Wrocław gra w gałę
- TURINIO
- Juventino
Nie rozśmieszaj mnieSzczerze mówiąc to wystarczyły tylko te dwa ostanie zdania ale jak tam chcesz się rozpisywać to sięrozpisuj
Wymyślił ktoś tu bezsensowną prawidłowość podawania warunków fizycznych,co jest zwyczajną głupotą,bo jakie to ma znaczenie??
Wytłumaczyłem zatem,że nie zawsze dobre warunki fizyczne idą w parze z tzw 'grą ciałem'

Jeśli nie zrozumiałeś przekazu to współczuje

Zapomniałem podać wieku-20lat

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- bolec_juve
- Juventino
zrozumiałem przekaz ale to było zbędne bo ja to wiem a takie pytanie o warunki fizyczne wyszło od wojti-saTURINIO pisze:Nie rozśmieszaj mnieSzczerze mówiąc to wystarczyły tylko te dwa ostanie zdania ale jak tam chcesz się rozpisywać to sięrozpisuj![]()
Wymyślił ktoś tu bezsensowną prawidłowość podawania warunków fizycznych,co jest zwyczajną głupotą,bo jakie to ma znaczenie??
Wytłumaczyłem zatem,że nie zawsze dobre warunki fizyczne idą w parze z tzw 'grą ciałem'![]()
Jeśli nie zrozumiałeś przekazu to współczuje![]()
Zapomniałem podać wieku-20lat

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- wojti-s
- Juventino
Nie unoś się takTURINIO pisze:Nigdy nie grzeszyłem warunkami fizycznymi,a uwierz mi,że chciałbym Cię zobaczyć w pojedynku 'bark w bark' ze mną :lol:Wiek jest ważny ze względu na masę ciała i budowę anatomiczną. Łatwiej wygrać pojedynek bark w bark jak się jest starszym Wink

Co do umiejętności gry - tych nie podważam i nie zamierzam tego robić

Lista chętnych na trening 21 lipca ( wpisywać się poniżej, ja będę edytował ). Na razie brak propozycji co do konkretnego boiska. Jak ktoś ma na oku dobre boisko z bramkami jak na turnieju 28 lipca i nawierzchnią w dobrym stanie ( byle nie asfalt ) to czekam na propozycje. Ważne żeby dojazd z pkp był względnie łatwy

1.
2.
3.
...
- bolec_juve
- Juventino
1.bolec_juve
przemo więcej konkretów to cie zapisze!
przemo więcej konkretów to cie zapisze!
- Przemo90
- Juventino
bolec mozesz mnie zapisywac, w tygodniu mi pasuje zawsze po 16, weekend tylko 27-29, Jestem ogolnie z nowego Dworu, na muchoborze ( ok tyrmanda) jest fajne boisko trawiaste duze bramki prawie ze wymiarowe

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- bolec_juve
- Juventino
OK już zapisuje ale najpierw podaj wiek,pozycje na której grasz.Przemo90 pisze:bolec mozesz mnie zapisywac, w tygodniu mi pasuje zawsze po 16, weekend tylko 27-29, Jestem ogolnie z nowego Dworu, na muchoborze ( ok tyrmanda) jest fajne boisko trawiaste duze bramki prawie ze wymiarowe
- wojti-s
- Juventino
Oka, pasuje wszystkim zainteresowanym dzień 21 lipca na trening ?
I potrzebuję osoby z Wrocławia która rozejrzy się za fajnym boiskiem niewymiarowym może być i o sztucznej nawierzchni. SKoro szlifujemy formę na turniej 28 to na tych samych warunkach co tam
Piszcie tutaj czy wam pasuje czy nie, żeby było wiadomo kto będzie.
I potrzebuję osoby z Wrocławia która rozejrzy się za fajnym boiskiem niewymiarowym może być i o sztucznej nawierzchni. SKoro szlifujemy formę na turniej 28 to na tych samych warunkach co tam

- Marcin_FCJ
- Juventino
Panowie czapki z głów! Mamy gwiazdę światowego formatu na forumTURINIO pisze:Nigdy nie grzeszyłem warunkami fizycznymi,a uwierz mi,że chciałbym Cię zobaczyć w pojedynku 'bark w bark' ze mną :lol:Wiek jest ważny ze względu na masę ciała i budowę anatomiczną. Łatwiej wygrać pojedynek bark w bark jak się jest starszym Wink
Ważna jest umiejętność grania ciałem-można być niewysokim,nieźle zbudowanym i kapitalnie-zastawiać się,osłaniać piłkę,dzięki swojej agresji i cwaniactwu doskonale sobie radzić w pojedynkach 'bark w bark'..
Z resztą-siła,motoryka-przygotowanie fizyczne jest ważne,ale czy najważniejsze?
Ja uważam się za technicznego gracza i zawsze za takiego mnie brano,jednak bardzo lubię walkę i grę w destrukcji i jak to określa mój trener-'umiesz odbierasz piłkę i świetnie czytasz grę..'
Warunki fizyczne? 170cm 70-72kg wagi...Pozycja-środkowy pomocnik
Oczywiście jestem zainteresowany grą ;]

- bolec_juve
- Juventino
Myśle że lista się powoli zamyka i trza kończyć zapisy do Juve II
Dodaje jeszcze Strachwim i Przemo90 i to chyba będzie na tyle zależy co jeszcze wojti-s powie i ilu kolegów sprowadzi...była mowa chyba o 2