Vetra - Legia - przyszłość polskiej piłki

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 23:44

gucio_juve pisze:Ja jako Fan Legii myślę, że przez ten tylko sezon nie będą grali w Europejskich Pucharach. Odwołają się i UEFA rozpatrzy to pozytywnie :P Zobaczycie !
Myślisz tak jako fan Legii. Ale tak nie będzie, UEFA na bank się nie ugnie.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 00:15

Czemu mialaby sie nie ugiac? Feyenoord dostal tylko rok. Trzeba u zwrocic uwage na okolicznosci lagodzace. Po pierwsze, to nie klub Legia zniszczyl stadion, a kibice w jego barwach. Po drugie duza odpowiedzialnosc ponosza Litwini, ktorzy nie zapewnili bezpieczenstwa kibicom. Smieszne wydaja mi sie rzadania strony litewskiej o odszkodowanie.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 07:22

Dionizos pisze:Smieszne wydaja mi sie rzadania strony litewskiej o odszkodowanie.
Jeśli zostawisz otwarty dom, a ktoś ci tam wejdzie i go zdemoluje to też nie będziesz żądał od niego odszkodowania...
Jeśli ktoś będzie szedł ulicą i mu przypier.... to ta osoba też powinna się obrócić na pięcie i pójść dalej... bo nie miała ochrony... Weź przestan.
To że nie było krat i wystarczającej ilości policji nie oznacza, że należy demolować - "bo nie pilnują". Wina jest po stronie Legii. Jeśli nie ukarać Legię to w takim razie Stowarzyszenie kibiców Legii. Bo ktoś tą karę finansową ponieść musi.
A sami właściciele Vetry będą mieli nauczkę aby następnym razem bardziej zabezpieczyć stadion.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 13:04

Sa pewne standardy, ktore nie zostaly spelnione...

mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 13:15

Dionizos pisze:Sa pewne standardy, ktore nie zostaly spelnione...
a masz standardy na idiotów?

Obrazek
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 13:39

mrhahn pisze:
Nie ma takich standardów.A co Do Legi to nie wiem czemu ale poczułem wstyd że jestem polakiem w momencie jak to usłyszałem,teraz przypuśćmy jedziemy na mecz JUVE i na flagach mamy wypisane też miejscowości z których jesteśmy od razu będą nas wytykać palca,mi za to co nasi stuknięci "koledzy" z Warszawy zrobili na Litwie.

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 14:03

qUIET pisze:
mrhahn pisze:
Nie ma takich standardów.A co Do Legi to nie wiem czemu ale poczułem wstyd że jestem polakiem w momencie jak to usłyszałem,teraz przypuśćmy jedziemy na mecz JUVE i na flagach mamy wypisane też miejscowości z których jesteśmy od razu będą nas wytykać palca,mi za to co nasi stuknięci "koledzy" z Warszawy zrobili na Litwie.
1. Co to Lega?
2. Polakiem pisze sie z duzej litery.
3. Nie sadze zeby ktokolwiek Cie tam wytykal
4. Nie uogolniaj bo nie wszyscy brali udzial w zamieszkach na boisku i nie upowaznia Cie to do nazywania kogolwiek z Warszawy stuknietym.

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 14:07

Może byś pomyślał mi chodzi o tych co wyszli i zrobili porządnym fanom Legii siarę w Europie,nie chciałem urazić ani ciebie ani innych kibiców którzy nie brali udziału w zamieszkach.A za literówki i błędy sory

mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 14:18

LBaLin pisze: 4. Nie uogolniaj bo nie wszyscy brali udzial w zamieszkach na boisku i nie upowaznia Cie to do nazywania kogolwiek z Warszawy stuknietym.
no ale o takich rzeczach sie mowi, a potem wyrabia sie opinia ogolnie o narodzie...
kibicow innych druzyn nie obchodzi kto to dokładnie zrobił tylko uogólniają... czyli zrobili to "polaczki" :prochno:

Zawsze się znajdą jednostki odbiegające jakością od całości :smile:

Kara dla Legii... no szkoda, a czytałem gdzieś ze Legia sama zaproponowała ze zajmie sie sprzedarzą biletów bo się bali ze dostaną sie pseudo na mecz

Obrazek
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 14:45

mrhahn pisze:a czytałem gdzieś ze Legia sama zaproponowała ze zajmie sie sprzedarzą biletów bo się bali ze dostaną sie pseudo na mecz
Bo tak Legia robi przed kazdym meczem wyjazdowym aby objeci zakazem stadionowym nie weszli na mecz i latwiej bylo identyfikowac pozniej ludzi. Ale Vetra jest madrzejsza...

