Zaproszenie do amatorskiej Ligi Mistrzów we Wrocławiu !!!
- Grant
- Juventino
Zaraz ide z kumplem na piwo, wprawdzie to Milanista, ale pomoże mi to zorganizować
Ustale z nim co i jak i dzisiaj, albo jutro napisze coś na kształt regulaminu. Faktycznie jak framy jednego dnia to faktycznie jeden mecz. Po faza pucharowa. Na pewno zejdzie nam cały dzień. Ale to wszytko będzie zależeć od tego ile czasu będą mieli przyjezdni. Jak wszystko ładnie wypali to oczywiście robimy po turnieju jakieś after party
Szczegóły techniczne (albo ich część) podam dzisiaj, ewentualnie jutro 

- bolec_juve
- Juventino
wojti-s pisze:Grant mam taką propozycję : weź walnij jakiś regulamin żebyśmy wiedzieli czego się spodziewać.
Na jakim boisku gramy, na jakiej nawierzchni. Proponuję ograniczyć czas zgłaszania ekip np. do 20 lipca żeby tydzień przed było wiadomo z kim przyjdzie grać.
Ja mam prócz siebie 2 osoby chętne - jednego na GK a drugi pomocnik/napastnik.
A i jeszcze jedno - może jako że to będzie pierwszy tego typu turniej warto go rozegrać jednego dnia, na jednym boisku bez mecz i rewanż tylko 1 mecz. Bo dla osób spoza wrocławia będzie to spore utrudnienie pałować się po całym mieście...
Zrobić na 1 boisku, ekipy będą grały na zmiane. Skoro np. jak zaproponowałem zgłaszanie do 20 lipca to np. 21 byłoby losowanie i rozpiska meczów
A ty na jakiej grasz pozycji...ja jestem obrońcą więc jak by można było się do was dołączyć to było by wporzo

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Mortal Wombat
- Juventino
Zazdroszcze wam, amatorska LM to już coś, a jak już jest kilka różnych zespołów to jeśli nie będziecie naśladować "kibiców" z wczorajszego meczu to macie zagwarantowaną przednią zabawę
, a gracie o jakąś konkretną nagrodę czy o browar
, bo im większa nagroda tym większa motywacja
, u mnie w Olkuszu jak gramy "street soceera" na boisku koło szkoły to jak jest jakiś zakład to są emocje do ostatniej minuty, a przegrani chcą rewanżu i tak codziennie
. Trzymam kciuki za Juventus, zapewne wielu reprezentantów JP
, nie skompromitujcie się i zdobądźcie złoto, a nawet platynę 

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- AmericanPsycho
- Juventino
Ponowie ja Panowie. Jesli turniej odbędzie się 27. to całkiem prawdopodobne że my jako przyjezdni moglibyśmy zostać nawet i na niedziele. Po udanym turnieju przyjemnie by było wybrać się gdzies w dobrym tyowarzystwie na piwo ;] Jeśli nie uda nam sie załatwić jakiegoś noclegu wprzystępnej cenie, to będziemy wracali ok 20.
Czekam z niecierpliwością na regulamin.
POZDRAWIAM
Czekam z niecierpliwością na regulamin.
POZDRAWIAM
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- bolec_juve
- Juventino
wojti-s pisze:Ja mogę grać środkowego obrońce, def. pomocnika na dzień dzisiejszy. Jak zaleczę bark to i na bramcę mogę polatać od słupka do słupka
To jeśli masz tego bramkarza to raczej ze mną na obronie byś grał chyba(jeśli razem w timie byśmy byli

