Zaproszenie do amatorskiej Ligi Mistrzów we Wrocławiu !!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Grant

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 20:36

Jeśli o mnie jako organizatora chodzi to nie wprowadzam ograniczeń wiekowych. Trzeba tylko umieć grać w piłke :) Nasz sędzia ma mieć 15 lat, jeśli mój koleś z AWFu nie będzie mógł :D

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 23:01

WADMIN pisze:Sluchajcie jeżeli chodzi o te treningi to jeden nam nie wystarczy ;] . Ja proponuje 14 zrobić jeden i 21 drugi ;] może ktoś się przychyli do mojej propozycji ;'] Pozdrawiam
Dwa to minimum, ja bym nawet i trzy sypnął :D. Czekam na inne propozycje, sugestie, komentarze z waszej strony.

Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 11:00

tylko ze na pewno nie wszysycy beda mogli wziasc w kazdym treningu udzial... a kto bylby grajacym trenerem? :-D (teraz do Granta)to turniej tylko w tym roku, czy planujesz to organizowac co rok?

Grant

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 11:06

Jak wszytko dobrze wypali i będzie fajnie to wyglądało to możemy to organizować co rok :) Nawet można pomyśleć o tym, żeby wynając kiedyś hale i pograć w zimie. To nawet na osobe nie będzie tak dużo kasy, jeśli będzie np. 8 drużyn, czyli minimum 48 zawodników. Ale to odległa przyszłość narazie skupmy się na tym, żeby rozegrać dobrze zorganizowane i pasjonujące zawody 28 lipca :)

Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 11:10

szkoda ze mnie nie bedzie... jakbysmy wygrali mialbym wymarzone urodziny :D ... a tak to ile na razie jest drużyn? ktos sie jeszcze zglosil? fajnie by bylo jakby nieopodal byl jakis sklep, jest? bo wiecie caly czas bedziecie latac za pilka to bedzie sie chcialo pic...

Grant

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 11:17

Sklep napewno jest, bo to duże osiedle. Można zatem spokojnie zakupić jakieś napoje energetyczne :D Ktoś się mnie wczoraj pytał jaki jest dojazd z dworca PKP...Więc powiem, że idealny :D Trzeba tylko wsiąść do autobusu 135, jego przystanek jest za dworcem PKP, w właściwie pomiędzy PKP, a PKS. Jedzie się nim bezpośrednio na Kozanów i wysiada bardzo blisko boiska. Później podam jaki to dokładnie przystanek i jak dojść :) W każdym razie problemów natury logistycznej dla osób dojeżdzających z poza Wrocławia nie przewiduje :)

Grant

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 11:02

Panowie przyszedł wreszcie czas, żeby się ostatecznie zdeklarować Turniej tak jak było od początku mówione gramy 28 w sobote, zaczynamy o 10. Dzisiaj wszytko rozpisze i policze to dokładniej wam podam kto z kim, o której gra. Musze jednak wiedzieć ile drużyn wystawi Juventus. Jeśli dwie to gramy turniej 6-ścio zespołowy. Jeśli, aż trzy to załatwie drużyne numer 8. Wyprzedzając wasze pytanie kto zagra to: Real, Barca, Man Utd, Śląsk i Juventus tylko jeszcze nie wiadomo w jakiej ilości...Niestety mimo moich prób Liverpool, Chelsea, Ajax, Bayern, Arsenal, albo w ogóle nie były zainteresowane, albo nie mieli składu...W przypadku jak będzie 6 zespołów są dwie opcje: albo gramy jedną grupe każdy z każdym. Gramy wtedy o rozstawienie, a dwa ostatnie zespoły zagrają mecz o miejsce 5-6. Albo gramy dwie grupy 3 zespołowe. Jak wolicie i jak wg was będzie lepiej? Myśle, ze przy jednej grupie więcej pogramy.

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 11:30

1.Bedą 2 drużyny Juve.
2.Lepiej według mnie 1 grupe zrobić.
3.Śląsk??Czy oni są z lokalnego klubu czy to kibice :D :smile: :-D ?

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Grant

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 11:37

Śląsk to trenujący zawodnicy i jednocześnie kibice :D Są to jednak juniorzy ok 15 lat :P Też jestem za jedną grupą, ale z tego co własnie mi wychodzi z liczenia to jeden mecz będzie trwał ok 30 min (2x10 plus przerwa). Prze to wychodzą strasznie długie przerwy między meczami...:/ Musi być tak, żeby żadna drużyna nie musiała grać dwóch meczy pod rząd, ale wtedy wychodzi np 2 godziny przerwy...Troche lipa. Potem będą do mnie pretensje, a mamy niestety jedno boisko. Zresztą przy dwóch grupach przerwy też są, ale nieco krótsze...

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 14:29

Grant pisze:Śląsk to trenujący zawodnicy i jednocześnie kibice :D Są to jednak juniorzy ok 15 lat :P Też jestem za jedną grupą, ale z tego co własnie mi wychodzi z liczenia to jeden mecz będzie trwał ok 30 min (2x10 plus przerwa). Prze to wychodzą strasznie długie przerwy między meczami...:/ Musi być tak, żeby żadna drużyna nie musiała grać dwóch meczy pod rząd, ale wtedy wychodzi np 2 godziny przerwy...Troche lipa. Potem będą do mnie pretensje, a mamy niestety jedno boisko. Zresztą przy dwóch grupach przerwy też są, ale nieco krótsze...

To troche nie sprawiedliwe...oni są młodzi,pewnie dobzi i zgrai ze sobą ponieważ grają w jednej drużynie a u nas niektórzypierwszy raz się na oczy będą widzieć :evil: :D Mam prpozycje żeby było 1 i 2 połowa 15 min i przerwa podczas której będzie połowa następnego meczu...tak szybciej będzie :D

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
ODPOWIEDZ