentacji Polski.
Boruc jest świetnym bramkarzem ale na dzień dzisiejszy jest w lekkim dołku, wierzę że wkrótce z niego wyjdzie i będzie jasnym punktem Celticu i reprezentacji Polski.
- damianeq
- Juventino
a co powiecie teraz o Borucu ?:D moim zdaniem jest to jeden z najlepszych bramkarzy na swiecie udowadnia to w lidze Szkockiej gdzie moze nie ma najwyzszego pooziomu... ale jak wszyscy widzielismy potrafi tez grac na najwyzszym poziomie:) mecz z milanem byl tego przykladem
moze kiedys Boruc trafi do Juve

moze kiedys Boruc trafi do Juve

mala rumuneczko
<hahaha>

- CannaDaroo
- Juventino
Najlepszy gl w histori Polskiej Piłki nożnej Jerzy Dudek najlepsza karjera za granicą wygrał LM z swoim ulubionym klubem i to dzieki niemu
na zawsze go bede pamietał i DUDEK DANCE....
:):).
a obecnie najlepszym gk w Polsce dlamnie jest Artur Boruc jak jechalismy na mundial to troche sie bałem że jest nie pweny ale po mundialu to jusz nie trzeba duzo pisac co było
moja 7 najlepszych gk Polskich:
1.Jerzy Dudek
2.Artur Boruc
3.Łukasz Fabianski
4.Tomasz kuszczak
5.Radosław Majdan
6.Wojciech kowalewski
7.Mariusz Pawełek
i wiele idnych talentów.......
na zawsze go bede pamietał i DUDEK DANCE....

a obecnie najlepszym gk w Polsce dlamnie jest Artur Boruc jak jechalismy na mundial to troche sie bałem że jest nie pweny ale po mundialu to jusz nie trzeba duzo pisac co było
moja 7 najlepszych gk Polskich:
1.Jerzy Dudek
2.Artur Boruc
3.Łukasz Fabianski
4.Tomasz kuszczak
5.Radosław Majdan
6.Wojciech kowalewski
7.Mariusz Pawełek
i wiele idnych talentów.......
WIERNOSĆ
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole

- karol_1991
- Juventino
Moim zdaniem tak przedstawia się lista polskich bramkarzy:
Boruc
Kuszczak
Dudek
Kowalewski
Fabiański
Skaba <wielki talent, wielkie możliwości, wielkie umiejętności, bdb broni karne, bardzo dobre przygotowanie gimnastyczne (młodzieżowy mistrz Polski w wieloboju gimnastycznym)>
Pawełek
Boruc
Kuszczak
Dudek
Kowalewski
Fabiański
Skaba <wielki talent, wielkie możliwości, wielkie umiejętności, bdb broni karne, bardzo dobre przygotowanie gimnastyczne (młodzieżowy mistrz Polski w wieloboju gimnastycznym)>
Pawełek
Górny Śląsk! Górny Śląsk! Górny Śląsk!
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
- stahoo
- Juventino
Jak dla mnie tak jak kiedys bezkonkurencyjnym bramkarzem w kadrze Polski był Dudek tak teraz jest:
ARTUR BORUC- znakomity sezon polskiego bramkarza. Ratował swój Celtic nie tylko w lidze szkockiej ale i Lidze Mistrzów. Wybronił Celticowi awans do 1/8 a potem bliski był zatrzymania Milanu. Do tego trzeba dodac w miare udane dla niego MŚ 2006, chociaz popełnił tam 1 bład- w meczu z Kostaryka. Prezentuje on znakomitą, wrecz fenomenalna gre na lini i ma znakomity refleks. Jego wada jest słabsza (w porównaniu do reszty umiejetnosci) gra w przedpolu. Czasami tez mozna by było od niego wymagac wiekszego skupienia
ŁUKASZ FABIAŃSKI- nie byłem pewny komu dac 2 miejsce w moim rankingu. Wybrałem Fabiana za jego "perspektywiczność", stała gre w Legii i wreszcie transfer do Arsenalu. Jest jeszcze młody, a mimo to był w tym sezonie jednym z najlepszych bramkarzy orange Ekstraklasy. Dobrze gra na przedpolu, ale momentami ma problemu z dobrym ustawieniem sie (np. 2 bramka przeciwko Lechowi). W przyszłości typuje go na nastepce Boruca
TOMASZ KUSZCZAK- numer 3. Brak gry w Manchesterze spowodował małe zatrzymanie sie jego rozwoju. Popełniał w koncówce sezonu w meczach które Ferguson pozwalał mu grac proste błedy (np. na przedpolu w meczu z Chelsea). Dobrze spisuje sie jednak w obronie sytuacji "niemozliwych do obrony"
Oczywiscie nie ma go co winic za słynna juz wpadke z Kolumbia, bo to po prostu mu sie zdarzyło- miał pecha i chyba nigdy juz mu sie nie powtórzy :lol:
Dalej na liscie moga byc Wojciech Kowalewski albo Jerzy Dudek ewentualnie Pawełek z Wisły. Pierwsi dwaj nie graja w swoich klubach moze sie to zmieni gdy Dudek odejdzie z Liverpoolu.
ARTUR BORUC- znakomity sezon polskiego bramkarza. Ratował swój Celtic nie tylko w lidze szkockiej ale i Lidze Mistrzów. Wybronił Celticowi awans do 1/8 a potem bliski był zatrzymania Milanu. Do tego trzeba dodac w miare udane dla niego MŚ 2006, chociaz popełnił tam 1 bład- w meczu z Kostaryka. Prezentuje on znakomitą, wrecz fenomenalna gre na lini i ma znakomity refleks. Jego wada jest słabsza (w porównaniu do reszty umiejetnosci) gra w przedpolu. Czasami tez mozna by było od niego wymagac wiekszego skupienia

ŁUKASZ FABIAŃSKI- nie byłem pewny komu dac 2 miejsce w moim rankingu. Wybrałem Fabiana za jego "perspektywiczność", stała gre w Legii i wreszcie transfer do Arsenalu. Jest jeszcze młody, a mimo to był w tym sezonie jednym z najlepszych bramkarzy orange Ekstraklasy. Dobrze gra na przedpolu, ale momentami ma problemu z dobrym ustawieniem sie (np. 2 bramka przeciwko Lechowi). W przyszłości typuje go na nastepce Boruca
TOMASZ KUSZCZAK- numer 3. Brak gry w Manchesterze spowodował małe zatrzymanie sie jego rozwoju. Popełniał w koncówce sezonu w meczach które Ferguson pozwalał mu grac proste błedy (np. na przedpolu w meczu z Chelsea). Dobrze spisuje sie jednak w obronie sytuacji "niemozliwych do obrony"

Dalej na liscie moga byc Wojciech Kowalewski albo Jerzy Dudek ewentualnie Pawełek z Wisły. Pierwsi dwaj nie graja w swoich klubach moze sie to zmieni gdy Dudek odejdzie z Liverpoolu.
- dominik10dziki
- Juventino
1 Białkowski/Boruc
2 Kowalewski
3 Kuszczak
4 Fabiański
5 Dudek
2 Kowalewski
3 Kuszczak
4 Fabiański
5 Dudek
- Wojt
- Juventino
Jak dla mnie to jest tak:
1. Artur Boruc
2. Tomek Kuszczak
3. Łukasz Fabiański
4. Bartek Białkowski
5. Zbigniew Małkowski
1. Artur Boruc
2. Tomek Kuszczak
3. Łukasz Fabiański
4. Bartek Białkowski
5. Zbigniew Małkowski
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?