Nowi sędziowie w Serie A !!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
wojt100@op.pl

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2007, 11:02

Prezydent Aia – Cesare Gussoni podał do wiadomości publicznej nazwiska arbitrów, którzy prowadzili mecze włoskiej Serie A oraz B, a w przyszłym sezonie już na pewno nie będą tego robić. Niektórych zdymisjonowano z niewiadomych przyczyn, jednak nie tylko zwalniano sędziów, bowiem podano także nazwiska tych, którzy czekają na debiut.

Na pierwszoligowych boiskach kibice ligi włoskiej w roli sprawiedliwego nie będą już widzieć: Domenico Messiny, który odszedł z nieznanych powodów, a także Massimo De Santisa, ten z kolei w końcu został wyrzucony ze związku arbitrów za udział w aferze Calciopoli. Ponadto pracę stracił: Iannone, Lena i Zanzi.

Na liście sędziów znalazło się za to sześć nowych nazwisk. Promocję za dobrą postawę w niższych klasach rozgrywkowych otrzymali: Cavarretta, Pinzani, Russo, Scoditti, Tommasi i Valeri.

Źródło : www.bianconeri.pl

Juve is the best !!!

www.wojtek785.funtest.pl Quiz o mnie !
www.juventus1897.funtest.pl Quiz o Juve !
www.fanfootball999.funtest.pl Quiz o Footballu !
bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2007, 11:07

nowi sędziowie mogą być...mam takie ciche marzenie żeby w tym sezonie Inter się zamieszał w jakąś afere z nimi...nowi to może przekupni :D

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2007, 11:28

Ciekaw jestem co pokarzą nowi sędziowie...... i mam nadzieje, że juz nikt nie będzie mówił, że gwiżdzą dla JUVE!!!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
ODPOWIEDZ