Za kim jestescie w Polskiej Lidze??
- alex_KiNiO
- Juventino
Legia Warszawa! A poza tym to jeszcze miejscowy klub Cukrownik Mełno, który gra w klasie B (grupa: Toruń II).
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Cracovia Kraków
:D:D:D :evil: :evil: :evil: :evil:

- mały skała
- Juventino
Faktycznie, masz rację. Największa frekwencja zawsze jest na Legii...tyle, że wtedy jak gra ona w Poznaniu.1first pisze:. Na Legii zawsze są najlepsze oprawy i największa frekfencaja.

Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
- Łukasz
- Juventino
Ulubiony polski klub? Bezsprzecznie: HKS "Odlew" Poznań.
- Szymek
- Juventino
Camoranesi16, to zdjęcie jest z Włocławka. 
Włocłavia & Zawisza zawsze razem.
Pozdrawiam.
A co do klubów, którym kibicuje w Polsce, to już się wypowiadałem w tym temacie wcześniej.

Będzie ciężko, w tym sezonie Włocłavia zajęła 3 miejsce, a Zawisza dopiero 7, ale głęboko wierzę w awans chociaż jednej z tych drużyn.Camoranesi16 pisze:Już za rok "Witaj III ligo"
Włocłavia & Zawisza zawsze razem.
To prawda, Zawisza ma wspaniałych kibiców.Camoranesi16 pisze:Tak się u nas jeździ na IV ligę!
Pozdrawiam.
:roll:tabo89 pisze:Wisła Kraków - debeściaki - najlepszy i jedyny profesjonalny polski klub pilkarski
A co do klubów, którym kibicuje w Polsce, to już się wypowiadałem w tym temacie wcześniej.