Black and White by Lord_ Juve LINK na YouTube!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Veronika

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2007, 17:50

Troche słów ode mnie...kompilacje oblukałam od początku do samego końca. Chciałeś spróbować czegoś nowego, pokazać się z innej strony i tak zrobiłeś oczywiście udało Ci się to prawie idealnie przede mną ukryć i zrobić miłą niespodzianke. Nie mogę "powiedzieć", że to co było dane mi zobaczyć nie podobało mi się jednak wole te z Twoich prac, które potrafią poruszyć uczuciami człowieka, zmusić jego mózgownice do pracy na pełnych obrotach. Do tego nas przyzwyczaiłeś, to stało sie Twoją wizytówką rozpoznawczą.
Może troszke dziwnego przykładu użyje ale to tak jak gdyby np. nagle Jim Carrey znany przede wszystkim z tego że potrafi rozśmieszyc do łez nagle grał w filmach tak dramatycznych które zmuszają do łez ale z innego powodu, z całą pewnościa zagrał by dobrze ale na pewno nie byłoby to tak dobre jak te role w których wypada najlepiej i tak jest w tym przypadku.
Nie jest źle, jest dobrze jednak w tych Twoich, takich charakterystycznych dla Ciebie kompilacjach wypadasz naprawde świetnie. Można tworzyc rzeczy proste takie jakich pełno jest i które wszędzie można spotkac a można tworzyć coś co ma w sobie jakąś głębie, przekaz i tym sie wyróżniać.
Ogromny plus dla Ciebie za to, że miałes odwage spróbować czegoś nowego, odmiennego dla Ciebie.
Mam nadzieje, że nie namotałam swoją wypowiedzia za bardzo i wszystko jest jako tako jasne.

kosininho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2007, 14:03

siemka napisz mi kto jest wykonawcą pierwszwj piosenki z kompilacji i jaki jest jej tytuł z góry dzięki

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 14:58

kosininho pisze:siemka napisz mi kto jest wykonawcą pierwszwj piosenki z kompilacji i jaki jest jej tytuł z góry dzięki
Stary, nie no, ale teraz to sam siebie przechodzisz, a widziales napisy koncowe? Wiem, to nudne i w ogóle, a jeszcze jak kompilacja kiepska to nawet sie juz nie chce ogladać samej a co dopiero napisów koncowych, ale wiesz co ci powiem?

Zaglądnij do nich a poznasz odpowiedz na swoje pytanie, jak nie chcesz ogladac calych - ok. Masz suwak i sobie najedz na odpowiednie miejsce.

Tak do wszystkich już, jesli kompilatorowi zalezy na swojej pracy, to robi ja z sercem i trudem od PIERWSZEJ do OSTATNIEJ sekundy więc napisy wypada ogladać, choćby nawet dlatego, żeby takich pytań nie zadawać...no chyba, że ktos nabić sobie chce. :|

ODPOWIEDZ