Vetra - Legia - przyszłość polskiej piłki

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 17:12

Nie lubie "hooligans" i nie podoba mi sie, gdy ktos odwiedza mecz pilki noznej tylko po to, by sie bic. Tym razem ale litwini (pisze to slowo przez male "L" umyslowo) sobie na to zasluzyli i dostali co im sie nalezalo. Dopoki nie beda traktowac Polakow z szacunkiem i beda kontynuowac w swych probach wynarodowic ich, mysle ze "hooligani" z Warszawy powinni odwiedzac Wilno i inne miasta litewskie czesciej.
hahahahahah
Do Wilna jeden krok, do Wilna jeden krok, będziemy gwałicić i raboooować :D

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 17:38

Trunxik pisze:
Johnny777 pisze:tylko właśnie Legię - w końcu to w Polsce sprzedano im bilety - na wyjazd - tym bardziej zagraniczny - zawsze jest IMIENNA lista - zatem w Warszawie wiedzieli kogo na Litwę posyłają. Dlatego to nie był taki bezimienny tłum.
aaaa to bardzo ciekawe. a skad masz takie informacje ? chyba sam im sprzedawales te bilety w Warszawie :prochno: . Klub nie prowadzil sprzedazy biletow w Polsce. Byly do nabycia wylacznie na miejscu w Wilnie
Kazdy szanujący się klub by tak zrobił - więc skoro Legia się mieni byc takim klubem zrobiłem załozenie ze tak było. W Polsce na głupi wyjazd z Zabrza do Wodzisławia (w przyblizeniu dwa rzuty kamieniem ;) ) trzeba być na imiennej liście. Szczególnie ze kibole Legii są znani z takich zachowań, no ale widać kierownictwo klubu ma duuuuze zaufanie do "warszafki" :/

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 17:45

Johnny777 pisze:
Trunxik pisze:
Johnny777 pisze:tylko właśnie Legię - w końcu to w Polsce sprzedano im bilety - na wyjazd - tym bardziej zagraniczny - zawsze jest IMIENNA lista - zatem w Warszawie wiedzieli kogo na Litwę posyłają. Dlatego to nie był taki bezimienny tłum.
aaaa to bardzo ciekawe. a skad masz takie informacje ? chyba sam im sprzedawales te bilety w Warszawie :prochno: . Klub nie prowadzil sprzedazy biletow w Polsce. Byly do nabycia wylacznie na miejscu w Wilnie
Kazdy szanujący się klub by tak zrobił - więc skoro Legia się mieni byc takim klubem zrobiłem załozenie ze tak było. W Polsce na głupi wyjazd z Zabrza do Wodzisławia (w przyblizeniu dwa rzuty kamieniem ;) ) trzeba być na imiennej liście. Szczególnie ze kibole Legii są znani z takich zachowań, no ale widać kierownictwo klubu ma duuuuze zaufanie do "warszafki" :/
Ja proponuje zeby kazdy kto chce cos powiedziec i wydaje mu sie to madre zapoznal sie najpierw z faktami ktore wszedzie mozna znalezc.

Cornholio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 18:00

jeżeli nic sie nie z tym nie zrobi to coraz mniej naszych kibiców będzie gdzieś jeździć i coraz mniej zagranicznych przyjeżdżać do nas.

przez bandę matołów cierpi opinia wszystkich polskich kibiców.

w dodatku właśnie oglądam zdjęcie z tego "meczu" w dzisiejszym dzienniku i ""kibic"" na pierwszym planie ma spodnie z logo Juve:/

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 18:12

Cornholio pisze:w dodatku właśnie oglądam zdjęcie z tego "meczu" w dzisiejszym dzienniku i ""kibic"" na pierwszym planie ma spodnie z logo Juve:/
Co w zwiazku z tym??

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 18:18

Cornholio pisze:
w dodatku właśnie oglądam zdjęcie z tego "meczu" w dzisiejszym dzienniku i ""kibic"" na pierwszym planie ma spodnie z logo Juve:/
wstyd Ci ze to tez kibic Juve ?? :roll:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 18:28

Johnny777 pisze:Kazdy szanujący się klub by tak zrobił - więc skoro Legia się mieni byc takim klubem zrobiłem załozenie ze tak było. W Polsce na głupi wyjazd z Zabrza do Wodzisławia (w przyblizeniu dwa rzuty kamieniem ;) ) trzeba być na imiennej liście. Szczególnie ze kibole Legii są znani z takich zachowań, no ale widać kierownictwo klubu ma duuuuze zaufanie do "warszafki" :/
Jarosław Ostrowski (członek zarządu Legii) pisze:„Zwróciliśmy się do Vetry z propozycją, że sami zajmiemy się sprzedażą biletów dla naszych kibiców na wczorajszy mecz. Litwini odpowiedzieli jednak, że poradzą sobie z tą operacją. Skończyło się na tym, że do Wilna mógł pojechać każdy kto chciał. Nawet osoby objęte zakazem stadionowym nie miały więc problemów z wejściem na stadion”

