11 lipca piłkarze Juve rozpoczna sezon 2007/08

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 17:50

Szkoda chlopakow - 1.5 miesiaca wakacji to stanowczo za mało. Ale jesli chca przywrocic Juve na odpowiednie miejsce to musza mocno trenowac. Juz nie moge sie doczekac kiedy nasi pilkarze pokaza calemu swiatu co oznacza prawdziwe przygotowanie do sezonu.

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Morte

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 20:39

Pluton pisze:Noo tak to pewnie Mi sie tylko zdawało ze cały trzon naszego bloku defensywnego odszedł (Cannavaro,Thuram,Zambrotta) 2 z posrod najlepszych graczy tego sezonu w Serie A (Mutu, Ibrahimovic) i 2 graczy srodka pola ktorzy moze nie błyszczeli jak powinni ale są stokroc lepsi od dwójki GG i Zanetti
"Ten blok defensywny" dawał regularnie popisy w LM (pamięta ktoś Cannavaro w meczu z Liverpoolem ?). Ibrahimović ? Fakt, faktem teraz w Interze gra tak jak miał grać w Juve, Mutu ? Nie bądźmy śmieszni. Chodziło mi o to, że piłkarze którzy byli prawdziwym motorem napędowym zespołu zostali, a to bardzo optymistycznie mnie nastraja.

Obrazek
CAMPIONI D' ITALIA
Z Juventusem na dobre i na złe.
b0unc3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 13:03

Kadra Juventusu na zgrupowanie w Vivono

Szkoleniowiec Juventusu Turyn – Claudio Ranieri podał nazwiska piłkarzy, których zdecydował się powołać na zgrupowanie w Vivono. W gronie powołanych zawodników nie zabrakło żadnego, który w zbliżającym się sezonie powinien stanowić o sile ekipy ze stolicy Piemontu.

Drużyna w międzyczasie będzie się przenosić do Trentino i Pinzolo. Zgrupowanie dobiegnie końca 22. lipca, po czym nadejdzie czas, aby zacząć rozgrywać towarzyskie mecze z coraz silniejszymi przeciwnikami. Właśnie one mają przygotować klub do gry w Serie A oraz Pucharze Włoch.

Kadra: Buffon, Belardi, Vanstrattan; Birindelli, Boumsong, Chiellini, Criscito, Grygera, Legrottaglie, Molinaro, Piccolo, Zebina; Almiron, Blasi, Camoranesi, Giannichedda, Marchionni, Marchisio, Nedved, Olivera, Salihamidzic, Tacchinardi, Tiago, Zanetti; Del Piero, Guzman, Iaquinta, Palladino, Trezeguet, Zalayeta.

http://pilka.pl/?mid=1&show=73933

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 15:08

Nie ma Nocerino...Podobno już go chcą do Violi sprzedać :shock:

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Samsung~~

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 15:28

bolec_juve pisze:Nie ma Nocerino...Podobno już go chcą do Violi sprzedać :shock:
Z tego co mi wiadomo to Nocerino jest już bardzo bliski przejścia do Fiorentiny. Mam nadzieję, że jest to współwłasność bo wydaje mi się ze za kilka lat możemy mieć z niego nie mały pożytek.

ODPOWIEDZ