Co Wy o tym sądzicie
Uważacie, że Juventus to kolejny włoski "obóz pracy"
Osobiście uważam, ze Tudor ma jakiś żal do Juve i nie biore jego słów na poważnie

Tak, tak...tak to sobie tłumaczmy, Tudor jest taki, owaki, nie nadawał się do Juve itp. itd.nookie pisze:Jak dla mnie to są tylko słowa rozżalonego piłkarza, który nie podołał grze w Juventusie i tyle..
Szczerze, to mysle, ze nawet w swym rozgoryczeniu Igor wolałby nie dostac od was nic, boje się o jakość tego, a może po prostu wypada napisać "Kończ waści wstydu oszczędź"? :lol:zbieg18 pisze:Ja mogę zrobic laurkę, bo akurat teraz się nudzę 8)TURINIO pisze:Zróbmy zrzutkę na kwiaty dla Tudora,wyślijmy mu i może się zamknie

Ja poszukam Tudorowi jakiejś rodziny zastępczej,skoro brakuje mu tak rodzinnej atmosferyJa mogę zrobic laurkę, bo akurat teraz się nudzę Cool

Zgadzam się, że jeśli chodzi o pożegnanie to faktycznie było ono fatalne..ale jednak nie wierzę słowom Tudora, bo gdyby tak było to tacy piłkarze jak Buffon, czy Del Piero nie zostaliby z nami. Nie mówiąc już o Treze, który już jedną noga był poza JUVE..można powiedzieć, że zatrzymała ich kasa..ale bez odpowiedniej atmosfery na pewno nie chcieliby grać za żadne pieniądze i to w Serie B.. Jak dla mnie Tudor trochę przesadza i byćmoże wyolbrzymia niektóre zjawiska, które mają miejsce wewnątrz drużyny.Lord_ Juve pisze:Tak, tak...tak to sobie tłumaczmy, Tudor jest taki, owaki, nie nadawał się do Juve itp. itd.nookie pisze:Jak dla mnie to są tylko słowa rozżalonego piłkarza, który nie podołał grze w Juventusie i tyle..
A może ma racje? Możliwe, ze w Juve zawodników traktuje się jak pracowników, ktorzy maja wyrobić 200% normy?