Vetra - Legia - przyszłość polskiej piłki
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
Juve_kubusthc zycze ci zeby ci ktos wybil zeby na takiej burdzie, jezeli tak lubisz burdy to bedzie to dla ciebie powod do dumy bezdiesz mial czym szpanowac.
Maher . Czy to nie przesada, porownywac napisanie "powystrzelać ich jak kaczki" do wtargniecia na murawe i rzucania kamieniami w policje?
To chyba nie jest ten sam poziom kultury.
Maher . Czy to nie przesada, porownywac napisanie "powystrzelać ich jak kaczki" do wtargniecia na murawe i rzucania kamieniami w policje?
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- damianeq
- Juventino
hmm..... a wiec widziales co ci "kibice" robili ? rzucali w policjantow czym sie tylko dalo !!! a co oni mieli robic ? stac i parzec jak tylko dostac cegla albo jakims pretem w glowe ? Grtaulacje dla ciebie .....MaHeR pisze:Juve_kubusthc i damianeq...takie dyskusje są bez sensu i nic nie wnoszą, bo wątpie, że dojdziecie do jakiegokolwiek porozumienia...
Ogólnie rzecz biorąc, zachowanie kibiców, nie można w żaden sposób pochwalić ani usprawiedliwić. Mimo to wspomniałbym o tym, że władze klubu z Wilna mogły po części zapobiec temu wszystkiemu...ograniczyć ilość biletów dla przyjezdnych (na tak mały stadion 3000 przyjezdnych to zdecydowanie zbyt dużo) bilety przesłać do Warszawy, aby to Legia rozprowadziła je wśród kibiców, którzy nie mają zakazów stadionowych...i z góry zaznacze, że nie usprawiedliwiam ich zachowania, ale te tekty w stylu "powystrzelać ich jak kaczki" wskazują wysoki poziom inteligencji i kultury tych którzy to piszą...a mieliście pretensje do kibiców Legii, że to oni nie mają kultury...
W calej Europie wiedza ze Polacy naleza do czolowki Kibicow ... wiec moze daltego dali im az tyle biletow nie wiedzieli i moze nie brali pod uwage takiego obortu sprawy... ale teraz mozemy byc spokojni wlasnie czytalem ze ci "kibice" nie wyjade za granice przez 3 lata

mala rumuneczko
<hahaha>

- Juve_kubusthc
- Juventino
Ja z nim nie dyskutuje tylk omu odpowiadam nie zaczolem do neigo a co tej calej akcji burdy mowie ze mi sie podobala sama akcja ale nie pochwalam takiego zachowania wiec jestem bardziej neutralny a ta burda wydaje mi sie komicznaMaHeR pisze:Juve_kubusthc i damianeq...takie dyskusje są bez sensu i nic nie wnoszą, bo wątpie, że dojdziecie do jakiegokolwiek porozumienia...
Ogólnie rzecz biorąc, zachowanie kibiców, nie można w żaden sposób pochwalić ani usprawiedliwić. Mimo to wspomniałbym o tym, że władze klubu z Wilna mogły po części zapobiec temu wszystkiemu...ograniczyć ilość biletów dla przyjezdnych (na tak mały stadion 3000 przyjezdnych to zdecydowanie zbyt dużo) bilety przesłać do Warszawy, aby to Legia rozprowadziła je wśród kibiców, którzy nie mają zakazów stadionowych...i z góry zaznacze, że nie usprawiedliwiam ich zachowania, ale te tekty w stylu "powystrzelać ich jak kaczki" wskazują wysoki poziom inteligencji i kultury tych którzy to piszą...a mieliście pretensje do kibiców Legii, że to oni nie mają kultury...
Soulfly_Fanatic: jak juz wczesniej pisalem nie chce brac udzialu w burdzie wolalbym sie przygladac LOL a i dzieki za zyczenia

- Trunxik
- Juventino
byc moze i tak i przeszkadza ci to ?Supersonic pisze:
Trunxik - Jacys Twoi dawni kumple z czasow hustawek na placu zabaw tam pojechali, ze bronisz tego klubu tak heroicznie? Nie potrafisz spojrzec na to: zwierzeta demoluja stadion? Widzisz tylko L, nie? L L L L L L L L L L L L L L matrix L L L L L
czujesz sie dorosly jak tak piszesz (pogrubiony tekst) ? w sumie tylko pisanie na necie ci pozostalo.
nie widze nic zlego z zaslepieniu w klubie jakims i .... ci do tego wiec nie probuj tutaj jakiegos cwaniaczka zgrywac

