Fiat sponsorem głównym Juve??
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
O kurcze... to jak dwa sezony temu ze Sky Sportem i Tamoilem.swiergot pisze:Z dobrze poinformowanych źródeł dowiedziałem się, że:
a) na koszulach będzie logo takie jak podaliśmy na JP, z drobną różnicą - czarne na żółtym, a nie granatowe,
b) gdy będziemy grać w europejskich pucharach, na koszulkach będzie logo Fiata.
Podoba mi się logo fiata. A na koszulkach Juve to już luxus 8)
- Tigmar
- Juventino
coś chyba pokręciłeś.swiergot pisze:Tyle że Tamoil był do wszystkich pucharów, a Fiat będzie tylko na Europę, do Coppa Italia będzie New Holland.mateelv pisze:O kurcze... to jak dwa sezony temu ze Sky Sportem i Tamoilem.
- Szymek
- Juventino
W rozgrywkach ligowych mieliśmy logo Fastweb, a w pucharach logo Tamoil (Liga Mistrzów, Puchar Włoch, Superpuchar Włoch). A teraz będziemy mieć w lidze i krajowych pucharach logo New Holland a Fiat tylko na europejskie puchary (Liga Mistrzów, Puchar UEFA, Intertoto).
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Fastweb to był chyba w sezonie 2003/2004. A my mówimy o 2004/2005 gdzie był i Tamoil i Sky SportSzymek pisze:W rozgrywkach ligowych mieliśmy logo Fastweb, a w pucharach logo Tamoil (Liga Mistrzów, Puchar Włoch, Superpuchar Włoch). A teraz będziemy mieć w lidze i krajowych pucharach logo New Holland a Fiat tylko na europejskie puchary (Liga Mistrzów, Puchar UEFA, Intertoto).
- Szymek
- Juventino
Zamyśliłem się i zamiast Sky Sport napisałem Fastweb, ale to nic nie zmienia bo sponsorzy w sezonie 03/04 i 04/05 na takiej samej zasadzie występowali na naszych koszulkach.mateelv pisze:Fastweb to był chyba w sezonie 2003/2004. A my mówimy o 2004/2005 gdzie był i Tamoil i Sky Sport
Szczerze mówiąc, wolałbym alby na koszulach Juve we wszystkich rozgrywkach widniało tylko jedno logo, ale nie będę narzekał. Świetna sprawa - koszulka Juve z logo Fiata. Szkoda, że nie będzie na naszych trykotach loga Ferrari zamiast New Holland. Ciekawe czy włodarze Juve mieli jakieś oferty np. od Bwin, Simensa czy Samsunga.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2007, 18:40 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.