- Grant
- Juventino
Regulamin turnieju
Data: 27 lipca (sobota)
Miejsce: boisko przy szkole podstawowej nr 75 przy ul. Piotra Ignuta na Kozanowie, we Wrocławiu
Jeśli zgłosi się 8 drużyn ( 20 lipca mija ostateczny termin potwierdzeenia swojego uczestnictwa) zostaną rozlosowane czterozespołowe grupy. Gramy systemem każdy z każdym. Mecze trwać będą 2 razy po 10 minut + 5 minut przerwy. W ten sposób z fazę grupową rozegramy w ok 5 godzin. Potem nastąpi faza pucharowa, ćwierćfinały, półfinały i finał. W zależności od tego jak nam to wyjdzie z czasem. Mecze w fazie pucharowej mogą zostać nieco wydłużone, finał bez wzeględu na inne mecze będzie dłuższy np 2 razy po 20 min. Rozważana jest możliwość rozgrywania meczy o miejsca 5-6 i 7-8, ale to wszytko zależy od czasu.
Boisko ma sztuczną nawierzchnie. Dlatego najlepiej grać w "lankach", ewentualnie w halówkach (lecz istniej ryzyko ślizgania się). Granie we wkrętach jest regulaminowo zagronione ze względu na biezpieczeństwo murawy i oczywiście samych zawodników. Boisko jest tej wielkości, że optymalnie gra się 5 zawodników w polu + bramkarz. Bramki mają 3 metry (takie jak do piłki ręcznej).
Będzie jeden sędzia. Zagramy na kartki: dwie żółte, lub jedna czerwona grozi wykluczeniem z boiska na 5 min. Dowolną ilość zmian w meczu można wykonywać podczas przerw w grze. Drużyna może zgłościć dowolną liczbę zwodników.
Start turnieju planowany jest na godzinę 10. Kiedy już będę znać ostateczną ilość drużyn i zrobimy losowanie. Wtedy podam dokładniej kto, o której gra.
Na dzień dzisiejszy mogę podać częściowo skład grup:
Grupa A
1. Real Madryt
2. Juventus Turyn ( I lub II)
Grupa B
1. Barcelona
Te drużyny do tej pory potwierdziły swoje uczestnictwo.
Jeśli są jakieś pytania lub sugestie proszę pisać
Data: 27 lipca (sobota)
Miejsce: boisko przy szkole podstawowej nr 75 przy ul. Piotra Ignuta na Kozanowie, we Wrocławiu
Jeśli zgłosi się 8 drużyn ( 20 lipca mija ostateczny termin potwierdzeenia swojego uczestnictwa) zostaną rozlosowane czterozespołowe grupy. Gramy systemem każdy z każdym. Mecze trwać będą 2 razy po 10 minut + 5 minut przerwy. W ten sposób z fazę grupową rozegramy w ok 5 godzin. Potem nastąpi faza pucharowa, ćwierćfinały, półfinały i finał. W zależności od tego jak nam to wyjdzie z czasem. Mecze w fazie pucharowej mogą zostać nieco wydłużone, finał bez wzeględu na inne mecze będzie dłuższy np 2 razy po 20 min. Rozważana jest możliwość rozgrywania meczy o miejsca 5-6 i 7-8, ale to wszytko zależy od czasu.
Boisko ma sztuczną nawierzchnie. Dlatego najlepiej grać w "lankach", ewentualnie w halówkach (lecz istniej ryzyko ślizgania się). Granie we wkrętach jest regulaminowo zagronione ze względu na biezpieczeństwo murawy i oczywiście samych zawodników. Boisko jest tej wielkości, że optymalnie gra się 5 zawodników w polu + bramkarz. Bramki mają 3 metry (takie jak do piłki ręcznej).
Będzie jeden sędzia. Zagramy na kartki: dwie żółte, lub jedna czerwona grozi wykluczeniem z boiska na 5 min. Dowolną ilość zmian w meczu można wykonywać podczas przerw w grze. Drużyna może zgłościć dowolną liczbę zwodników.
Start turnieju planowany jest na godzinę 10. Kiedy już będę znać ostateczną ilość drużyn i zrobimy losowanie. Wtedy podam dokładniej kto, o której gra.
Na dzień dzisiejszy mogę podać częściowo skład grup:
Grupa A
1. Real Madryt
Grupa B
1. Barcelona
Te drużyny do tej pory potwierdziły swoje uczestnictwo.
Jeśli są jakieś pytania lub sugestie proszę pisać

- bolec_juve
- Juventino
No widze że wszystko dopracowane
Fajnie jak by więcej drużyn się zgłosiło. I mam pytanie na jakich forach umieściłeś zaproszenia do turnieju (jakie drużyny) ??

- Grant
- Juventino
Na forach Interu kasują mi temat, nie wiem dlaczego (zawsze wiedziałem, że to mendy
), na jednym forum Milanu nikt nie odpowiada, drugie nie działa, próbuje na trzecim. Sam mam kolegów kibiców, więc może oni zagrają. Bayern Monachium też nie odpowiada. Dogaduje się właśnie z Man Utd. Muszę się jeszcze skontaktować z Liverpoolem i Chelsea, wtedy mamy osiem drużyn
Jak na turniej jednodniowu to jest maksimum. A masz jakieś pomysły, kogo jeszcze można by zapytać ?

- bolec_juve
- Juventino
Mogł byś jeszcze spróbować AS rome i Celtic ale z tego co widze to tam dużo mniej osób na forum niżu nas 

- wojti-s
- Juventino
Jeżeli nie będzie 8 zespołów to lipa. Z tym Juve I i II też się wstrzymaj. Dostałem już 3 odpowiedzi : jedna osoba jedzie na wakacje, 2 ma zerwane więzadła, a trzecia od 14-22 pracuje. Trzeba czekać dalej.
Boisko jakie ? Mam nadzieję, że nie asfalt...
- bolec_juve
- Juventino
Ta trzecia pracuje do 22 lipca??Jeśli tak to nie ma problemu.Mój kupel jeszcze mógł by zagrać...wraca niedługo z wakacji to się go zapytam...to było by nas 3-4 ale jeszcze poczekamywojti-s pisze:Jeżeli nie będzie 8 zespołów to lipa. Z tym Juve I i II też się wstrzymaj. Dostałem już 3 odpowiedzi : jedna osoba jedzie na wakacje, 2 ma zerwane więzadła, a trzecia od 14-22 pracuje. Trzeba czekać dalej.