- Wojt
- Juventino
Komizyczm? Ciekawe...Juve_kubusthc pisze:Ja z nim nie dyskutuje tylk omu odpowiadam nie zaczolem do neigo a co tej calej akcji burdy mowie ze mi sie podobala sama akcja ale nie pochwalam takiego zachowania wiec jestem bardziej neutralny a ta burda wydaje mi sie komicznaMaHeR pisze:Juve_kubusthc i damianeq...takie dyskusje są bez sensu i nic nie wnoszą, bo wątpie, że dojdziecie do jakiegokolwiek porozumienia...
Ogólnie rzecz biorąc, zachowanie kibiców, nie można w żaden sposób pochwalić ani usprawiedliwić. Mimo to wspomniałbym o tym, że władze klubu z Wilna mogły po części zapobiec temu wszystkiemu...ograniczyć ilość biletów dla przyjezdnych (na tak mały stadion 3000 przyjezdnych to zdecydowanie zbyt dużo) bilety przesłać do Warszawy, aby to Legia rozprowadziła je wśród kibiców, którzy nie mają zakazów stadionowych...i z góry zaznacze, że nie usprawiedliwiam ich zachowania, ale te tekty w stylu "powystrzelać ich jak kaczki" wskazują wysoki poziom inteligencji i kultury tych którzy to piszą...a mieliście pretensje do kibiców Legii, że to oni nie mają kultury...medale bym dal za walke z policja bo policje trzeba jexxx i za komicyzm xD
Soulfly_Fanatic: jak juz wczesniej pisalem nie chce brac udzialu w burdzie wolalbym sie przygladac LOL a i dzieki za zyczeniaja zycie jk najlepiej
spoko ziom jestes
I powiem ci coś, gdyby wszyscy mieli takie podejście jak ty to połowa narodu siedziałaby w więzieniach za napaści na policjantów.
Co do samego zdarzenia, tych kilkudziesięciu legionistów zachowało się najgorzej jak mogło. Ja rozumiem złość na zespół po beznadziejnej grze, ale Legia stała w obliczu rewanżu u siebie, więc tak źle nie było. Tych "kibców' trzeba ukarać najsurowiej jak się da. Ogólnie nie jestem za tym, aby klub odpowiadał za swoich kiboli, ale tutaj też pasowałoby usunięcie legii z europejskich pucharów na następny sezon (jeśli do jakiegoś się zakwalifikują).
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Juve_kubusthc
- Juventino
Wiec placz i sie smiej xD bo smiech i placz to zdrowie xDdamianeq pisze:hahaha nie moge ..... poprostu plakac sie chcekoledzy z przedszkoli z hustawek z piaskownicy.... ch... wie skad jeszcze .... jednym slowem kal
A co do posta wyzej to ja w zyciu bym nei napadl na policjanta :lol:

Ostatnio zmieniony 09 lipca 2007, 19:05 przez Juve_kubusthc, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dionizos
- Juventino
:lol: Widze jednak efekty tego systemu bezpieczenstwa, czyli wjazd na murawe i awantury na ulichach, w pubach. Oczywiscie nie widzialem zadnej na zywo, wiec pewnie je sobie wymyslilem. Niestety moj drogi, ja tez mam znajomych w Anglii i to nawet takich co na mecz chodza i Anglia nie jest miejscem wolnym od pilkarskiego chuliganstwa. Dlatego dajmy sobie spokoj z mitami o skutecznej walce Brytyjczykow z chuliganami. Tak przy okazji, to wypadki z Wilna sa normalnoscia na meczach wyjazdowych reprezentacji Anglii czy klubow z Wysp. Nie bylo co prawda wtargniecia na murawe, ale ostatnio Angole nie graja z ogorkami, ktorzy zamiast ochranich obiekt, zajmuja sie festynem.Dionizos -> Ja na Utubie moge znalezc nawet ustawke na plazy na Tahiti, nie masz najmniejszego pojecia jak wyglada system bezpieczenstwa w Anglii a zgrywasz oswieconego.
Swoja droga, cala ta awantura jest Litwinom na reke.
- Supersonic
- Juventino
Dionizos pisze: Anglia nie jest miejscem wolnym od pilkarskiego chuliganstwa.
Jest - na stadionach. Dlaczego tylko tutaj siedzac w pierwszym rzedzie czujesz pot Drogby, czy Rasiaka, a na Lazienkowskiej musza ludzi w budzie trzymac, zeby sie nie pogryzli, z tymi siedzacymi naprzeciwko. ( po lewej stronie, zeby byla scislosc

Chuliganstwo w Anglii jest duze: w pubach i na ulicach.
Si.Dionizos pisze: Tak przy okazji, to wypadki z Wilna sa normalnoscia na meczach wyjazdowych reprezentacji Anglii czy klubow z Wysp.
Trunxik--> chill. A tobie co zostalo oprocz pisania na necie? :lol:
- Joshua
- Juventino
Ponoc polscy kibice byli wychwalani pod niebiosa po mundialu a tu takie zachowanie lubie legie ale takiego buractwa ze stolicy to jeszcze nie widzialem.
Jezdze po b klasowych boiskach na slasku i nawet w najnizszych ligach nie zdarzaja sie takie buraki. Sprawy takie nie zalatwie sie na boisku tylko we wczesniej umowionym miejscu. Hooligani ze stolicy chyba nie wiedza co to dobro dla klubu.

