Vetra - Legia - przyszłość polskiej piłki

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
aruna1616

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 21:35

kibole legii pokazali jak sie bawia polscy huligani jak juve moze miec sztame z takimi ciulasami ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tylko Ruch
http://s1.gladiatus.pl/game/c.php?uid=26965

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 21:43

aruna1616 pisze:kibole legii pokazali jak sie bawia polscy huligani jak juve moze miec sztame z takimi ciulasami ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tylko Ruch
http://s1.gladiatus.pl/game/c.php?uid=26965
a co ty myslisz ze Juve jest takie swiete ze nigdy zadnej zadymy nie zrobilo ??!! :shock: :doh:

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 21:49

Wynik 2:0 z drużyną litewską świadczy o stanie polskiej piłki ligowej.
Legia czy nie Legia, jakby nie patrzeć 3 drużyna Orange Ekstraklasy.
Kibice jeśli w ogóle można ich tak nazwać najwyraźniej dali upust swojej frustracji spowodowanej wydarzeniami na boisku.
kaktus23 pisze:Czy jest sęs dalej brnąć w to całe EURO czy może lepiej oddać te sprawę np. Włochom?
Po pierwsze jeśli chodzi o moją osobę, to nie wierze, że uda nam się zorganizować mistrzostwa. Od ogłoszenia werdyktu mijają kolejne miesiące i nic się nie dzieje. Powoływane są nowe osoby, które mają sprawować nadzór nad całą inwestycją i na tym się kończy.
Oddać organizacje Włochom? Popieram przedmówców i dokładam swoje 3 gr.
Włoscy kibice nie wiele różnią się od naszych. Wystarczy popatrzeć na wydarzenia w Serie A jakie miały miejsce w tym sezonie.

Powracając jeszcze do samych wydarzeń jakie miały miejsce dziś na Litwie.
Rezultat jaki widniał na tablicy po 45 min. w żaden sposób nie usprawiedliwia zachowania tych ludzi :naughty:
A to czy wykluczą ich z pucharów czy nie, wydaje się być bez znaczenia. W każdej chwili przecież mogą to przenieść na krajowe podwórko.
Ciekawe jak długo jeszcze tifosi Juve zgodzą się by na ich stadionie widniała flaga Legii ... :angry: :think:

iwan_91

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 22:06

czy to prawda ze policja otworzyła ogien do kbiców??

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 22:14

Po prostu głupota. Po jaką cholerę oni chodzą na te mecze? Ja jak idę na mecz to siedzę grzecznie i patrze co się dzieje na boisku. Na prawdę nie wiem skąd biorą się tacy chuligani.

Tacy są świetni że swój 'ukochany' klub wtopili w niezłe bagno.

Wstyd jakich mało

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 22:22

Pseudo kibice karani wyrokami bez zawieszania do 10 lat wiezienia za np bijatyki demolowanie stadionow, Dozywotni zakaz wstepu na jakiekolwiek imprezy sportowe. Tylko rygorystyczne kary i ich wykonywanie sprawi ze te idotyzmy sie skoncza.
Proponuje 50 lat i codzienny gwałt analny. Zapewniam Cie, ze kary w Polsce sa rygorystyczne, a w Anglii, ktora wedlug Was rozwiazala problem chuliganstwa, takie rzeczy nadal sie dzieja.
Po pierwsze jeśli chodzi o moją osobę, to nie wierze, że uda nam się zorganizować mistrzostwa. Od ogłoszenia werdyktu mijają kolejne miesiące i nic się nie dzieje
A czego sie spodziewasz po pierwszych miesiach? Kilometrow autostrad i nowych stadionow?
Ciekawe jak długo jeszcze tifosi Juve zgodzą się by na ich stadionie widniała flaga Legii ...
Jeszcze bardzo dlugo...

Juve_kubusthc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 22:47

Mnie tam sie podobalo xD A (L) lubie bo maja sztme z Juve swoich sie nie opuszcza.

Obrazek
dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 22:53

Jestem kibicem Legii i za to co ci idioci, ta hołota bo na pewno nie kibice wstydzę się.

Jeśli chodzi o karanie klubu to w takiej sytuacji to jest idiotyzm- i polityka UEFA idzie w złym kierunku, ponieważ to nie klub Legia jest winien (jeśli już mówić o jakiejś winie klubów to raczej leży ona po stronie organizatora za złe zabezpieczenie meczu i dopuszczenie do takiej sytuacji że na trybunach stadionu było więcej kibiców przyjezdnych niż miejscowych, zwłaszcza że Legia nie miała wpływu na sprzedaż biletów gdyż te można było dostać przez internet i na miejscu) tylko ta banda chuliganów co to wtargnęła na płytę boiska i zrobiła rozpierduchę i to oni powinni zostać jak najsurowiej ukarani. (wysokie grzywny i dożywotni zakaz wstępu na stadiony) A znając życie to obejdzie się bez konsekwencji dla sprawców (mam nadzieje że się mylę)

ps. jeśli UEFA ukaże Legię wykluczeniem to nie będę miał o to pretensji do UEFA tylko do tych osłów co to niby mienią się prawdziwymi kibicami.

ps2. mam nadzieję że PZPN też czegoś się nauczy jak postępować w takiej sytuacji i jak karać kluby i kibiców bo jak pamiętam to gdy kibice Wisły wbiegli na murawę i bili zawodników Arki to odbyło się bez kar albo jakiś poważniejszych konsekwencji dla klubu (jeśli się mylę to zwracam honor- i nie przypominam tego tutaj żeby bronić Legii i zachowania jej kibiców ale żeby stwierdzić że Polska piłka to jedno wielkie dno i korupcja)
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2007, 22:56 przez dzodzik, łącznie zmieniany 1 raz.

paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 22:53

Dionizos pisze: Proponuje 50 lat i codzienny gwałt analny. Zapewniam Cie, ze kary w Polsce sa rygorystyczne, a w Anglii, ktora wedlug Was rozwiazala problem chuliganstwa, takie rzeczy nadal sie dzieja.
Rygorystyczne?? Smiem wątpic w to co napisałeś.
Moze na papierze karty sa rygorystyczne, ale wiekszosc wyrokow jest w zawieszeniu..
A zawias to jaka kara?? Według mnie zadna

Apollo_83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 23:05

Dionizos pisze:Zapewniam Cie, ze kary w Polsce sa rygorystyczne, a w Anglii, ktora wedlug Was rozwiazala problem chuliganstwa, takie rzeczy nadal sie dzieja.
Niezbyt są rygorystyczne tak jak wspomniał Paweł (neo) większość kar jest tylko na papierze. Nawet dobrze zakazów stadionowych nie potrafią wyegzekwować.

Co do samego zajścia to nie powinno mieć ono miejsca. A poza tym to policja zachowywała się dość biernie.

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 23:13

dzodzik pisze:Jestem kibicem Legii i za to co ci idioci, ta hołota bo na pewno nie kibice wstydzę się.
:bravo: :bravo:
jak to nie sa kibice to nie wiem kim ty jestes. :twisted:
kaktus23 pisze:Dlatego może lepiej nie dawac im do tego okazji? Poza tym co oni sobą reprezentują? Ekipa cwaniaków, którzy myślą że założą szerokie spodnie i kapturki na glowy i sa panami całego miasta? Oni są nikim.
idz spac

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 23:50

Dionizos pisze:
Pseudo kibice karani wyrokami bez zawieszania do 10 lat wiezienia za np bijatyki demolowanie stadionow, Dozywotni zakaz wstepu na jakiekolwiek imprezy sportowe. Tylko rygorystyczne kary i ich wykonywanie sprawi ze te idotyzmy sie skoncza.
Proponuje 50 lat i codzienny gwałt analny. Zapewniam Cie, ze kary w Polsce sa rygorystyczne, a w Anglii, ktora wedlug Was rozwiazala problem chuliganstwa, takie rzeczy nadal sie dzieja.
Wtargnięcie na płytę boiska i zdemolowanie stadionu ?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
damianeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 23:52

hahahah taaaaa i oni o sobie mowia ze sa najlepszymi kibicami w polsce .... smiech i nic wiecej robia nam wstyd ... mam nadzieje ze dadza taka kare ze sie osraja i przestana wreszcie mowic o sobie najlepsi bo to do nich w ogole nie pasuje .... do tego z taka gra to moze utrzymaja sie w OE.

mala rumuneczko :D <hahaha>
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2007, 23:57

Trunxik pisze:
kaktus23 pisze:Dlatego może lepiej nie dawac im do tego okazji? Poza tym co oni sobą reprezentują? Ekipa cwaniaków, którzy myślą że założą szerokie spodnie i kapturki na glowy i sa panami całego miasta? Oni są nikim.
idz spac
Popieram! Sen by się przydał xD
kaktus23 szkoda, że nie wiesz o czym piszesz ;] :dance:
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2007, 00:06 przez MaHeR, łącznie zmieniany 1 raz.

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
damianeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2007, 00:01

dzodzik pisze:Jestem kibicem Legii i za to co ci idioci, ta hołota bo na pewno nie kibice wstydzę się.

Jeśli chodzi o karanie klubu to w takiej sytuacji to jest idiotyzm- i polityka UEFA idzie w złym kierunku, ponieważ to nie klub Legia jest winien (jeśli już mówić o jakiejś winie klubów to raczej leży ona po stronie organizatora za złe zabezpieczenie meczu i dopuszczenie do takiej sytuacji że na trybunach stadionu było więcej kibiców przyjezdnych niż miejscowych, zwłaszcza że Legia nie miała wpływu na sprzedaż biletów gdyż te można było dostać przez internet i na miejscu) tylko ta banda chuliganów co to wtargnęła na płytę boiska i zrobiła ###ę i to oni powinni zostać jak najsurowiej ukarani. (wysokie grzywny i dożywotni zakaz wstępu na stadiony) A znając życie to obejdzie się bez konsekwencji dla sprawców (mam nadzieje że się mylę)

ps. jeśli UEFA ukaże Legię wykluczeniem to nie będę miał o to pretensji do UEFA tylko do tych osłów co to niby mienią się prawdziwymi kibicami.

ps2. mam nadzieję że PZPN też czegoś się nauczy jak postępować w takiej sytuacji i jak karać kluby i kibiców bo jak pamiętam to gdy kibice Wisły wbiegli na murawę i bili zawodników Arki to odbyło się bez kar albo jakiś poważniejszych konsekwencji dla klubu (jeśli się mylę to zwracam honor- i nie przypominam tego tutaj żeby bronić Legii i zachowania jej kibiców ale żeby stwierdzić że Polska piłka to jedno wielkie dno i korupcja)
nie ma klatek i latacie jak chcecie ... jakos wszedzie inni moga sie zachowywac tylko nie kibice sorry matol legii... to juz nie pierwszy raz jak jak wasi pseudo zrobili syf i cala polska musi sie wstydzic .... w OE kar nie dostajecie a jak juz to smieszne no bo jak PZPN ma sam siebie karac ? mam nadziej ze teraz wam sie nie upiecze ...

mala rumuneczko :D <hahaha>
ODPOWIEDZ