KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- LBaLin
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
czy tylko ja nie widze zlotej nici na krawacie lezacym na podlodze 
licze ze to jakis bug i jest tak jak na drugiej fotce ze zlota nicia
ps. LBaLin jakie wiazanie krawatu zastosowales

licze ze to jakis bug i jest tak jak na drugiej fotce ze zlota nicia
ps. LBaLin jakie wiazanie krawatu zastosowales

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- artoni
- Juventino
Tak sformułowałeś, że nie wiem co powiedzieć, więc może tak:piter_b pisze:jak dla mnie jest ok :-D szkoda tylko ze nie bedzie ich do konca lipca - właśnie wtedy mam wesele
ale bedzie jeszcze okazja zeby go nalozyc
pozdrów przyszłą żonę, albo nowożeńców

- fruwak
- Juventino
Witam.Super,że coś się ruszyło w tej kwestii.Martin am rację - wersja hiptetyczna jest lepsza - moje zdanie na ten temat.Mam 2 krótkie pytania-każdy napeweno chciałby znać odpowiedź - mamy już wersję próbną,więc 1) kiedy mniej więcej możemy się spodziewać ich w swoich skrzynkach pocztowych oraz 2) czy koszty pozostaną niezmienione?Pytam tylko i wyłącznie z ciekawości i proszę o jakąs odpowiedź?Pozdrawiam.
- LBaLin
- Juventino
1. Poczekam na ewentualne inne uwagi do jutra i dzwonie do producenta.fruwak pisze:Witam.Super,że coś się ruszyło w tej kwestii.Martin am rację - wersja hiptetyczna jest lepsza - moje zdanie na ten temat.Mam 2 krótkie pytania-każdy napeweno chciałby znać odpowiedź - mamy już wersję próbną,więc 1) kiedy mniej więcej możemy się spodziewać ich w swoich skrzynkach pocztowych oraz 2) czy koszty pozostaną niezmienione?Pytam tylko i wyłącznie z ciekawości i proszę o jakąs odpowiedź?Pozdrawiam.
Termin od tego momentu to 4-6 tyg na produkcje + czas dla mnie na wysylke...
2. Koszty prawdopodobnie pozostana juz niezmienione.
3. Jak ktos jeszcze chetny to prosze o PW najpozniej jutro do godziny 16 po tym czasie lista zostaje zamknieta. Na druga serie bym nie liczyl przynajmniej w najblizszym czasie
- LordJuve
- Juventino
A jak tak ten hipotetycznie chciałbym sie zapytac, czy herb Juve mógłby być na środku? Tzn, chodzi mi, że w pionie na tej wysokości podanej przez Martina, ale w poziomie bardziej na lewo, na środku?
Jakby coś takiego wyglądało? Tak z boku wydaje mi sie, tak troche...troche...krzywo.
Jakby coś takiego wyglądało? Tak z boku wydaje mi sie, tak troche...troche...krzywo.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
na srodku zle by to wygladalo na tej wysokosci krawata, takze zgadzam sie ze wersja "hipotetyczna martina" jest lepsza i tez mnie to troche zdziwilo ze jednak herb jest tak wysoko wiec jesli da sie to poprawic byloby fajnie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Radek_88
- Qualità Juventino
Wlasnie cos mi w tym krawacie nie pasowalo...
herb jakis taki maly sie wydawal, za duzo przestrzeni pod nim bylo wolnej. Myslalem nawet nad tym, jak by to wygladalo gdyby powiekszyc nieco herb.
Wersja hipotetyczna rozwiala te watpliwosci - znaczek byl po prostu inaczej (gorzej) ulokowany niz na projekcie
Co do propozycji Lorda_Juve to mysle, ze herb na srodku nie bedzie wygladal lepiej, wrecz gorzej, poza tym zwolennikow takiego pomyslu jak na arzie nie widac.

Wersja hipotetyczna rozwiala te watpliwosci - znaczek byl po prostu inaczej (gorzej) ulokowany niz na projekcie
Co do propozycji Lorda_Juve to mysle, ze herb na srodku nie bedzie wygladal lepiej, wrecz gorzej, poza tym zwolennikow takiego pomyslu jak na arzie nie widac.