Vlepki JUVE - IV Tura - LISTA ZAMKNIETA.
- piotrhabrat
- Juventino
Ale jeśli ktoś to kupuje po takich cenach to można by na tym zarobić, a zysk przekazać JP na serwer.Radek_88 pisze:Tylko tych vlepek jest 8 za 5,50zl... Z kazdego wzoru po jednej sztuce, goraco polecam... :? Uzytkownik Jarutis zakupil je w drugiej turze a teraz leci w.... kulkitabo89 pisze:jeśli ktoś nie zdążył to znalazłem aukcję na allegro:
http://allegro.pl/item208739757_juventu ... z_hit.html
identyczne vlepyBrak slow na takich ludzi.
Zreszta w tym temacie http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... b955f25287 juz o tym pisalem wczoraj.
FORZA JUVE
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nie predko. Vlepki beda u mnie za okolo 7-14 dni, jeszce producent da mi znac. Do tego dochodzi czas przesylki, wiec do 20 dni powinny byc, ale niczego nie obiecuje poki producent nie da mi konkretnej odpowiedzi.Łyko pisze:Dzisiaj rano wplacilem kase, wiec kiedy moglbym oczekiwac listonosza???
- Fifarulez
- Juventino
Ja tam obkleję całą szkołę, zeszyty, biurko nauczycielki ( :-D ) itd. te vlepki są super. najbardziej mi się podoba za "Łączy Nas wspólna pasja"

------------
Jak na razie dziesięciu! :rotfl:

No rzeczywiście- brak słów!!! Ciekawe ilu ludzi się na to nabierze...Tylko tych vlepek jest 8 za 5,50zl... Z kazdego wzoru po jednej sztuce, goraco polecam... Uzytkownik Jarutis zakupil je w drugiej turze a teraz leci w.... kulki Brak slow na takich ludzi.

------------
Jak na razie dziesięciu! :rotfl:
- dzodzik
- Juventino
nie martw się Radek_88 parę postów wyżej mówił że nie będzie miał dostępu do kompa przez ten tydzień. więc uaktualniona lista zapewne będzie w przyszłym tygodniu i zapewne będziesz już na zielono.Juve990 pisze:albo poczta zle chodzi albo niewem bo kasa juz pwoinna dojsc a niewidze zebym byl zielony:( mam nadzieje ze to tylko opozniennie
- Fifarulez
- Juventino
Tak się zastanawiam czy nie napisać do tych ludzi maila i nie powiedzieć im, że tutaj, na JP, mieliśmy 200 vlepek po 17 zeta (wliczone koszty przesyłki)... Bo to jestlekkie przegięcie- koleś zapłacił 17 zł, a ,jak na razie, zarobił 55zł. 55-17=38. Sporo se zarobi, jak sprzeda wszystkie... Rozklejanie im zajmie... 2 minuty! Chyba, że sobie je zostawią jako część kolekcji. Szkoda, że na te vlepki musimy tak długo czekać, bo przyjdą najprawdopodobniej, kiedy mnie nie będzie w domuMichał`fcj pisze:To muszą być strasznie bogaci ludzie, skoro płacą za 8 vlepek 5,50 zł + koszt przesyłki. :lol: Ciekawe ile im zajmie rozklejanie

- Radek_88
- Qualità Juventino
Pierwszy post juz zaktualizowany, teraz juz bedzie wszystko na biezaco
Jak na razie pieniadze wplacilo 12 osob, mam nadzieje, ze pozostale 8 jak najszybciej to zrobi, w innym przypadku wyznacze termim, do ktorego nalezy wplacic kwote. Vlepki juz zamowilem, niedlugo producent ma mi dac znac kiedy moge sie ich spodziewac. Jak sie tylko czegos dowiem to napisze w temacie.