Obrazek
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:06

qUIET pisze:od razu będą nas wytykać palca,mi za to co nasi stuknięci "koledzy" z Warszawy zrobili na Litwie.
Taaa... a ktoś mi może pokazać jakiś zagraniczny portal (Europa Zachodnia), gdzie poruszano temat rozrób w Wilnie? :lol:
Jedynie gdzie mogli o tym wspomnieć, to Anglia i to w kontekście przyszłego rywala Blackburn. Chociaż jak na Angoli przystało zamieszki nie powinny ich dziwić.
Tylko w Polsce wypad do Wilna to temat nr. 1, który i tak nie jest przedstawiany rzetelnie i obiektywnie.

Obrazek
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 18:14

Ja tam żałuje jednego. Legia Warszawa nie będzie organizowała wyjazdy na mecze swojej drużyny...
Szkoda ponieważ jestem pełen podziwu dla stołecznych po meczu Wisła Kraków - Legia Warszawa ;)

Pzdr ;-)

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 19:45

Poki co Włosi rozpływają sie nad kolegami z Warszawy i nawet troche im zazdroszcza udanej akcji. Wytykac to moga Ciebie za glupote. A teraz Czesiu powiedzi mi, co sadzisz o tej sytuacji (jezeli wogole zajrzysz jeszcze do tego tematu, bo zdaje mi sie, ze jak pol tego forum piszesz dla samego pisania):

Ach teh chuligany z Juve. Jak tylko przyjada do Warszawy to im nawytykam...

Co do porownania Martina z domem. To lepszy bylby przyklad domu bez okien, a takiego sie nie ubezpieczy i nikt Ci za włam nie zapłaci...

valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2007, 09:08

1.Mi nie jest wstyd za tych co to zrobili bo to nie ja i nie my.
2.Nad czym tu rozwodzic ? Burdy wsrod kibicow zdarzaja sie wszedzie.
3.Kara dla Legii troche za ostra znaczy moga nas w tym roku wyrzucic ale w przyszlym dac szanse
4.We Francji (bo tu obecnie jestem) pokazywali pseudo Legionistow w telewizji i w gazetach, co nieco bylo napisane i pokazane
5.Zadnych tam komentarzy o Polakach jako narodzie czy o wszystkich kibicach Legii nie bylo .
6.Ciekawa rzecz ile przypadkowych osob nagle znalazlo sie w tym temacie tylko po to zeby napisac cos na Legie, Warszawe czy tez ich mieszkancow.
I przestancie przesadzac w tym wstydzie bo to smieszne jest . To tak jagbym ja sie wstydzil za jakiegos zlodzieja co ukradl samochod .
Ps. Pozdrowienia dla kumatych z Paryza[/code]
Ps.2 Przepraszam za brak polskich liter ale tutaj takich nie ma :p

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2007, 09:22

Co do bagatelizowania sprawy przez "kumatych" to troche sie nie zgadzam. Ci goscie co wbiegli na murawe byli kretynami nie tylko dlatego ze rozwalili stadion przy okazji odlali sie na ostra brame i zdewastowali stadion Zalgirisu, ale dlatego ze wsypanie sie na murawe stadionu ktory nie mial zadnych zabezpieczen i startowanie do grupy 100 kibicow Vetry oraz starcia z 200 policjantami nie dadza nawet zadnych plusow jesli chodzi o chuliganke. Co to za problem przeskoczyc przez plotek i rozpieprzyc reklamy? Albo pobiegac przed policja ktora tylko stala i sie gapila? Zaden, ani to nie byla jakas spektakularna akcja, ktora "grupa mocniejszych wrazen" mogla by sie szczycic ani nie bylo to sensowne. Nie wiem dlaczego zatem broni sie tych idiotow. Nie jestem oczywiscie za tym zeby na nich donosic (tak jak to mialo miejsce ostatnio, swoja droga zeb kibic kibica sprzedawal to juz jest cos nie tak :| ) ale po prostu trzeba zdac sobie sprawe ze nic nie dala ta akcja.
pozdr

ODPOWIEDZ