Zaproszenie do amatorskiej Ligi Mistrzów we Wrocławiu !!!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Kilkanascie minut = 3 godziny = 180 minut -> kilkanascie minutbolec_juve pisze:A co ty byś chciał żeby po kilkunastu minutach jużtam kilkanaście stron postów było ??? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Poza tym kilkanascie stron a 0 postow to chyba roznica?

Problemu nie ma - temat zamkniety.bolec_juve pisze:A jedyny problem to ty robisz offtopując i bzdury takie wypisując.
Bez odbioru.
- bolec_juve
- Juventino
O patrzyłem kiedy ten post napisałeśKilkanascie minut = 3 godziny = 180 minut -> kilkanascie minut

No i temat zamknięty no i zobaczymy jak se to zrobicie ja już się zgłosiłem i tu se kopiuje to zgłoszenie: Zaczne od siebie gram na Środku obrony lub na Defensywnym pomocniku.(ŚO/DP )
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Fifarulez
- Juventino
to w koncu zamkniety czy nie bo nie widze przy nim tej "kłódki"
a propo pomysłu- swietny! mieszkam jakies 100 km od wroclawia i tam moglbym wpasc tam na troche... tylko kiedy by to mialo byc??? co?
PS. Ja tam mogę grać na lewej lub prawej obronie, badz pomocy (dla mnie to bez roznicy
)

PS. Ja tam mogę grać na lewej lub prawej obronie, badz pomocy (dla mnie to bez roznicy

- Grant
- Juventino
Widze, że Juventini się organizują cieszy mnie to bardzo
Jeśli faktycznie będzie was tak bardzo dużo to pomyślimy nad organizacją tego w jeden dzień. Trochę jest to sprzeczne z moją ideą tej LM, ale trudno, taki jednodniowy turniej faktycznie może się udać zwłaszcza, że są wakacje i ludzie wyjeżdzają. W takim razie zbierajcie już drużyne, ale tak na bank
Najgorzej będzie zgrać wszystkich ludzi na jeden termin. A poza tym z tego co widze na innych forach to, innr kluby mają problem z zebraniem 6 zawodników, a nie wiem jak będzie z 11 (a właściwie więcej). Więc jeśli zapadnie decyzja o graniu na małym boisku to musicie się z tym pogodzić. W każdym razie dobrze, że wchodzicie w to
Ale z Relem i tak nie wygracie 

- AmericanPsycho
- Juventino
No to jak panowie w końcu !? Zbierać 6 czy 11 ?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- bolec_juve
- Juventino
Jak by było po 6 to troche słabo bo już widze że przyjedzie se 6 kumpli z jednego miasta i taki to będzie turniej dla kibiców...ale czekam na dalsze,konkretniejsze infoGrant pisze:Widze, że Juventini się organizują cieszy mnie to bardzoJeśli faktycznie będzie was tak bardzo dużo to pomyślimy nad organizacją tego w jeden dzień. Trochę jest to sprzeczne z moją ideą tej LM, ale trudno, taki jednodniowy turniej faktycznie może się udać zwłaszcza, że są wakacje i ludzie wyjeżdzają. W takim razie zbierajcie już drużyne, ale tak na bank
Najgorzej będzie zgrać wszystkich ludzi na jeden termin. A poza tym z tego co widze na innych forach to, innr kluby mają problem z zebraniem 6 zawodników, a nie wiem jak będzie z 11 (a właściwie więcej). Więc jeśli zapadnie decyzja o graniu na małym boisku to musicie się z tym pogodzić. W każdym razie dobrze, że wchodzicie w to
Ale z Relem i tak nie wygracie

- Grant
- Juventino
Po to macie forum, żeby się zorganizować, poznać dogadać ustalić skład... Ja za was tego nie zrobie...Mi się udało z kibicami Realu, sporo fajnych ludzi poznałem i gramy teraz razem
Kibice Barcy też się zjednoczyli, mimo, że nie są z jednego podwórka...Tak więc sprawa, jaką drużynę wystawicie to już wasz problem. Ja czekam na konkrety. Będzie drużyna i deklaracja uczestnictwa. To ustalimy termin i miejsce 

- bolec_juve
- Juventino
Grant pisze: Ja czekam na konkrety. Będzie drużyna i deklaracja uczestnictwa. To ustalimy termin i miejsce
To chyba my czekamy na konkrety...żeby była deklaracja to musi być wszystko ustalone,przykład: zadeklarujemy zę przyjedziemy a ty ustalasz termin i okazuje się że połowa składu nie może bo gdzies jedzie!!Ale bierz nas pod uwage bo raczej na 90% będziemy,prawda panowie ?

- Grant
- Juventino
Dobra skoro tak chcecie... Więc wpełni przekonałem się co do turnieju jednodniowego. Proponuje któryś weekend: 20 (sobota) lub 21(niedziela), albo analogicznie 27-28 lipca. Umawiamy się przed południem i gramy. Co do miejsca to jeszcze nie wiadomo, bo nie jest ustalone czy małe czy duże boisko. W każdym razie będziemy potrzebować boiska na cały dzień. Małe ze sztuczną murawą załatwie za darmo, co do dużego to będzie problem...Ale zostawamy narazie tę kwestię. I jak wam terminy pasują?Czekam na ewentualne sugestie 

- bolec_juve
- Juventino
Mi pasuje 27-28 Lipca i to w 100% 

- bolec_juve
- Juventino
O jejciu...czuje się zaszczyconyGrant pisze:To już tobie powierzam zadanie zebrania drużyny i namówienia ich na ten terminJa się postaram to załatwić z innymi drużynami

1.czy pasuje wam ten termin??
2.Czy jest skład??
3.Czy da się wyłączyć monitor za pomocą myszki

- AmericanPsycho
- Juventino
Panowie panowie... to my drużyne mamy. 6 Nas jest, ze Świeradowa. Na pewno sie zjawimy. Jeśli chodzi o termin to albo piątek 20. albo 27 lub 28. Byle nie 21 i 22.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Grant
- Juventino
Termin prawie bankowo to 27 lipca, czyli sobota. Miejsce jeszcze ustalimy, ale nastawiajcie sie na małe boisko, czyli 5 + bramkarz. Entuzjastami grania na dużym jesteście tylko wy, więć trudno musicie to zaakcpetować. Szczerze wątpie, czy przyjadzie was łacznie chociaż 20 osób, wieć poprostu pogramy na częste zmiany. Zresztą to nie będzie jeden mecz tylko kilka, więc to chyba żaden problem 

- wojti-s
- Juventino
Jak mi się ścięgna w barku zrosną to mogę grać. 26 musze jechać na Gajowicką z wojskiem się uporać więc może być i dzień później tj27.
Pozycja każda, choć najlepiej bramkarz lub def. pomocnik. Żeby się nie okazało, że mamy 6 napastników bo będzie klapa. Trzeba jednej osoby, która wszystko ogarnie, w miarę błyskotliwej i kreatywnej. Choć sam bym się nadał niestety nie dysponuję odpowiednią ilością czasu
Pozycja każda, choć najlepiej bramkarz lub def. pomocnik. Żeby się nie okazało, że mamy 6 napastników bo będzie klapa. Trzeba jednej osoby, która wszystko ogarnie, w miarę błyskotliwej i kreatywnej. Choć sam bym się nadał niestety nie dysponuję odpowiednią ilością czasu