Najprzystojniejszy piłkarz Juve
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nom, tym bardziej ze ostatnio nawet od CHŁOPAKA dostałem komplement ze mam ładne oczy...heh szybko zakończyłem z nim znajomośćazuriana pisze:NIEBIESKIE OCZY ZAWSZE DZIAŁAJĄ :twisted: Jak płachta na byka.A już te Buffona to w ogóleBIGGI pisze:Co do oczu Buffona to mam podobne....azuriana pisze:Pessotto? Co w nim takiego przystojnego? Buffon ma genialne oczy niebieskie jak morze włoskie Del Piero jest cały bardzo sympatyczny a Pessotto? Nie kojarzę jak on w ogóle wygłąda?![]()
![]()
![]()
zawsze sie rzucają w oczy....
![]()
Pessotto ? no własnie....taki sobie....jak na mój gust

- BIANCONERI
- Juventino
Oto jak wygląda wspomniany Pessotto:azuriana pisze:Pessotto? Co w nim takiego przystojnego? Buffon ma genialne oczy niebieskie jak morze włoskie Del Piero jest cały bardzo sympatyczny a Pessotto? Nie kojarzę jak on w ogóle wygłąda?

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- BIGGI
- Qualità Juventino
kliknij http://www.juventus.it/juventus/it/slid ... 5juve3.jpgazuriana pisze:BIGGI co to znaczy typ urody legrottaglie? :shock:BIGGI pisze:Albo co powiecie o typie urody LEGROTTAGLIE ????????
blondyn

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
ten od tego linku jest tragiczny skąd żeście go wytrzaśli
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BIANCONERI
- Juventino
To dziwne ja widze zdjęcie :roll: ..spróbuj odświerzyc strone..azuriana pisze:Bianconeri ten krzyzyk jest bardzo sexy a gdzie zdjęcie? :twisted:
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No widzisz mamy podobny gustBIGGI pisze:no przeciez to nasz nowy nabytek, byłem ciekaw co o nim sądzicie. Ale tak mi sie zdawało....Maggie Del Piero pisze:ten od tego linku jest tragiczny skąd żeście go wytrzaśli

Ale poważnie miejmy nadzieję zę Turyński klmat mu lepiej zrobi i chłopak zrobi coś z sobą. Nie skreślajmy go tak na wejściu bo się w sobie zamknie

- BIGGI
- Qualità Juventino
Mi tez sie nie wyświetla..BIANCONERI pisze:Jeżeli nie wyswietla ci się zdjęcie na forum to spróbuj wejść i zobaczyc piekne lico Pessotto 8)azuriana pisze:Bianconeri ten krzyzyk jest bardzo sexy a gdzie zdjęcie? :twisted:
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja też go nie skreślam dlatego że jest blondynem ale popieram cię w 100% tragedia całeszczęście Alex go przyćmi swoim uśmiechem i grą na boichuazuriana pisze:Maggie ja nie skreślam go dlatego że jest blondynem Ja rozumiem Bratt Pit,ale ten jest beznadziejny!!! No chyba że trochę klimat mu pomoże.Zobaczymy. 8)

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
jo tyżazuriana pisze:Krzyżyk, widze krzyżyk. :roll: