Siatkówka
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
co do karty to zdecydowane tak dla Francuzów.Oglądałem sporo ich meczów i są znacznie lepszą drużyną niz USA.Ponad to organizatorzy liczą na pieniądze także z nazwisk.W drużynie francuskiej jest wielu graczy o wyrobionej renomie- np. Antiga czy Pujol.turniej napewno bedzie ciekawszy z nimi.ale jak to w polityce bywa polska moze dac karte amerykanom.to bedzie napewno fascynujacy turniej.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Amerykanie juz sobie zapewnili start zajmujac pierwsze miejsce w grupie B. A co do francuskich graczy to ja zdecydowanie najchetniej ogladam w akcji Frantza Granvorke, szczegolnie jego potezne serwisy :-DWicior pisze:W drużynie francuskiej jest wielu graczy o wyrobionej renomie- np. Antiga czy Pujol.turniej napewno bedzie ciekawszy z nimi.ale jak to w polityce bywa polska moze dac karte amerykanom.to bedzie napewno fascynujacy turniej.
- -Lucas-
- Juventino
Kiedy było wiadome, że będzie grupa Brazylia, Rosja, Bułgaria?gorczas pisze:To, że będzie grupa Brazylia Rosja Bułgaria to było już wcześniej wiadome, ale nie byłbym taki pewien czy Francja jest takim słabszym przeciwnikiem, a USA dla mnie może być czarnym koniem LŚ 2007..

Oczywiście na tym poziomie rozgrywek nie ma już słabych zespołów. Każdy może przegrać i każdy może wygrać. Nasza grupa jest teoretycznie słabsza bo w drugiej spotkają się bardziej utytułowane drużyny. Jak będzie naprawdę, zobaczymy.
- gorczas
- Juventino
Z tego co pamiętam to na wp tak napisali od razu po tym jak było wiadome, że te trzy zespoły ( i Polska) będą grali w finałach.. Jak chcesz to mogę poszukać tego tekstu-Lucas- pisze:Kiedy było wiadome, że będzie grupa Brazylia, Rosja, Bułgaria?![]()
- tabo89
- Juventino
potwierdzam bo tez to czytałem tylko nie mam nigdzie tej str zapisanejgorczas pisze:Z tego co pamiętam to na wp tak napisali od razu po tym jak było wiadome, że te trzy zespoły ( i Polska) będą grali w finałach.. Jak chcesz to mogę poszukać tego tekstu-Lucas- pisze:Kiedy było wiadome, że będzie grupa Brazylia, Rosja, Bułgaria?![]()
ale jest juz ustalone ze jedna grupa to bedzie: Polska (gosp), USA i dzika karta a w drugiej Brazylia, Rosja, Bułgaria
nastepnie jak zwykle 1 druzyna z gr A z 2 z B i 1 z B z 2 z gr A
- -Lucas-
- Juventino
Znalazłem 8)gorczas pisze:Z tego co pamiętam to na wp tak napisali od razu po tym jak było wiadome, że te trzy zespoły ( i Polska) będą grali w finałach.. Jak chcesz to mogę poszukać tego tekstu
http://www.pzps.pl/doc/LigaSwiatowa/RundaFinalowa.doc
- DamKam
- Juventino
Mam nadzieję, że Polska już na Finałach Ligi Światowej zaprezentuje się równie fantastycznie jak w dotychczasowych meczach. Ba, jestem przekonany, że tak właśnie będzie :-D Nasi siatkarze już od dawna są na fali i myślę, że są w stanie zdobyć Ligę Światową. Tym bardziej przed własną publiką :!:
- tabo89
- Juventino
Mirosław Przedpełski, prezes PZPS potwierdził ze Polska zasugeruje Francje jako druzyne ktora powinna otrzymac dziką kartę
http://sport.onet.pl/0,1260144,1564204,wiadomosc.html
a więc bedziemy miec prawdopodobnie grupe - Pol, USA, Fra
przewiduje ze zajmiemy 1 miejsce a drugie USA
w 2 grupie wygra Brazylia, druga Bułgaria
a wiec półfinały Pol-Buł i Bra-USA
finał Pol-Bra a 3 miejsce USA-Buł
nie wie ktos kiedy bedzie rozgrywany mecz o 5 miejsce bo podobno ma być gdzieś czytałem??
http://sport.onet.pl/0,1260144,1564204,wiadomosc.html
a więc bedziemy miec prawdopodobnie grupe - Pol, USA, Fra
przewiduje ze zajmiemy 1 miejsce a drugie USA
w 2 grupie wygra Brazylia, druga Bułgaria
a wiec półfinały Pol-Buł i Bra-USA
finał Pol-Bra a 3 miejsce USA-Buł
nie wie ktos kiedy bedzie rozgrywany mecz o 5 miejsce bo podobno ma być gdzieś czytałem??
- Mortal Wombat
- Juventino
Jeśli będziemy grać tak jak w grupowych to finał z Brazylią jest w zasięgu ręki, ale ich pokonac to trzeba mieć dzień, no i Bóg wtedy musiałby być Polakiem 