- Dionizos
- Juventino
Proponuje W Anglii kibicow gosci posadzic obok gospodarzy... na pewno beda razem w milej amosferze pilkarskiego swieta ogladac jak sie Drogba poci.Jest - na stadionach. Dlaczego tylko tutaj siedzac w pierwszym rzedzie czujesz pot Drogby, czy Rasiaka, a na Lazienkowskiej musza ludzi w budzie trzymac, zeby sie nie pogryzli, z tymi siedzacymi naprzeciwko. ( po lewej stronie, zeby byla scislosc )
- Gabryś1987
- Juventino
całe zamieszanie nie zostało wywołane przez kibiców tylko przez pseudokibiców (<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>)Joshua pisze:Ponoc polscy kibice byli wychwalani pod niebiosa po mundialu a tu takie zachowanie lubie legie ale takiego buractwa ze stolicy to jeszcze nie widzialem.

"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
- BartekGajda9
- Juventino
Witam wszystkich, postanowiłem że jako kibil eL-ki wypowiem się w tej kwestii. Cóż tu duzo mówić, niestety nie moglem obejrzeć wczoraj meczu, ponieważ nie dałem rady, a o wyniku spotkania dowiedziałem się rano od brata i co przeżyłem... wielki zawód...i szczerze to jest mi wstyd za tych wszystkich (nie będę mówił kim są ci "kibice", którzy wywołali tą burde. Wielka hańba, nie tylko na całą Polskę ale i na świat... ehh naprawdę nie mogę sobie tego uzmysłowić. CZy nie powinno być tak, że przychodzi się na stadion po to by KIBICOWAĆ a nie bić się i wyrządzać szkodę ?? Ale niestety, tacy ludzie, którzy idą na stadion wywołać zamieszanie mają siano w głowie. Zakaz stadionowy dożywotni bym tu proponował, nauczyło by to ich (choć nie twierdzę, że napewno). I bądz tu człowieku spokony o organizację EURO, kiedy 5 lat przed dzieją się takie rzeczy
a strach myśleć co może być za 2 lata, kiedy np. kibice innej drużyny "zaatakują"... Ciekaw jestem tylko jaki wymiar kary czeka Legię. O pieniądzach już tu nie mówię, ale chodzi mi o wykluczenie. Czy tylko w tym roku, czy także np. w kolejnych 2
byłoby nieciekawie. A jeszcze na dodatek możliwe wycofanie się ITI ze sponoringu klubu... Jednym słowem TRAGEDIA !

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- MaHeR
- Juventino
Tak może to jest i przesada, ale stosowanie w takiej sytuacji "hitlerowskich praktyk" jest rozwiązaniem...? Jeżeli za wtargnięcie na murawe i rzucanie kamieniami w "policje" wystrzelać, to co wtedy zrobić seryjnym mordercom, gwałcicielom, pedofilom...itp.?Soulfly_Fanatic pisze:Juve_kubusthc zycze ci zeby ci ktos wybil zeby na takiej burdzie, jezeli tak lubisz burdy to bedzie to dla ciebie powod do dumy bezdiesz mial czym szpanowac.
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- mateo369
- Juventino
nie obrażaj <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :naughty: :lol:Gabryś1987 pisze:całe zamieszanie nie zostało wywołane przez kibiców tylko przez pseudokibiców (<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>)Joshua pisze:Ponoc polscy kibice byli wychwalani pod niebiosa po mundialu a tu takie zachowanie lubie legie ale takiego buractwa ze stolicy to jeszcze nie widzialem..
co do zachowania tych "ludzi" (napisałbym zwierząt ale tych też nie chcę obrażać :!: ) i zresztą większości tych którzy ubiorają kaptur na głowe a nawet nie wiedzą z kim gra ich ukochana (?) drużyna to nie mam do nich żadnego szacunku :!: (większy "szacunek" mam nawet do rydzyka
wielka szkoda tylko piłkarzy i kibiców Legii :!:
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood