Wrocław gra w gałę

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
TURINIO

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 16:42

Szczerze mówiąc to wystarczyły tylko te dwa ostanie zdania ale jak tam chcesz się rozpisywać to sięrozpisuj
Nie rozśmieszaj mnie :smile:
Wymyślił ktoś tu bezsensowną prawidłowość podawania warunków fizycznych,co jest zwyczajną głupotą,bo jakie to ma znaczenie??
Wytłumaczyłem zatem,że nie zawsze dobre warunki fizyczne idą w parze z tzw 'grą ciałem' :prochno:
Jeśli nie zrozumiałeś przekazu to współczuje :prochno:
Zapomniałem podać wieku-20lat :whistle:

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' :)
bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 16:53

TURINIO pisze:
Szczerze mówiąc to wystarczyły tylko te dwa ostanie zdania ale jak tam chcesz się rozpisywać to sięrozpisuj
Nie rozśmieszaj mnie :smile:
Wymyślił ktoś tu bezsensowną prawidłowość podawania warunków fizycznych,co jest zwyczajną głupotą,bo jakie to ma znaczenie??
Wytłumaczyłem zatem,że nie zawsze dobre warunki fizyczne idą w parze z tzw 'grą ciałem' :prochno:
Jeśli nie zrozumiałeś przekazu to współczuje :prochno:
Zapomniałem podać wieku-20lat :whistle:
zrozumiałem przekaz ale to było zbędne bo ja to wiem a takie pytanie o warunki fizyczne wyszło od wojti-sa :D

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 17:14

Ja jestem chetny na kopanie w bale, 27 lipca ? czemu nie....

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 17:26

TURINIO pisze:
Wiek jest ważny ze względu na masę ciała i budowę anatomiczną. Łatwiej wygrać pojedynek bark w bark jak się jest starszym Wink
Nigdy nie grzeszyłem warunkami fizycznymi,a uwierz mi,że chciałbym Cię zobaczyć w pojedynku 'bark w bark' ze mną :lol:
Nie unoś się tak :D Po pierwsze chodzi o to, że 18 latek jest zazwyczaj lepiej zbudowany niż jego o 3 lata młodszy kolega, ogólnie mówiąc po prostu lepiej rozwinięty pod względem fizycznym. Skoro masz 170cm i ponad 70kg wagi tzn, że jesteś dobrze zbudowany,a w każdym razie stosunek masy do wzrostu zdradza, że trudno Cię przepchnąć na boisku. O to mi właśnie chodzi.

Co do umiejętności gry - tych nie podważam i nie zamierzam tego robić :P

Lista chętnych na trening 21 lipca ( wpisywać się poniżej, ja będę edytował ). Na razie brak propozycji co do konkretnego boiska. Jak ktoś ma na oku dobre boisko z bramkami jak na turnieju 28 lipca i nawierzchnią w dobrym stanie ( byle nie asfalt ) to czekam na propozycje. Ważne żeby dojazd z pkp był względnie łatwy :D

1.
2.
3.
...

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 17:40

1.bolec_juve

przemo
więcej konkretów to cie zapisze!

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 17:53

bolec mozesz mnie zapisywac, w tygodniu mi pasuje zawsze po 16, weekend tylko 27-29, Jestem ogolnie z nowego Dworu, na muchoborze ( ok tyrmanda) jest fajne boisko trawiaste duze bramki prawie ze wymiarowe

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 17:55

Przemo90 pisze:bolec mozesz mnie zapisywac, w tygodniu mi pasuje zawsze po 16, weekend tylko 27-29, Jestem ogolnie z nowego Dworu, na muchoborze ( ok tyrmanda) jest fajne boisko trawiaste duze bramki prawie ze wymiarowe
OK już zapisuje ale najpierw podaj wiek,pozycje na której grasz.

Paczek777

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 18:51

ja mam 13 lat i jestem z wolowa moze sie jakos dostane do wrocka w sumie ne tak daleko 55km gram na pozycji srodkowego pomocnika

DEL PIERO JEST BOGIEM ,ZIOLO NALOGIEM ZYCIE ZABAWĄ JUVENTUS PODSTAWĄ!!
Paczek777

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 18:54

sorki nie znam sie zbytnio ta moja ostatnia odpowiedz usuncie i moja tez sorki za zamieszanie

DEL PIERO JEST BOGIEM ,ZIOLO NALOGIEM ZYCIE ZABAWĄ JUVENTUS PODSTAWĄ!!
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 19:23

23 lata, przy wzroscie 186 i 100 kg mysle ze srodkowy obronca

Obrazek

Strachwim

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 19:31

Ludziska,ja jestem z Wołowa(moze sie ktos orientuje gdzie to i w ogole co to:)) w pilke chetnie bym pokopal.odnosnie wieku - 23 lata na karku:)

Kobietę zmienić można zawsze... Ukochany klub-NIGDY!
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 19:42

Oka, pasuje wszystkim zainteresowanym dzień 21 lipca na trening ?

I potrzebuję osoby z Wrocławia która rozejrzy się za fajnym boiskiem niewymiarowym może być i o sztucznej nawierzchni. SKoro szlifujemy formę na turniej 28 to na tych samych warunkach co tam :P Piszcie tutaj czy wam pasuje czy nie, żeby było wiadomo kto będzie.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 19:54

TURINIO pisze:
Wiek jest ważny ze względu na masę ciała i budowę anatomiczną. Łatwiej wygrać pojedynek bark w bark jak się jest starszym Wink
Nigdy nie grzeszyłem warunkami fizycznymi,a uwierz mi,że chciałbym Cię zobaczyć w pojedynku 'bark w bark' ze mną :lol:
Ważna jest umiejętność grania ciałem-można być niewysokim,nieźle zbudowanym i kapitalnie-zastawiać się,osłaniać piłkę,dzięki swojej agresji i cwaniactwu doskonale sobie radzić w pojedynkach 'bark w bark'..
Z resztą-siła,motoryka-przygotowanie fizyczne jest ważne,ale czy najważniejsze?
Ja uważam się za technicznego gracza i zawsze za takiego mnie brano,jednak bardzo lubię walkę i grę w destrukcji i jak to określa mój trener-'umiesz odbierasz piłkę i świetnie czytasz grę..'
Warunki fizyczne? 170cm 70-72kg wagi...Pozycja-środkowy pomocnik
Oczywiście jestem zainteresowany grą ;]
Panowie czapki z głów! Mamy gwiazdę światowego formatu na forum :prochno: . Kto chętny walczyć z nim bark w bark pisać mu na PM :D Chłopak chętnie się zmierzy :smile: .

WADMIN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 19:57

Trening pasuje jak najbardzoej ?? Pozdrawiam

Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!

"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 20:08

Myśle że lista się powoli zamyka i trza kończyć zapisy do Juve II :D Dodaje jeszcze Strachwim i Przemo90 i to chyba będzie na tyle zależy co jeszcze wojti-s powie i ilu kolegów sprowadzi...była mowa chyba o 2 :D

ODPOWIEDZ