Obrazek
Cornholio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 19:00

Andrewtbg pisze:
Cornholio pisze:
kretyna,który wszczyna burdy a potem ucieka przez boisko z gęba zawinietą w szalik nazywasz kibicem????

jeżeli tak to owszem jest mi wstyd,że ktoś taki jest "kibicem" Juve.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 19:09

Cornholio pisze:
Andrewtbg pisze:
Cornholio pisze:
kretyna,który wszczyna burdy a potem ucieka przez boisko z gęba zawinietą w szalik nazywasz kibicem????

jeżeli tak to owszem jest mi wstyd,że ktoś taki jest "kibicem" Juve.
napisz wprost że chuligan a Nam (kibicom Juve) przynosi tylko wstyd tym, że ma czelność nosić te spodenki - banda zwierząt :!: :angry:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 19:58

Johnny777 pisze: Kazdy szanujący się klub by tak zrobił - więc skoro Legia się mieni byc takim klubem zrobiłem załozenie ze tak było. W Polsce na głupi wyjazd z Zabrza do Wodzisławia (w przyblizeniu dwa rzuty kamieniem ;) ) trzeba być na imiennej liście. Szczególnie ze kibole Legii są znani z takich zachowań, no ale widać kierownictwo klubu ma duuuuze zaufanie do "warszafki" :/
jak nie wiesz synek to sie nie wypowiadaj.
Legia na kazdy mecz wyjazdowy prowadzi liste imienna a na Łazienkowską bez okazania dokumentu zgodnego z biletem tez nie wejdziesz. Legia chciała zrobić tak i tym razem ale Vetra się uwzięła, że sama to zrobi. No i zrobili :prochno:

edit: oops widze, ze pplack juz to napisal. pardon ominalem Cie parowo :D

Obrazek
b0unc3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 14:10

UEFA podjęła decyzję - Legia ukarana!

Legia Warszawa otrzymała decyzję Komisji Dyscyplinarnej UEFA dotyczącą wydarzeń podczas meczu II rundy Pucharu Intertoto pomiędzy FK Vetra Wilno a Legią Warszawa - poinformował oficjalny serwis klubu.
Komisja dyscyplinarna Europejskiej Unii Piłkarskiej zdecydowała, co następuje:

1. Zweryfikować wynik meczu FK Vetra Wilno – Legia Warszawa jako walkower 3:0 dla gospodarzy.
2. Wykluczyć KP Legia Warszawa z rozgrywek w europejskich pucharach w bieżącym sezonie oraz dodatkowo wykluczyć klub na jeden sezon z rozgrywek w europejskich pucharach w ciągu najbliższych 5 lat. W praktyce oznacza to, że jeżeli KP Legia Warszawa w następnym sezonie zająłby w rozgrywkach Orange Ekstraklasy lub Pucharu Polski miejsce gwarantujące udział w rozgrywkach pod egidą UEFA, to również nie wystąpi w europejskich pucharach. Karencja ta obejmować będzie 5-letni okres.

3. UEFA zobowiązała KP Legia Warszawa do kontaktu z przedstawicielami FK Vetra Wilno w ciągu najbliższych 10 dni celem oszacowania i pokrycia wszelkich strat wynikających z zachowania polskich kibiców.

4. Na powyższe postanowienie przysługuje prawo odwołania do dnia 14 lipca 2007 roku.

Źródło: legia.pl

http://sport.onet.pl/0,0,1569982,wiadomosc.html

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 14:37

Kara nie jest wysoka... co prawda 2 lata w plecy, lecz jak zapewnil Kosmala, Legia bedzie sie odwolywac... :) więc może to coś da :) Jesli nie, to wg mnie, będzie 5 lat posuchy na Ł3... a szkoda, bo ITI ma plany na naprawde świetny zespół...

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 14:41

Pemek pisze:Kara nie jest wysoka... co prawda 2 lata w plecy, lecz jak zapewnil Kosmala, Legia bedzie sie odwolywac... :) więc może to coś da :) Jesli nie, to wg mnie, będzie 5 lat posuchy na Ł3... a szkoda, bo ITI ma plany na naprawde świetny zespół...
Te plany to ITI ma juz kilka lat :lol:
A kara do przyjecia - tego sie mozna bylo w zasadzie spodziewac

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 16:45

Ja jako Fan Legii myślę, że przez ten tylko sezon nie będą grali w Europejskich Pucharach. Odwołają się i UEFA rozpatrzy to pozytywnie :P Zobaczycie !

b0unc3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 17:44

LBaLin pisze:
Pemek pisze:Kara nie jest wysoka... co prawda 2 lata w plecy, lecz jak zapewnil Kosmala, Legia bedzie sie odwolywac... :) więc może to coś da :) Jesli nie, to wg mnie, będzie 5 lat posuchy na Ł3... a szkoda, bo ITI ma plany na naprawde świetny zespół...
Te plany to ITI ma juz kilka lat :lol:
A kara do przyjecia - tego sie mozna bylo w zasadzie spodziewac
ja bym sie nie zdziwil jak ITI by sprzedalo Janczyka wzielo kase i sie wycofalo z Legii :D

ODPOWIEDZ