Najbardziej nielubiana druzyna przez Tifosich Juventusu
- Tharp
Wszystko ładnie pięknie, ale czemu Chelsea? Hmm... czy oni nam coś zrobili?Tigmar pisze:Inter
Torino
Roma
Fiorentina
Liverpool
Real Madryt
Chelsea Londyn
myślę, że jakiegoś uzasadnienia nie potrzeba
- Myzarel
- Juventino
Chodzi pewnie o ich politykę transferową i o miliony Abramowicza.
Przynajmniej ja ich za to nie lubię... podejrzewam że duża część użytkowników mysli podobnie 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- TomiQ
- Juventino
Jak dla mnie to proste pytanie.... obie druzyny z Mediolanu!!! Inter "maczał" palce (moim zdaniem) w aferze aby zniszczyć JUVE bo nie mogli nic osiągnąc w Serie A!! A co do ruzyn z poza Włoch to Real Madryt!! :twisted:
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- JakubR
- Juventino
Inter to banda cieniasów ,która udowodniła ,że w potrafi grać tylko na własnym podwórku:)! Jako mistrz włoch,w takim stylu jaki go zdobyli powinni być co najmniej w półfinale LIGI MISTRZÓW! A tu się okazało,że są słabełuszami! Mieli szczęście,że Milan miał dołek a Juve brakowało,w tym sezonie już tak łatwo nie będzie! :twisted: Sami się o tym przekonają 

- Tharp
Dalej nie rozumiem niechęci do Chelsea. Jakaś zawiść? Że oni mogą sobie pozwolić wydać 30 mln funtów na Sheve bez mrugnięcia okiem? Ja osobiście nic nie mam do Chelsea. Mój kumpel jest ich kibicem (od grubo 4 lat).
Nienawidze interu. Wiadomo za co?
Nie lubie Violi, Milanu, Torino,Liverpoolu, Realu i Barcy.
Nienawidze interu. Wiadomo za co?
Nie lubie Violi, Milanu, Torino,Liverpoolu, Realu i Barcy.
- iwan_91
- Juventino
1. Real Madryt...wkurza mnie, od poczatku czułem do nich wstret potem doszło do marnowania pilkarzy ktorych kupowali
2. Inter Mediolan...ten sam powod ktory wiekszosc uzytkowników wymienia
to sa dwa kluby ktorych najbardziej nie lubie.
2. Inter Mediolan...ten sam powod ktory wiekszosc uzytkowników wymienia
to sa dwa kluby ktorych najbardziej nie lubie.
- mały skała
- Juventino
Nie chcę tu mówić o kosach Juventinich jako grupy. Mogę wymienić drużyny, których ja nie lubię-Inter, Roma, Chelsea, Bayern. Moje uczucia, które żywię do tych klubów (przynajmniej w przypadku 2 ostatnich) nie mają nic wspólnego z tym, że jestem Juventinim- bo co nam one zrobiły? Ba, powiem więcej- Chelsea była jednym z tych klubów, które zrezygnowały z kupna piłkarzy Juve, tylko dlatego, że został on zdregradowany.
Osobiście, bardziej mnie interesują polskie kosy.
Osobiście, bardziej mnie interesują polskie kosy.
Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Milan, Roma, Inter, Fiorentina, Torino, ManU ale zdecydowanie najbardziej nienawidze Liverpoolu oczywiscie za Heysel
- blackadder
- Juventino
Wiec tak:
1. Inter
2. Inter
3. Inter
...
...
...
203928. Inter
1. Inter
2. Inter