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- paul636
- Juventino
No nie wiem, wydaje mi się, że Rosja w pełnym składzie z Poltavskim, Abramovem, Tietiuchinem czy Baranovem i przy pełnej mobilizacji ogra Bułgarów.tabo89 pisze: w 2 grupie wygra Brazylia, druga Bułgaria
Ten mecz nie będzie rozgrywany.tabo89 pisze: nie wie ktos kiedy bedzie rozgrywany mecz o 5 miejsce bo podobno ma być gdzieś czytałem??
6 spotkań 1. rundy + 2 półfinały + mecz o 3. miejsce + finał= 10 spotkań.-Lucas- pisze: W ciągu pięciu dni zostanie rozegranych łącznie 10 spotkań.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2007, 15:13 przez paul636, łącznie zmieniany 1 raz.
LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
- -Lucas-
- Juventino
Własnie że będziepaul636 pisze:Ten mecz nie będzie rozgrywany.tabo89 pisze: nie wie ktos kiedy bedzie rozgrywany mecz o 5 miejsce bo podobno ma być gdzieś czytałem??

"Runda finałowa zostanie rozegrana w katowickim Spodku w dniach 11 - 15 lipca 2007. Sześć drużyn biorących udział w rundzie finałowej zostanie podzielonych na dwie grupy – po trzy drużyny każda. W ciągu pięciu dni zostanie rozegranych łącznie 10 spotkań. Dwa najlepsze zespoły z każdej grupy awansują do półfinałów, w których pierwszy zespół z grupy A zmierzy się z drugim zespołem z grupy B, zaś pierwszy zespół z grupy B z drugim z grupy A. Zwycięzcy tych spotkań zagrają w finale, zaś przegrani o miejsce trzecie. Drużyny, które w grupach zajęły trzecie lokaty zmierzą się o miejsce 5."
- tabo89
- Juventino
no właśnie to samo zdanie identyczne gdzies czytalem ale nigdzie nie moge znalezc kiedy bedzie ten mecz-Lucas- pisze:Drużyny, które w grupach zajęły trzecie lokaty zmierzą się o miejsce 5."
jakies moze nieporozumienie to jest bo na kup bilet nie ma biletu na taki mecz
a więc 5 dni 10 meczów i nie uwzględniony mecz o 5 miejsce. ale nie mam nic przeciwko zeby był w tym dniu co final i o 3 miejsce bo wlaśnie na te mecze mam biletya mecze Turnieju Finałowego Ligi Światowej bilety są w następujących cenach:
11 lipca 2007 - 40 zł, 60 zł, 70 zł, 100 zł i 130 zł (dwa mecze)
12 lipca 2007 - 30 zł, 40 zł, 60 zł, 70 zł i 80 zł (dwa mecze)
13 lipca 2007 - 40 zł, 60 zł, 70 zł, 100 zł i 130 zł (dwa mecze)
14 lipca 2007 - 50 zł, 70 zł, 80 zł, 120 zł i 150 zł (dwa mecze)
15 lipca 2007 - 60 zł, 80 zł, 100 zł, 150 zł i 170 zł, 200 zł, 250 zł (dwa mecze)